2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Canım her sabah 3 tane tiroid ilacı alıyorum sonra kan ilacı folic asit progesteron iğne coraspin hepsi bendede mevcut sonu güzel olacak inşallah
trnoid sorunu sende de mi var canım bende iki tane içiyorum tsh baktırdın mı gebe kalınca
ben çarşamba günü baktıracağım dr gidince

progestran iğne 50 mglik mi

Kızlar ilişki için dr a sordunuz mu ben heyecandan unuttum sormayiii:KK66:
Ben sordum ilk doktorum alay etti biraz muzip bir tiptir beyoğlunda bir dükkan ismi verdi orda rahibe kıyafeti satılıyormuş bu durumda sana cok yakışır dedi sonra düşünlerimden sebep kalp atışlarına kadar yasak dedi sonra perinatologuma sordum oda 10. Haftaya kadar olmasın dedi normal şartlarda yasak değil ama düşük öykülerim olduğu için tedbirli olmamızı söylüyorlar

Canm benim kasik ağrısı 1 hafta önce bayağı vardı şimdi iyiyim. Belki dikkat ediyorum sürekli uzanıyorum ya ondan azaldı. Ama tabiki yine arada oluyo
ben bu çarşamba 6. hafta olacağım bu gün 4+5 günlük olduk
7. haftaya geçince rahatlarım biraz eminim

oğlumda 5-7 haftalar arası sıkıntılı idi hep adet olacakmış gibi ağrım vardı

Ben sordum ilk doktorum alay etti biraz muzip bir tiptir beyoğlunda bir dükkan ismi verdi orda rahibe kıyafeti satılıyormuş bu durumda sana cok yakışır dedi sonra düşünlerimden sebep kalp atışlarına kadar yasak dedi sonra perinatologuma sordum oda 10. Haftaya kadar olmasın dedi normal şartlarda yasak değil ama düşük öykülerim olduğu için tedbirli olmamızı söylüyorlar
Doğrudur canm riske atmak istememistr

X