2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Valla ben abur cubur delisiydim şekerden tiksindim ekmeği bıraktım sabahları yumurta ceviz peynir ve domates yemeye özen gösteriyorum folik asit alıyorum başkada yemekte allah ne verdiyse diyorum :)
Hemen hemen aynı besleniyoruz canmm:) ama ben ekmek çok seviyorum ve çok tuketiyorumm

Merhaba kızlar ben de takvıme göre 7ocak annesi olacağım nasipse:) henüz adete 2gun kala yani dün HCG 65.40 çıktı cok ıyı bıdegermıs 2gun kala. Ben erken test ile 23 nisanda öğrendim çook silik çizgiydı emın olamadım cuma günü tekrarladığımda çok net bişekilde pozitifi gördüm idrar testleriyle de takip edıyorum artışı. dün de kanda gördüm çok şükür:)
Hayırlı olsun canım :KK200:

Kaç gün önce yaptığında silik çıkmıştı peki? Bir de kan ddeğerin kaç çıkmıştı?
Adetten 1-2 sonra yaptım ben evdeki testi şu 7 gün önceden haber verenlerde silik çıktı ertesi sabah kan testi 52 çıktı benimki gec döllenme sanırım çünkü en son adet tarihim 29 mart

Adetten 1-2 sonra yaptım ben evdeki testi şu 7 gün önceden haber verenlerde silik çıktı ertesi sabah kan testi 52 çıktı benimki gec döllenme sanırım çünkü en son adet tarihim 29 mart
Anladım canım benim de bat bugün bakalım gelen giden olmazsa yarın ilk idarla tekrar test yapmayı planlıyorum. Göğüslerim çok hassas bi de ateşim 37lerde bi önceki hamileliğimde de öyleydi o yüzden bi umut var içimde.

Ben ilk doğumumda 26 kilo alıp bir dev olmuştum
Aynı hataya düşmek istemiyorum su an 51 kiloyum inşllah o kadar almam
Haha oda bişeymi canım ben oğluma 50 kg ile hamile kaldım 105 kg doğuma girdim birken 2 oldum gebelik zehirlenmesi çıkmıştı bende ayaklarım 38 iken 43 olmuştu ama cok şükürki ödemdi doğumdan 3 hafta sonra eski kilomunsa altına düşmüştüm şimdi dikkat ediyorum cünki gecen sene tiroid ameliyatı oldum tiroidim alındı ve dikkat etmezsem herkes bir alıyorsa ben beş alırım ve cok zor veririm ki 65 kg ile hamile kaldım boyum 1.72 tam diyete ve spora başlamaya karar vermişken sürpriz oldu inşallah doğuma yuvarlanarak gitmem

Kızlar benim 20aylik bir oğlum var onuda emziriyorum hala nasıl olacak bilmiyorum folik asit alıyorum çok iştahlı biride değilim bende ilk gebeligimde 50yle hamie kalıp 68le doğum yapmıtım şimdi 49kiloyum

Çok teşekkür ederimm kızlarr :KK36: sizde de iştah çok mu yani benım daha yenı 4.hafta bıtmıs oluyor gebelık takvımıne göre deli gb yıyorum sürekli açım patlıcak gb oluyorum gözüm doymuyor yaşım 26 1yıl olucak 14mayısta evlendiğim. Ve 14mayısta bebek kalp atımı duyulucak dııyor takvım tahmini i. aglıkla ilerlerse o güne alıcam 2.randevuyu bıze hedıye olucak ınsallah kalp sesleri de:)
Canım hayırlı olsun allah kucagına almayı nasip etsin

Hayırlı olsun canım :KK200:

X