- 4 Kasım 2013
- 2.663
- 3.828
- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
- #3.041
inşallah çok teşekkür ederimHamile olduğunu öğrenmeden önceki hiçbir şeyin bebeğe zararı yokmuş canm Allahin mucizesi iste. Icini ferah tut hiçbir şey olmaz.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
inşallah çok teşekkür ederimHamile olduğunu öğrenmeden önceki hiçbir şeyin bebeğe zararı yokmuş canm Allahin mucizesi iste. Icini ferah tut hiçbir şey olmaz.
Herkes öyle diyor ama ben korkuyorum bide ilk gebeliğimGeç döllenme olunca bebek geç goruluyor canm canını sıkma 8 haftaya kadar yolu var
Aynı aynı iştahla yiyorum hiç sıkıntı Yok midem sen çok bulanıyor resmen çelişiyorum kendimleben ondanda tiksindim Yemek yiyorum iştahla biter bitmez yediğim yemekten de tiksiniyorum
Yaş 24 gaziantep ilk cocuk olacak :) 70 kilo ile hamile kaldimöncelikle hoşgeldin. Eksik bilgilerini yaz ekleyim hemen
Benim dört katı arttı canım çok korkmuştum ama en az iki katı artması gerekiyomul meğer olabilirmiş yaniSelam arkadaslar
İlk kan testim 120 2 gun sonra ikinci 340 cikti 4 gun sonra 2300 cikti
Her zaman 3 kati artmis bole olan vrmi ????
Anladm cnm cok tesekkur ederm insallah sknti yktur. Allah saglikla kucagina almayi nasi etsin insallah :*Benim dört katı arttı canım çok korkmuştum ama en az iki katı artması gerekiyomul meğer olabilirmiş yani
Keseyi gördük bebeği gördük inşallah pazarteside kalp atışını duyarız canım darısıda senin başına inşallahAnladm cnm cok tesekkur ederm insallah sknti yktur. Allah saglikla kucagina almayi nasi etsin insallah :*
Benımde hemen hemen öyle çıkmıştı canım normal benceSelam arkadaslar
Ben takviye aliyorum oda progeny f canim .harici baska ilac kullanmiyorumKIZLAR KULLANDIGINIZ İLAÇLAR NELER ?
Ben sadece folik asit kullanıyorum onuda zaten gebelik öncesi de kullanıyodum. Ama arkadaşlar bugün omega3 ten bahsedince kafama takıldı doktora sorucam bakalımKIZLAR KULLANDIGINIZ İLAÇLAR NELER ?
iMom omega verdi doktor başka bişey kullanmıyorumKIZLAR KULLANDIGINIZ İLAÇLAR NELER ?
Aminnnn cnm insallah bn gittim keseyi goremedm bgun kan tahlili yaptirdim bakalm pazrtesi goreblckmyimKeseyi gördük bebeği gördük inşallah pazarteside kalp atışını duyarız canım darısıda senin başına inşallah
cok tsk ederm. Rabbim insallah saglikla kucaginiza almayi nasip etsinBenımde hemen hemen öyle çıkmıştı canım normal bence
Benim.hep 4 kat artıyordu canm ikiz mi acaba dedim ama tek kese tek bebek cıktı. En az 2 kat artması gerekmiş 3 veya 4 de olabilirmisSelam arkadaslar
Sadece folikasit zaten dr soleyecek tahlilleri yaptirdiktn snra 3. Ayda baslaniormus ek ilaclaraKIZLAR KULLANDIGINIZ İLAÇLAR NELER ?
Cok saol cnm coguninsan ayni cevabi verdi icim rhatladi Allah razi olsn Allah size bagislasn insallah yavrunuzuBenim.hep 4 kat artıyordu canm ikiz mi acaba dedim ama tek kese tek bebek cıktı. En az 2 kat artması gerekmiş 3 veya 4 de olabilirmis
Amin canm bir arkadaşımin da 3 katti doktor ne kadar düzenli artarsa sağlıklı olduğunu gösterir demis için rahat olsun yani.Cok saol cnm coguninsan ayni cevabi verdi icim rhatladi Allah razi olsn Allah size bagislasn insallah yavrunuzu