2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Merhaba arkadaşlar. Umarım hepiniz ve bebisleriniz iyidir. 2. Yaslarimizda yaklaştı ne çabuk geçti zaman.. benim minik kızım 2 buçuk yaşında abla olacak🤭 sürpriz bir minik daha geliyor evimize🥰
Aaaa çok sevindim :) sağlıcakla kucağına al inşallah 😊 zaman koronaya rağmen su gibi geçti gerçekten 🙈 ay kaç aylıksın şu an 2.ye kendimi hazır gibi hissediyorum bende ama hastane ortamından korkuyorum

Aaaa çok sevindim :) sağlıcakla kucağına al inşallah 😊 zaman koronaya rağmen su gibi geçti gerçekten 🙈 ay kaç aylıksın şu an 2.ye kendimi hazır gibi hissediyorum bende ama hastane ortamından korkuyorum
Amin canım inşallah 🤲. Ben hazır hissetmiyordum aslında ama alıştım gibi. 11+1 olduk. Doktora da 1 kere gittim acil bir durum olmazsa sık gitmiyorum zaten. İnşallah bir sorun olmaz. Temmuz annesi olacağım bu sefer 😊 o zamana kadar korona da biter gider inşallah 🤲 Linaya arkadaş olacak diye seviniyorum. 🥰🥰

Aslında acıktığı için değil alıştığı için kalkarmış ben emzirmedim uzun süre malesef ama mamayı yavaş yavaş gece beslenmesinden kestim
Nasıl kestin canım. Benimki hala kalkıp mama diye bağırıyor.. yemekle de pek arası yok gündüz iyice doymayinca gece durmuyor. Evde enerji de atamayinca gece uyanmaya başladı iyice..

Amin canım inşallah 🤲. Ben hazır hissetmiyordum aslında ama alıştım gibi. 11+1 olduk. Doktora da 1 kere gittim acil bir durum olmazsa sık gitmiyorum zaten. İnşallah bir sorun olmaz. Temmuz annesi olacağım bu sefer 😊 o zamana kadar korona da biter gider inşallah 🤲 Linaya arkadaş olacak diye seviniyorum. 🥰🥰
İnşallah canım geçsin şu hastalık da. Biri kış biri yaz bebesi ne güzel :) arkadaşı olacak en güzel yönü de. en çok üzüldüğüm de bu malesef benim kız da kitaptakilere arkadaşım diyor

Canım mamayı kesmek için özellikle bir şey yapmadım yemeyi çok seviyor maşallah çok nadir seçtiği şeyler oldu şükür. 2 yaşı gelsin tamamen keseceğim mamayı. Gece uyanırsa su veriyodum devam ediyordu uykuya. Şimdi uyanmıyor zaten

İnşallah canım geçsin şu hastalık da. Biri kış biri yaz bebesi ne güzel :) arkadaşı olacak en güzel yönü de. en çok üzüldüğüm de bu malesef benim kız da kitaptakilere arkadaşım diyor

Canım mamayı kesmek için özellikle bir şey yapmadım yemeyi çok seviyor maşallah çok nadir seçtiği şeyler oldu şükür. 2 yaşı gelsin tamamen keseceğim mamayı. Gece uyanırsa su veriyodum devam ediyordu uykuya. Şimdi uyanmıyor zaten
Maşallah akıllı kızına 😍 benimki yemek seçiyor doymayinca mama diyor işte🤷 bende kesmek istiyorum ama süt de içmiyor.
Yazın deliksiz uyuyordu benimki de yoruluyordu gündüz. Şimdi evde enerjisini atamiyor mutlaka 1 kere kalkıyor..

Canım benim kızım kitap hastası. Yaklaşık 1 yaşından beri elinde kitapla geziyor. Bu, bu ,bu diye sora sora öğrendi herşeyi. Şimdi kahvesini alıp kendisi okuyor bıdı bıdı🤣🤣 bu sete bakayım bende evdekileri ezberledik😂 bende iş bankasının hareketli kitaplarını tavsiye ederim onlarda çok eğlenceli. Ben birde keçeden aktivite kitapları yaptım onlarla uzun süre vakit geçiriyor. Bu aralar yap boz ve bultaklara da merak saldı onlarla takılıyoruz.
Öpüyorum prensesini😘
Canım uzun zamandır girmiyordum mesajını yeni gördüm 😊 Hareketli kitaplardan almıştım ben de onunla da vakit geçiriyor. Keçeden kitapları görüyordum ama maşallah sen kendin yapmışsın süper 🤗 Ben de öpüyorum fıstık kızı 🥰

Merhaba arkadaşlar. Umarım hepiniz ve bebisleriniz iyidir. 2. Yaslarimizda yaklaştı ne çabuk geçti zaman.. benim minik kızım 2 buçuk yaşında abla olacak🤭 sürpriz bir minik daha geliyor evimize🥰
Yaaa çok sevindim canım hayırlı olsun 🤗🤗 Kaç haftalık minnoş 🥰 Kardeşlerin arasının çok olmaması iyi olmuş arkadaş olurlar birbirlerine 🧿

Yaaa çok sevindim canım hayırlı olsun 🤗🤗 Kaç haftalık minnoş 🥰 Kardeşlerin arasının çok olmaması iyi olmuş arkadaş olurlar birbirlerine 🧿
Teşekkür ederim canım.. 15 haftalık olduk.. evet araları az olacak zorluğu kadar güzelliğini de görürüz inşallah 🤲

Selam kızlar nasılsınız? Benim kız pandemi sürecinde geç uyuyup geç uyanmaya alıştı. Saat 00.30 gibi uyutmaya götürdüm odaya. Yatağın yan korumaları var oldukça yüksek. Ayağını oraya attığı gibi kütt sesinin gelmesi bir oldu 😔 Kafasını da aşağı uzatınca yere parkenin üstüne düşüverdi saniyeler içinde. Gözünün alt kısmı baya şişti morardı. Buz da koydurmadı elletmedi. Ben de korktum biraz uyutmayım dedim. 2 saat geçti üstünden ama hala korkuyorum bir şey olmaz inşallah 🥺 Genel olarak iyi kusma halsizlik vs de olmadı ama çok üzüldüm ve korktum 😔

Rahim sarkması bndede var maalesef keğel egzersızı yp dedi doktorum
Merhabalar ben 45 gun once dogum yaptim ve suan psikolojim cok kotu rahim ve mesane sarkmam var elle ve parmakla hissediyorum, sizde duzeldimi acaba sonradan bana nolir donus yapin gorurseniz keske dogurmasaydimlara bile girdim cok kotu durumdayim sizin uzerinden zamn gecmis bu sarkma duzelcekmi acaba yoksa ameliyatmi olucam yasim 28 kendimi suan 6p yasinda hissedoyorum

Bende de var kızlar.17 günlüğüz henüz doktorum geçer dedi kegel egzersizi yap dedi ama gecmezse diye de korkmuyor değilim.
Merhabalar ben 45 gun once dogum yaptim ve suan psikolojim cok kotu rahim ve mesane sarkmam var elle ve parmakla hissediyorum, sizde duzeldimi acaba sonradan bana nolir donus yapin gorurseniz keske dogurmasaydimlara bile girdim cok kotu durumdayim sizin uzerinden zamn gecmis bu sarkma duzelcekmi acaba yoksa ameliyatmi olucam yasim 28 kendimi suan 6p yasinda hissedoyorum

X