2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Sagol canim
Uyuyor,1 bucuk saat sonra uyuttum
Kalkinca gözlemleyeceğim.

Benim oğlumda 7 aylıkken mama sandalyesi ile birlikte düşmüştü yüz üstü mutfak mermerine neyse ki bir şey olmamıştı ama o günden sonra çok dikkat ettim.tekrar geçmiş olsun ❤

Eşimi çok seviyorum ama fikir ayrılığı Yaşadığımız çok konu var. Dediğin gibi çocuklar olduktan sonra daha ılımlı olmak bir zorunluluk haline geliyor neredeyse. Şimdi söylenip tartışacağıma boşver diyorum kendime. Bana da senin gibi bir arkadaş lazım aslında :) güzel sözlerin için teşekkür ederim,düşüncelerimiz karşılıklı ❤

Benim çocuklar ben uyandırmazsam öğlene kadar uyurlar erken uyusalarda. Çocuklar beni düşünüyor ama kocam kendini bugün hiç beni uyandırmadan kendine mısır gevreği koyup yiyip gitti hissettimi artık bilmiyorum zorlandığımı :)

Ev hanımı deyince tüm bu işlerden tek başına sorumlu olman gerekiyor. Ne tatilimiz ne emekliliğimiz var karşılığında parada almıyoruz 7/24 hizmet veriyoruz üzerine ama çoğu erkekte ev kadınları ne yapıyor ki evde oturuyorlar işte düşüncesi var malesef

Benim eşimde oğlumda yardım etti. Altını değiştirirdi,uyuturdu, dinlenmem için zaman yaratırdı. İlk 3 ay sadece :) sonra çok nadir altını temizledi son zamanlarda tamamen bıraktı. Kızım içinde bahanesi iyi temizleyemezmiş. Yapsa benden temiz yapar ama çok dikkat eder :) senin eşin bilerek beceriksizlik yapıyor diş hekimi olan biri bu kadar anti hijyenik davranamaz :)

Yine yemek yapmış benim kocam asla yemek yapmaz gerçi gerçekten bilmiyorda :) Çok mu yoruluyor acaba uykusunu mu alamıyor?

Yine yemek yapmış benim kocam asla yemek yapmaz gerçi gerçekten bilmiyorda :) Çok mu yoruluyor acaba uykusunu mu alamıyor?
Zihni yoruluyor canım hep bilgisayar başında çizim yapıyor. İşi yarım kalsın kafası onda orasını şöyle tasarlasam böyle yapsam. Erkende uyumuyor ben gidip uyuyorum çoğunluk o oturuyor. Yapar canım mutfağa hevesli:)

Her zaman buhar makinasını yanımızda getirirdim şansa bak bu sefer almadım
Sıcak mi koyuyirsun havluyu canım sadece zeytinyağı ilitip yapsam bı zarari olur mu ki

Birbirimize anlayış göstere göstere geçineceğiz işte yoksa ömür geçmez :)

Yanlis yapmissin canim o an arayacaktin aninda telefonla ikaz ediyorlar birkere devlet haatanesindeydik suriyeliler sırasi gelmeden iceri giriyorlar doktor sirayla girindedi diye doktoru sikayet ettiler aninda doktoru cagirdilar biyere kadar gitti geldi elin suriyelisi bizden akilli biz gercekten haklarimizi bilmiyoruz

Çok geçmiş olsun canım rabbim şifa versin. Bebişler hasta olmasın bebişler bakıma muhtaçken anneler de hasta olmasın...

Canım çok geçmiş olsun insalalh korktuğun gibi değildir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…