- 27 Temmuz 2017
- 894
- 981
Bende carsaba gidecegim insallah unutmam sorarimNeye göre riskli neye göre olumlu bende merak ediyorm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende carsaba gidecegim insallah unutmam sorarimNeye göre riskli neye göre olumlu bende merak ediyorm
Normalde olsa isime gelirde ama durum farklı simdi hormonlar tavan yaptiyat kulağının üstüne şekerim dinlen biraz :))
trnoid sorunu sende de mi var canım bende iki tane içiyorum tsh baktırdın mı gebe kalıncaCanım her sabah 3 tane tiroid ilacı alıyorum sonra kan ilacı folic asit progesteron iğne coraspin hepsi bendede mevcut sonu güzel olacak inşallah
Bizede yaz canmBende carsaba gidecegim insallah unutmam sorarim
oyyy oyyy o hormonlar bana uğramıyor galiba kasıklarım ağrıyor benim ondan uzak duruyorumNormalde olsa isime gelirde ama durum farklı simdi hormonlar tavan yapti
Kesin haber ederim merak etmeyin ama sunu soyleyebilirim bn korkuyorum ve yapmiyorumBizede yaz canm
Canm benim kasik ağrısı 1 hafta önce bayağı vardı şimdi iyiyim. Belki dikkat ediyorum sürekli uzanıyorum ya ondan azaldı. Ama tabiki yine arada oluyooyyy oyyy o hormonlar bana uğramıyor galiba kasıklarım ağrıyor benim ondan uzak duruyorum
Ben sordum ilk doktorum alay etti biraz muzip bir tiptir beyoğlunda bir dükkan ismi verdi orda rahibe kıyafeti satılıyormuş bu durumda sana cok yakışır dedi sonra düşünlerimden sebep kalp atışlarına kadar yasak dedi sonra perinatologuma sordum oda 10. Haftaya kadar olmasın dedi normal şartlarda yasak değil ama düşük öykülerim olduğu için tedbirli olmamızı söylüyorlarKızlar ilişki için dr a sordunuz mu ben heyecandan unuttum sormayiii
Canm benide düşündürüyor ama çoğu dr sağlıklı olduğunu ve olması gerektiğini yaziyoKesin haber ederim merak etmeyin ama sunu soyleyebilirim bn korkuyorum ve yapmiyorum
Canm benim kasik ağrısı 1 hafta önce bayağı vardı şimdi iyiyim. Belki dikkat ediyorum sürekli uzanıyorum ya ondan azaldı. Ama tabiki yine arada oluyo
ben bu çarşamba 6. hafta olacağım bu gün 4+5 günlük oldukCanm benim kasik ağrısı 1 hafta önce bayağı vardı şimdi iyiyim. Belki dikkat ediyorum sürekli uzanıyorum ya ondan azaldı. Ama tabiki yine arada oluyo
Doğrudur canm riske atmak istememistrBen sordum ilk doktorum alay etti biraz muzip bir tiptir beyoğlunda bir dükkan ismi verdi orda rahibe kıyafeti satılıyormuş bu durumda sana cok yakışır dedi sonra düşünlerimden sebep kalp atışlarına kadar yasak dedi sonra perinatologuma sordum oda 10. Haftaya kadar olmasın dedi normal şartlarda yasak değil ama düşük öykülerim olduğu için tedbirli olmamızı söylüyorlar
Evet var ama yemek yedikten sonrada hafif bulantı yasiyormKasik agrilari bnde de mevcut valla ilk gunler coktu suan o kdr yok ama tek sorunum devamli acikiyorum bunu yasiyor musunuz sizde
evet ya sende de artıs oldu mu sorması ayıp canm normalde ıstek azalır dyorlar ama bnde de tam tersı eşim de korkuyor dr soyler dıye ona guvenıyordu ama yne ogrenemedıkYapsak bi türlü yapmasak bi turluuu
Canım hayirli olsun bu arada çok sevindim adınıza :) nisan annelerinde birlikte yazmıştık ilk :) nasibiniz bu ayaymis sukur :) rabbim sağlıkla kucağınıza almayı da nasib etsin inşallah :)oyyy oyyy o hormonlar bana uğramıyor galiba kasıklarım ağrıyor benim ondan uzak duruyorum
Carsamba sorar sana haber ederim tatlim merak etmeCanm benide düşündürüyor ama çoğu dr sağlıklı olduğunu ve olması gerektiğini yaziyo
Zamanla azalıyormuş zaten canmben bu çarşamba 6. hafta olacağım bu gün 4+5 günlük olduk
7. haftaya geçince rahatlarım biraz eminim
oğlumda 5-7 haftalar arası sıkıntılı idi hep adet olacakmış gibi ağrım vardı
Valla bende tavann sadece dr a danışmak istiyorum ıns haftaya sorarimevet ya sende de artıs oldu mu sorması ayıp canm normalde ıstek azalır dyorlar ama bnde de tam tersı eşim de korkuyor dr soyler dıye ona guvenıyordu ama yne ogrenemedık
N acikiyorum ama canim hic bsy yemek istemiyor yiyemiyorum hic bsy begenmiyorum nasil olacak bilmiyorum normalde boyle biri degilimEvet var ama yemek yedikten sonrada hafif bulantı yasiyorm