- 5 Şubat 2018
- 661
- 586
-
- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
- #3.101
Aylardır kimyasal gebelik bile yaşamamıştım artık tüplerimin tıkalı olduğunu düşünmeye başlamıştım ki hamile kaldım. Ama o kalp atışını duyanamaktan kötü bir haber almaktan nasıl korkuyorum anlatamamHayırlısı olsun darısı başıma bende pazaetesi kalp atışı için gidicem doktora çok heycanlıyım ilk gebeliğimde duyamamıştım
8.haftada kalp atışı belli olmaz mıAylardır kimyasal gebelik bile yaşamamıştım artık tüplerimin tıkalı olduğunu düşünmeye başlamıştım ki hamile kaldım. Ama o kalp atışını duyanamaktan kötü bir haber almaktan nasıl korkuyorum anlatamaminşallah duyarız ikimizde
Bana doktor olabilir dedi bahsettiginiz tarz akintilar canim..benim dünden bu yana beyaz akıntım var biraz kafama takıldı normaldir diye düşünüyorum gerçi sonuçta gebelik oluşuyor ama akıntısı olan var mı acaba böyle beyaz şekilde ?
İnşallah tek duam hepimiz için hayırlısıyla sağlıklı bebişler.şu dönemlerde sinir stres durumlarınız nasıl ben çok gerginim ve sinirliyimAylardır kimyasal gebelik bile yaşamamıştım artık tüplerimin tıkalı olduğunu düşünmeye başlamıştım ki hamile kaldım. Ama o kalp atışını duyanamaktan kötü bir haber almaktan nasıl korkuyorum anlatamaminşallah duyarız ikimizde
7+2 yim duymamız lazım yarın8.haftada kalp atışı belli olmaz mı
Bende çok sinirliyim canımİnşallah tek duam hepimiz için hayırlısıyla sağlıklı bebişler.şu dönemlerde sinir stres durumlarınız nasıl ben çok gerginim ve sinirliyim
5 haftalıkta kese görünür mü benim son bat 22 mayıs tı hamilelik günlüğü 5 hafta diyor
İnşallah bende görürümBenim 5+4 de kese ve bebiş göründü
İnşallah tek duam hepimiz için hayırlısıyla sağlıklı bebişler.şu dönemlerde sinir stres durumlarınız nasıl ben çok gerginim ve sinirliyim
İnşallah bende görürüm
Ben hala inanamıyorum şoktayım dün öğrendimGörürsün ıns.. stres yapma gerçi diyorum ama ne kadar desekde hepimiz az çok stres icindeyiz
Canım doktor bana bunu yazdı zaten özel hastane doktoru gayet te iyi bi doktorArkadaşlar bu folik asiti kullansam olur mu
Tamam canım teşekkür ederimCanım doktor bana bunu yazdı zaten özel hastane doktoru gayet te iyi bi doktor
Bende bunu kullanıyorum canım genelde verdikleri bu sanırım :)Arkadaşlar bu folik asiti kullansam olur mu
İçtim bende ozamanBende bunu kullanıyorum canım genelde verdikleri bu sanırım :)
hayır canım korkma alttan muayene etmesı daha detaylı gormesı demek daha ıyı yanı normal ultrasonda goremıyor ayrıca bende cok korkuyordum ama sımdıye kadar her gıttıgımde alttan muayene ettı doktor benı en son kalp atısını dınlerken bıle normal ultrasonda duyamadı alttan muayene edıcem dedı oylelıkle duyduk kalp atısını rahatla canım sende bebegınde ıyı olucaksınız Allahın ıznıyle hep ıyı dusunmek lazım benımde ılk gebelıgım ama eşim demişti kendını ne olursa olsun herşeye hazırla diyeAlttan muayeneden cok korkuyorum yaklaşık 2 sene olacak bebek istiyorduk olmuyordu o yüzden korkuyorum
İnsallahhhhh Rabbim hepimizin yardimcisi olsunBhcg değerlerin çok iyi inşallah haftaya bu endişen kalmaz canım hayırlı haberler
Teşekkür ederim cevap içinBana doktor olabilir dedi bahsettiginiz tarz akintilar canim..