- 13 Ekim 2016
- 6.196
- 26.715
Ayyy çok tatlı yaaa Miniş masallah. Ama çok rahatsız ediyordur sıcaklarda değil miSaçlarımızı merak edenlernasıl kestireyim Ya resmen 5 yaşında çocuk gibi saçı var minnakımın taradım pek bi havalı oldu
Ben senin yerinde olsam kestiririm, kışa kadar uzar zatenTeşekkür ederiz kızlar, evet benim de saçım şimdi çok ama bebeklik 2 tane fotoğrafım var kelmişim o zamanlar ben, eşimin saçları eşim ve güneşin fotosunu koysam kocanı yeniden doğurmuşsun dersiniz o derece benziyorlar, saçları çok bunaltıyor terliyor yüzüne yapışıyor allahtan son bir haftadır falan biraz serin gene havalar, konaklar saçlı deride henüz geçmedi kestirelim kurtulalım dedik bizde eşimin arkadaşı var berber o gelip evde kesecekti hafta sonu bugün de babaannesi ölmüş memlekete gitmişler gelemez, dün de 2 saat kızın saçıyla uğraştım zeytinyağ karbonat yaptım fırçayla sürdüm saçlarına sonra taradım konakları çıksın diye 1-2 kez daha yaparsam temizlenir gibi ama durmuyor yerinde yağlı kafa saçıyla kaçıp duruyor elimin altından temizletmiyor düzgün, kestirsem kıyamıyorum kestirmesem de kıyamıyorum bunalıyor topluyorum bazen ağlıyor çok küçük daha belki canı acıyordur bilemedim gitti
Canım bende başta onu kullandım sonra beni emmeyi reddetti önce besleme sondasiyla verdim ince bir kablo gogsumun yanında sokuyordum hem beni emdi hem mamayı .yoksa bırakmıştı beni .şimdi de nuk un biberonu var alıştırma bardağı diye geçiyor anne memesini benzemiyor onunla veriyorum.biberonla verince anneyi emmeyi bırakıyor senide iyice bırakabilir bence sende nukun o biberonundan al senide emsin yavrucak anne sütünden mahrum kalmasın.Eki Görüntüle 2290139
eşim tam destek ama gündüz o da işteAllah kolaylık versin canım iki çocuk zor birde daha oda küçukmus kıskanması çok normal eşin destek olsun canım zor bir süreç inşallah yipranmadan güzel bir şekilde atlatirsiniz.
S. Ocagindan sonuc icin kagidi aldim arada bakıyorum ama aksama veya yarin sabaha cikiyorNilufer_3457 kuzum ne zaman çıkacak sonuçlarınız? Merak ettim durumu
Canim benim safra kesem agrimadi
Kanali tikamis pankreasim iltihaplanmis cok yuksek derecede
Pankreasta midenin altında oldugu icin midem agriyor biliyordum
Nefesim kesiliyordu dayanilmaz birşeydi ya
Benim isim cok karisikti. Oglum 3.5 aylıktıHımm ilerlemiş demek ki mide zannetmiştik bizde ultrasonda belli oldu. İşte o ağrı anında taş düşüyormuş safradan taş büyükse kanal düşmeden tıkanıyor. iltihap olunca hemen ameliyat olmamıştır senin
Canım keşke bana öyle söylese gikimi cikarmam bebek olduğu için hassas sen çocuk doktoruna git dese. hiç böyle düşünmemiştim sen söyleyince olabilir dedim. Öyle söylese benim de icim rahat etmez haklısınız der çocuk doktoruna giderdim. ama üslubu o kadar yanlıştı ki demek ki bakmak istemiyorum diyor bana. Ben misafir hastalara bakmiyorum böyle istiyorum dedi kadın babasının ciftligiymis gibi. Başından savar kovar gibi davrandı.Cnm o anlamadigindan bakmamistir. Bende götürmüştüm ben anlamam çocuk doktoruna goturseniz daha iyi olur demişti. İlaçta veremem küçük dedi. Aciller hemen alıyor ilgili yere yönlendiriyor yakında varsa devlet acile git.
Bizim s. Ocagindaki dr da tam bir neyse iste ondanCanım keşke bana öyle söylese gikimi cikarmam bebek olduğu için hassas sen çocuk doktoruna git dese. hiç böyle düşünmemiştim sen söyleyince olabilir dedim. Öyle söylese benim de icim rahat etmez haklısınız der çocuk doktoruna giderdim. ama üslubu o kadar yanlıştı ki demek ki bakmak istemiyorum diyor bana. Ben misafir hastalara bakmiyorum böyle istiyorum dedi kadın babasının ciftligiymis gibi. Başından savar kovar gibi davrandı.
Amacı o değildi bence öyle olsa yarin kendi doktorunuza gelin demezdi yogunluktan dem vurmazdi.
Aradım canım 184 u. Kayıt oluşturdular . Hatta beni tekrar aradılar sordular. Cimere de müsait olduğumda yazacağım.aynen şikayet et saglık baganlığının ilgili başka birim varsa da yaz biz alerji için oğlanları götürdük bi baktık randevu aldıgımız doktor yok digerleri ful dolu zaten bebekle zar zor çıkıyoruz esim aradı 184 ü anlattı hemen o doktor işe döndü nize de aldımıgımız saate dr ayarladılar terbiyesiz ya bebek bu saglık baska seye benzer mi nasıl şimdi oğlun gecmiş olsun canım defalarca yaz ara
peşini bırakma canım
bunun hipokrat yemini yok mu acaba nasıl iş anlamadım.
bu arada çoook geçmiş olsun.
Zaten socagi bisey anlamıyor kuzum orda acild gotur kafin dogum cocuk binasi varsa oksuruk icn bnde gitmistim tertemiz cigerler dedi ertesi gun dr gittim cocuk bronsit olmus. Cok gecmis olsun herturlu siksyette bupun kesinlikle
Çok sağolun kizlar.Cnm geçmiş olsun bende bir kere annemlerin orda kan vermek için gittim almadı misafirim diye sadece ilaç yazarım dedi.. kardeşime de aynısını yaptı o aradı şikayet için geri döndüler onun kaydı aynı ilde başka bir s.ocağındaydı o yüzden bakmayabilir dediler benimki başka ildeydi onu da söyledi kendisi arayıp şikayet oluştursun dediler de ben şikayet etmedim ama bebek bu yani anlamıyorsan bile bir yere yönlendir yani.. başlarından savıyorlar mutlaka yap şikayetini geri dönüşü oluyor..
Anladım cnm bende mama veriyorum onda demir var diye daha başlamadım ama kan değerlerine bakılsın istiyordum düşükse vereyim aşıya gidince söyleyeyim bende..
Sanada geçmiş olsun inşallah önemli bir şey çıkmaz..
Kuzum sizde ateş olmus muydu?Zaten socagi bisey anlamıyor kuzum orda acild gotur kafin dogum cocuk binasi varsa oksuruk icn bnde gitmistim tertemiz cigerler dedi ertesi gun dr gittim cocuk bronsit olmus. Cok gecmis olsun herturlu siksyette bupun kesinlikle
Benim isim cok karisikti. Oglum 3.5 aylıktı
5 gun hastanede sadece serum alarak kaldim.
4.. gunde sadece serum ve su icebildim. 5. Gunde corba komposto
Idrar biriktirtiyorlardi siseye gunluk
Ogluma sut sağıp yolluyorum. Kucucuk bebek ger gun agliyordum
Yalvara yalvara 5 gunde cikardilar
Bir ay sonra ameliyat oldum o bir aylik surede tekrardan tikamis mi
Ameliyat oldum bir gece kaldim
Ertesi gun agridan tekrar acile gidip bir uc gecede oyle kaldim mi
Kabustu kabus
yanında buhar makinesi varsa buhar yapsan sade su bile belki iyi gelir buyük oğlımda zeytinyagı ılıtıp cok cok az karabiber bi tık kolonya damlatıp sırtına sürüyordum üstüne havlu iyi gelirdi ama daha bebeler küçük canım sanırım uygun olmaz.Aradım canım 184 u. Kayıt oluşturdular . Hatta beni tekrar aradılar sordular. Cimere de müsait olduğumda yazacağım.
Oğlum da biraz huysuz canım cigerden cigerden oksuruyor burnu hırıltılı. Kp hatamwye gidelim dedi goturmedim bir stres de orda yaşamak istemedim zaten büyük oğlan gelene kadar ağladı oyuncak diye sinirlerim iyice lacka oldu . Bakalım inşallah ilerlemez
tatlı şeyleri seviyor sıpalaroğluma karpuz suyu verdim verdim Her kaşığı uzattığımda saldırdı ağzını öyle bir açiyor ki kaşığa saldırıyor kaşıktan tutuyor yemeye çalışıyor bayıldı vallahi
Doktorluguna laf soyletmeyecek işte. Ondan dememiştir. Üslubu evet yanlış keşke acile gidin deseydi. Hadi biz olsak bir gün idare ederiz küçücük bebek bir gün daha duramaz. Allah bu tiplerle karsilastirmasin.Canım keşke bana öyle söylese gikimi cikarmam bebek olduğu için hassas sen çocuk doktoruna git dese. hiç böyle düşünmemiştim sen söyleyince olabilir dedim. Öyle söylese benim de icim rahat etmez haklısınız der çocuk doktoruna giderdim. ama üslubu o kadar yanlıştı ki demek ki bakmak istemiyorum diyor bana. Ben misafir hastalara bakmiyorum böyle istiyorum dedi kadın babasının ciftligiymis gibi. Başından savar kovar gibi davrandı.
Amacı o değildi bence öyle olsa yarin kendi doktorunuza gelin demezdi yogunluktan dem vurmazdi.
Benim de arkadasimin tam tersi oldu canim. Bu alistirma bardaklarindan vermisti o memeye gore cok geldigi icin bu sefer memede sinirleniordu birakiyordu :/ artik Allah buyuk insallah birakmaz diye dua ediyorumCanım bende başta onu kullandım sonra beni emmeyi reddetti önce besleme sondasiyla verdim ince bir kablo gogsumun yanında sokuyordum hem beni emdi hem mamayı .yoksa bırakmıştı beni .şimdi de nuk un biberonu var alıştırma bardağı diye geçiyor anne memesini benzemiyor onunla veriyorum.biberonla verince anneyi emmeyi bırakıyor senide iyice bırakabilir bence sende nukun o biberonundan al senide emsin yavrucak anne sütünden mahrum kalmasın.Eki Görüntüle 2290139
Maşallah o nasıl saçları öyleTeşekkür ederiz kızlar, evet benim de saçım şimdi çok ama bebeklik 2 tane fotoğrafım var kelmişim o zamanlar ben, eşimin saçları eşim ve güneşin fotosunu koysam kocanı yeniden doğurmuşsun dersiniz o derece benziyorlar, saçları çok bunaltıyor terliyor yüzüne yapışıyor allahtan son bir haftadır falan biraz serin gene havalar, konaklar saçlı deride henüz geçmedi kestirelim kurtulalım dedik bizde eşimin arkadaşı var berber o gelip evde kesecekti hafta sonu bugün de babaannesi ölmüş memlekete gitmişler gelemez, dün de 2 saat kızın saçıyla uğraştım zeytinyağ karbonat yaptım fırçayla sürdüm saçlarına sonra taradım konakları çıksın diye 1-2 kez daha yaparsam temizlenir gibi ama durmuyor yerinde yağlı kafa saçıyla kaçıp duruyor elimin altından temizletmiyor düzgün, kestirsem kıyamıyorum kestirmesem de kıyamıyorum bunalıyor topluyorum bazen ağlıyor çok küçük daha belki canı acıyordur bilemedim gitti