2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?


  • Ankete Katılan
    252
Henüz doktora gitmedim . Bugün ikinci kanı verdim. Pazartesi günü gideceğim o zman görmeyi umuyorum . Aslında şimdi gitsem belki gözükür ama çalışyorum ayarlamam gerekiyor:)
ilk kanla ikinci kan arasında kaç gün var?
bir de belli oldu mu ikincisi?
kese genelde 1000-1500 arası görünüyor diyorlar..haftaya görünür inşallah..
 
ilk kanla ikinci kan arasında kaç gün var?
bir de belli oldu mu ikincisi?
kese genelde 1000-1500 arası görünüyor diyorlar..haftaya görünür inşallah..
salı günü yaptırdım ilki kan testini. diğerini bugün sabah verdim. Henüz çıkmadı. 2 gün olması gerekiyor . Aslında yaptırılmayada bilir . Ben henüz doktora gitmediğim için artışı görmek istedim .
 
ben de 2 kere yaptırdım..haftaya kadın doğumcu 3üncü kez ister sanırım..belki sabredemeyip ben de verebilirim önceden
 
masallah baya doldu hamisler :) biz de ovulasyon donemini degerlendirme asamasindayiz. bat 18 haz. bakalim 5gun kdr once ogrenebilecegim testlerden alacagim,ilkinde bu sekilde ogrenmistik. hamile olursam da ayin sonlarina dogru gorunecek dogum tarihi. oglumda da grupta en son dogum yapan ben olmustum:) hem ayin sonuydu hem de normal olunca ")
 
Canım biz aynıyız sanırım keseyi gördünmü sen?
 
Selam kızlar bende dün kan verdim 132 çıktı hamileyim ama kaç haftalık oluyor 2 haftayı geçmiş sanırım bide benim kasık da sancım oluyor batma yani sizde de var mı?
Canım merhaba ben 4 hafta 3gündüm 28 mayıs da ve değerim 125 civarı çıktı belki sende daha ileridesindir birde sıkınto yapma batma normal bende ağrı çektim ani hareketlere dikkat et cnm
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…