Yarın aldirayim kp e canım sagolKuzum surup versen prospan bitkisel gonul rahatligiyla verebilirsin
Sağol kuzumGecmis olsun kuzum ya
Cok gecmis olsun kuzum sabah ogle aksam 2 cay kasigi vereceksinYarın aldirayim kp e canım sagol
Zaten işinde titiz. Eve gelir duş almadan dokunmaz çocuğa dikkat eder, tamam bırak ben yaparım dememi bekliyor sanırm ama çok beklerBenim eşimde oğlumda yardım etti. Altını değiştirirdi,uyuturdu, dinlenmem için zaman yaratırdı. İlk 3 ay sadece :) sonra çok nadir altını temizledi son zamanlarda tamamen bıraktı. Kızım içinde bahanesi iyi temizleyemezmiş. Yapsa benden temiz yapar ama çok dikkat eder :) senin eşin bilerek beceriksizlik yapıyor diş hekimi olan biri bu kadar anti hijyenik davranamaz :)
Sağolasın canim
Bugün bi düşme vakası da bizdenyatağa enlemesine yatırdım, daha dönemiyor zaten tam. Yastıktan inip popo popo gelmiş galiba, ayak ucuna taraf düşmüş, girdiğimde yüzüstü ağlıyordu allah korudu şükür bişey yok ama bana ders oldu tabi
Dr a gittiniz mi kuzumPamuk Panda
Teşekkürler kuzum.
Çok sağol canım. Senin de bebise masallah güzel almış kiloyu
kıymaaaa gelinimin saçına bak oğlumunki de pek havalıdır beraber toplar gezerler. saka bi yana sac kesilince bebeklikten çıkıyorlar gibi geliyor bana büyüğünkini de epey uzattım ali eymeninkini de uzatıcam inş sen de uzatttt kesmeeTeşekkür ederiz kızlar, evet benim de saçım şimdi çok ama bebeklik 2 tane fotoğrafım var kelmişim o zamanlar ben, eşimin saçları eşim ve güneşin fotosunu koysam kocanı yeniden doğurmuşsun dersiniz o derece benziyorlar, saçları çok bunaltıyor terliyor yüzüne yapışıyor allahtan son bir haftadır falan biraz serin gene havalar, konaklar saçlı deride henüz geçmedi kestirelim kurtulalım dedik bizde eşimin arkadaşı var berber o gelip evde kesecekti hafta sonu bugün de babaannesi ölmüş memlekete gitmişler gelemez, dün de 2 saat kızın saçıyla uğraştım zeytinyağ karbonat yaptım fırçayla sürdüm saçlarına sonra taradım konakları çıksın diye 1-2 kez daha yaparsam temizlenir gibi ama durmuyor yerinde yağlı kafa saçıyla kaçıp duruyor elimin altından temizletmiyor düzgün, kestirsem kıyamıyorum kestirmesem de kıyamıyorum bunalıyor topluyorum bazen ağlıyor çok küçük daha belki canı acıyordur bilemedim gitti
kuzım ya misafir vardı alıntılara denk geldim noldu senin sonuç sıkıntı yok inşallahS. Ocagindan sonuc icin kagidi aldim arada bakıyorum ama aksama veya yarin sabaha cikiyor
kıymaaaa gelinimin saçına bak oğlumunki de pek havalıdır beraber toplar gezerler. saka bi yana sac kesilince bebeklikten çıkıyorlar gibi geliyor bana büyüğünkini de epey uzattım ali eymeninkini de uzatıcam inş sen de uzatttt kesmee
sagolun kızlar tesekkürler
evet kestirme zaten yaz bitti sayılırayy kız hele bunlar bu kadar saçlı bi de çocuklarını düşün örükle doğar ya bende istemiyorum sırf bebiş darlanıyordur dili YÖK söyleyemiyor diye oyle kendi kendimize kestirelim dedik kestirsek ağlarım herhalde
canım bem havluyu hafif ılıtıyordum yanlış yönlendirmek istemem canım sen yine netten falan bak kuzuyu rahatsız ederse üzülürüm biraz daha büyüktü oglum yaptığımdaHer zaman buhar makinasını yanımızda getirirdim şansa bak bu sefer almadım
Sıcak mi koyuyirsun havluyu canım sadece zeytinyağı ilitip yapsam bı zarari olur mu ki
Geçmiş olsun canımCanim benim safra kesem agrimadi
Kanali tikamis pankreasim iltihaplanmis cok yuksek derecede
Pankreasta midenin altında oldugu icin midem agriyor biliyordum
Nefesim kesiliyordu dayanilmaz birşeydi ya