2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Zaten işinde titiz. Eve gelir duş almadan dokunmaz çocuğa dikkat eder, tamam bırak ben yaparım dememi bekliyor sanırm ama çok bekler

Canım geçmiş olsun

Gittik canım dün fırsatım olmadı yazmaya 6350 gr olmuşuz 450 gr almış boyumuz 64 olmuş doktor iyi dedi sıkıntı yokmuş

Ek gıda olarak bir öğün ek olarak sebze püresine başlayacağız. 10 gün sonrada kahvaltıya bakalım nasıl gidecek

kıymaaaa gelinimin saçına bak oğlumunki de pek havalıdır beraber toplar gezerler. saka bi yana sac kesilince bebeklikten çıkıyorlar gibi geliyor bana büyüğünkini de epey uzattım ali eymeninkini de uzatıcam inş sen de uzatttt kesmee

ayy kız hele bunlar bu kadar saçlı bi de çocuklarını düşün örükle doğar ya bende istemiyorum sırf bebiş darlanıyordur dili YÖK söyleyemiyor diye oyle kendi kendimize kestirelim dedik kestirsek ağlarım herhalde

evet kestirme zaten yaz bitti sayılır

Her zaman buhar makinasını yanımızda getirirdim şansa bak bu sefer almadım
Sıcak mi koyuyirsun havluyu canım sadece zeytinyağı ilitip yapsam bı zarari olur mu ki
canım bem havluyu hafif ılıtıyordum yanlış yönlendirmek istemem canım sen yine netten falan bak kuzuyu rahatsız ederse üzülürüm biraz daha büyüktü oglum yaptığımda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…