2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Seni çok iyi hatırlıyorum buraya daha önce bikacdefa etikette yaptık ama malesef sana ulaşamadık hamile iken anomali olduğunu söylemiştin eceabat evlat acısı cok zor ne desek çare olmaz ama zamanla bu acıyla yaşamaya alışacaksın daha cok gençsin allah sabırlar versin

57 günlüktü pusetten düştürdü babası hastane birseyi olmadığını söyledi eve gnderdi eve geldik hiç birsey yoktu uyutmadım ertrsi gün nöbet geçiriyordu ödemivardı ve kafa tasında çatlak vardı beyin kanaması geçirdi meleğim kuzum gözümün nuru göz göre göre gitti ellerimden kayıp bestem

Başınız sağolsun.. çok üzüldüm ne desek acınızı hafifletmez.. Rabbim sabır versin..

Başınız sağolsun sabırlae dilliyorum

Acının tarifi yokallahım sizlere sabır versin. Gönlünüze ferahlık versin inşallah

Ah gülüm ne denirki babası ömürboyu bu vijdan azabını çekecek cok acı bir olum demekki kaderi bu imiş yavrucağın rabbim sana bol sabır versin

Doğuma yakın zamanı sıkıntılıydı sanırım erken doğumdu ama sonrasında yazdı birkaç sefer hatırlıyorum ben
Eski mesajlarına bakınca yeni hatırladım.35.haftada doğum yapmış bebegin küçük olma dışında bi hastalığı vs yokmuş. Tabi anladigim kadarıyla..
ALLAH düşmanıma bile yaşarmasın evlat acısıni

Yok cnm ne kusuru alışmaya calışıyo insan ama olmuyor alışmıyor alışamıyor kaza ihmal sorumsuzluk ne denir bilmiyorum ki
Rabbim kaderini böyle yazmıştı ne olursa olsun yaşanacaktı,Ama gerçekten yureg8m parçalandı.Cnim ben seni böyle evlatlarını kaybetmiş kadınların yazistigi posta etiketiyim.anca gerçekten orası sana iyi gelecek,çünkü senin gibi bi annede evladını ev kazası sonucu kaybetmişti oda 2.5yasindaydi o sayfayı hiç unutmam çok etkilenmiştim.

Golden goat dene canım ilk kızım 16 ay içti :)
Cnim daha önce seninle bu konuda konuşmuştuk..Mama konusunda fikir vermiştin, golden goat keçi sütü bazlı olduğu için oğluma ağır gelebilir o yüzden tercih etmedim.hipp kullandım tadını hiç beğenmedi.yinede tşk ederim

Kuzum siz hangi mamayı kullanıyordunuz? Z zeLina cnim aynı soruyu sanada soruyorum? Artık neredeyse memeyi bıraktı oğlum Aptamil kullanıyorduk sanki bıkmış gibi
Cnm ben hipp ve sma kullanıyorum arada değiştirerek ikisinide içiyor severek.. golden goatta kullandım mevsiminegore de onu kullanıyor o memnun ama benim kızı kabız yaptı..

Teyzeler biz dün 7 aylık olduk.. veeee 7. Ayımıza minicik dişlerle merhaba dedik dün uçları belli olmuş kaşığa tık tık yapıyor:))) şükür ki ateş ağrı huzursuzluk yaşamadık bir sabah ansızın çıkıverdiler❤

çok üzüldüm sabırlar diliyorum başınız sağolsun düştü dye mi çatlamış kafatası babasıda çok kahrolmuştur benim yüzümdenoldu diye belkide rabbim sabır versin

Maşallah gözünaydın bizde 19 una 7 aylık olacağız bişe yok bzde

Ben aldım bıdıgın harclıgını
Benim kızım hediye olarak aldı bayram harçlıklarını bu sefer
Maşallah gözünaydın bizde 19 una 7 aylık olacağız bişe yok bzde
Sağol cnm bende birşey yok diyordum belirti olmayınca bakmıyordum.. eşim 1 kaç güne çıkacak diyip duruyordu ben inanmıyordum tabii ama çıkıvermiş ilk ben frkettim hediye alacağım kızıma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…