2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Kasabın birinde bulduk :)) kaynattım hem suyuna az didikledim koydum hem de ayrı poşetledim çıkarıp hemen çorbasına katıyorum pişerken rahat oldu. Ayy anlattığın yerde gözümde canlandı yürüme şekli 😂 Bi yürüseler rahatlarız inşallah.
Kasaplara soralım birde :)) herkes asıl yürüyünce başınız dertte olacak diyor valla😂 çekmece karıştırmak gibi hobileri olacakmış o zaman.. hayırlısı artık sağlıklı olsunlar yeterki❤

Bizim ateşimiz vardı Dr a gittik kan tahlilleri istedi cnm ve b12 si düşük çıktı. Dr bana kıyma vermiyormusun bu çocuğa dedi. Hergün yemesi gerekiyor artık 8 aylık dedi. Ben sadece yumurtaya bazende çorbalara koyuyordum aklınızda olsun
Geçmiş olsun cnm.. bizde kan versek iyi olacak artık. . Bende yedireyim hergün o zaman..

İyi çok şükür sen nasılsın ne kadarlık oldunuz? :) biz de daha diş çıkmadı 8 aylık oldu bugün emekleme değil kendini sürüyerek isteği her yerde evin faresi gibi dolaşıyor bir de ayaklarını iyice kaldırıyor ucuna basıp emeklemeye çalışıyor sonuç yana devriliyor 😂 uykusu gündüz epey azaldı akşam da en geç 9 idi o da şaştı ama 11 e kadar dayanıyor en fazla. Siz de durumlar nasıl
İyiyim canım :) bizde 2 diş çıktı emekliyor 7 de uyurdu 10 a cıktı zde de bu aralar üst dişler çıkıyor sabırım huzursuz ☺️

Bizim ateşimiz vardı Dr a gittik kan tahlilleri istedi cnm ve b12 si düşük çıktı. Dr bana kıyma vermiyormusun bu çocuğa dedi. Hergün yemesi @aa@üşüyorum
Ğ popüler oğlum artık 8 aylık dedi. Ben sadece yumurtaya bazende çorbalara koyuyordum aklınızda olsunQUOTE]
Ben hergün et vermiyorum:110:

:dua: İyi günler hanımlar...
İzlenimi vardı, kan değerimize baktık.
Canı acımadı. Şükürler olsun ki...
Sizlerden ne haber:KK24:

Canım cuma günü de biz kan verdik şükür hemen buldu damarı ama epey ağladı benim kız 🙈sonuçlar 1 haftada çıkacakmış en önemli değer hangisi acaba? E nabız dan bakarken ona dikkat edeyim

Canım cuma günü de biz kan verdik şükür hemen buldu damarı ama epey ağladı benim kız 🙈sonuçlar 1 haftada çıkacakmış en önemli değer hangisi acaba? E nabız dan bakarken ona dikkat edeyim
Parmaktan bakılıyor canım. Ayrıntılı bir kan tahlili değil. Sizden neden damardan aldılar? Hasta mı kuzun...

Parmaktan bakılıyor canım. Ayrıntılı bir kan tahlili değil. Sizden neden damardan aldılar? Hasta mı kuzun...

Değil canım devlet hastanesine gittim sağlık ocağından istediler dedim alındı. Şükür iyi kızım bir rahatsızlığı yok. Sağlık ocağına mı yaptırdın sen aklım karıştı şimdi 🤔sağlık ocağı hastanede yaptır sonucu getir demişti

Canııımm similactan kötüsüde mi varr😮 biz similac alimentum kullanıyoruz. Çocuğun çıkardığı gaz teri bile kötü kokuyor😅
Merhaba benim bebegimde 20 gundur gecmeyen ishal var doktor suan denemeler yaptiriyor ve similac alimentum verdi siz hangi sikayetlerle kullandimiz acaba cevapkarsanz tesekkur ederim

Keçiboynuzu özünü çok az verdim bugün sevmedi pek yoğurtla ya da dediğin gibi meyve püresine katılabilir.
slm cnim nasılsın, Bebelac mama hakkında bilgine ihtiyacım var.
.
Oğlum aptamil sıkıldı bende bebelac gold vermek istiyorum ama üzerlerinde kaç aylıktır diye yazilmiyor. Bebelac gold 3, 1yasindan itibaren diyor
Bebelac 2 ise 6.aydan sonra diyor kafam karıştı şimdi. Sen daha önce kullandığın için biliyorsun diye sana sordum

Değil canım devlet hastanesine gittim sağlık ocağından istediler dedim alındı. Şükür iyi kızım bir rahatsızlığı yok. Sağlık ocağına mı yaptırdın sen aklım karıştı şimdi 🤔sağlık ocağı hastanede yaptır sonucu getir demişti
bizde sağlık ocağından parmaktan yptik ve kansızlığı ne yazık ki 10 cikti

Allah Allah...
Bu uygulamalar her yerde aynı değil midir? Evet, sağlık ocağında yapıldı. Parmaktan. Şekerimizi kontrol ettiğimiz gibi bir aletle.
Damardan zor olmuştur, geçmiş olsun canım

slm cnim nasılsın, Bebelac mama hakkında bilgine ihtiyacım var.
.
Oğlum aptamil sıkıldı bende bebelac gold vermek istiyorum ama üzerlerinde kaç aylıktır diye yazilmiyor. Bebelac gold 3, 1yasindan itibaren diyor
Bebelac 2 ise 6.aydan sonra diyor kafam karıştı şimdi. Sen daha önce kullandığın için biliyorsun diye sana sordum

İyiyim canım şükür sen nasılsın 😊
2 numara golden goat kullanıyorum 6.aydan sonra. Sen de 2 numara kullanman lazım. Bebelac gold 1 i 6 aya kadar kullandım sonra golden goat 2 hep onu alıyorum 1 yaşına kadar devam

bizde sağlık ocağından parmaktan yptik ve kansızlığı ne yazık ki 10 cikti
Damla kullanıyor musun canım ona rağmen mi düşük çıktı
Allah Allah...
Bu uygulamalar her yerde aynı değil midir? Evet, sağlık ocağında yapıldı. Parmaktan. Şekerimizi kontrol ettiğimiz gibi bir aletle.
Damardan zor olmuştur, geçmiş olsun canım

Bugün gideyim o zaman uygulama mı farklı anlamadım 🤔yok bu kez zor olmadı

Şoktayım 1.5 aydır adet olamamanın sebebini strese bagliyordum 4 haftalik hamileyimmmm:KK12:ve kesin kararım sonlandırmak..

Hayırlı olsun diyecektimmm. Neler yazmışsınız:110:
Kendini hazır hissetmiyor musun? Evladın ne demek olduğunu bilen birisin.... Yapma derim.... Geldiyse vardır bir hikmeti:dua:
Hazır hissetmek ya da hissetmemek değil bir daha aynı şeyleri sil baştan yaşamaya cesaret edemiyorum. Zaten ikinciye hazir degilken hayırlısı deyip kucağıma aldım.

Hazır hissetmek ya da hissetmemek değil bir daha aynı şeyleri sil baştan yaşamaya cesaret edemiyorum. Zaten ikinciye hazir degilken hayırlısı deyip kucağıma aldım.
Evet, zor. Özellikle de bir yardımcınız yok ise daha da zor. Maddi durum da önemli tabiii..
En doğru kararı vermenizi diliyorum....

Şoktayım 1.5 aydır adet olamamanın sebebini strese bagliyordum 4 haftalik hamileyimmmm:KK12:ve kesin kararım sonlandırmak..
bu devirde bu kafa gerçekten şok oldum bende. ağır konuşacam kusura bakma ama istemiyorduysan niye korunmadın. senin tek kelimeyle sonlandıracağım dediğin şey minik bi kalp. Allah'ın verdiği bi can! böcek değil ezip geçesin. kaldı ki böceği bile öldürmeden çözüm üretebilmenin yolunu ara insan.
Bilmiyorum inanç durumun nedir ama Allah'a inanıyorsan bunun müslümanlığa sığar yanı da yok bilesin!
kaldı ki bu çocuk yalnız senin evladın değil bakalım babası senin gibi rahatça 'ÖLSÜN' diyebilecek mi?
bak güzel kardeşim! şu forumda yıllarca evlat hasretiyle yanıp defalarca elini bile tutamadan kaybeden belki 100 lerce kadın var. onların incinmemesi adına bile eğer istemiyorsan buraya yazma marifet gibi.
kendi adıma konuşursam 9 aylık bir oğlum var olmaz ama (tüp bebekle gebe kaldım çünkü) varsayalım gebe kaldım tek üzüleceğim şey sanırım oğlumu yeterince emzirememek olur sanırım. ki oğlumun alerjisi sebebiyle çok zor bir 9 ay geçirdiğimizi eklemeliyim. sana verilen nimetin kıymetini bil derim. sonradan pişman olacağın birşey yapma derim. İmtihan dünyası sen hakkına razı ol Allah mükafatını verir. eziyet çekeceksin belki 2 çocukla ama belki Rabbim sana mükafat vermek için senin müsibet olarak gördüğün ( çoğuna göre nimet) bir şey veriyordur.

X