- 28 Mayıs 2018
- 3.464
- 4.737
Saçlarımızı merak edenler nasıl kestireyim Ya resmen 5 yaşında çocuk gibi saçı var minnakımın taradım pek bi havalı oldu
Ayy maşallah ya bize gönder kestirince kaynak yaptıralım senin saçlar da gür mü böyle peki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Saçlarımızı merak edenler nasıl kestireyim Ya resmen 5 yaşında çocuk gibi saçı var minnakımın taradım pek bi havalı oldu
Sagolasin, aslinda ameliyat oldum safra kesesi alindi ama o agri dayanilmazdi gun geçtikçe.
Simdi de boyle agri çekince o aklima geldi
Insallah sadece bir mide usutmesidir
Canim benim safra kesem agrimadiİnşallah. Ahh bilmem mi o safra ağrılarını çok şükür ki kurtuldum ben de. O mide ağrısı gibi mi başladı yine sağ göğsün alt kısmı
Geçmiş olsun canımS skelebeks @tanem-tane20 geçmiş olsun kızlar bende oğlumu düşürdüm kanepeden aaniyelik birşeydi çok çok korktuk. Çocuk canının acımasından çok benim sesimden korktu sanırım. Bir sıkıntı olmadı çok şükür. Biz memlekette annemlerdeyiz eşim yok. Babamda erkek kardeşimde sanki ihmal etmişim de düşmüş gibi tavır takındılar çok sinir oldum. Eşime söylemedim oda çünkü aynı zihniyet. Allah korusun yavrularımızı..
Maaasssaaallahhh ay yaz günü ugrasmak zor olur bnmkinin bi tutam saci var yaglanip duruyo sizi dusunemiyorum ama kestirme ya niye kestircenSaçlarımızı merak edenler nasıl kestireyim Ya resmen 5 yaşında çocuk gibi saçı var minnakımın taradım pek bi havalı oldu
Hoşgeldin ben 1. Günde kalmışım demekki yinede doğru hatırlamışım kız yaşlanmamışım dahaHeh geldim semiz otu pisirdim azcik irmikle pisnce zeytinyagi birazcik ilk gun tabaktan yalanarak yedi 2.gun kasikla uzattım kasigi tuttu agzina soktu yedi o sekilde 3 4 kez pesine dee su verdim her kasigin yapraklari yapisiyo cunku ince kiydigim icin hala semizotu cikiyo kakadan
Havasını yesinler bunlardan ne palmiyeler ne şemsiyeler yapılır kız:)) maşallah kuzuyaSaçlarımızı merak edenler nasıl kestireyim Ya resmen 5 yaşında çocuk gibi saçı var minnakımın taradım pek bi havalı oldu
Allah yardımcın olsun canım ama senşn kız gerçek ergenmiş, benimkisi ergen huylu bebe daha 4 yaşındaBende de var 13 yaşında kız ergen :) Allah yardımcımız olsun. Üflemeler püflemeler kapı çarpmalar başladı bizde de. Birde benim ikinci evliliğim kızımın babasının kaybettik 10 yıl önce. Benim için ekstra zor eşimle kızımın arasında kalıyorum bazen Allahtan eşim anlayışlı
Ba-yıl-dım yaaaa kestirme bence deSaçlarımızı merak edenler nasıl kestireyim Ya resmen 5 yaşında çocuk gibi saçı var minnakımın taradım pek bi havalı oldu
Teşekkür ederim sağolasınGeçmiş olsun canım
Kestirme sakin cok guzel masallah..dogdugundan beri hastasiyim saclarinin :)Saçlarımızı merak edenler nasıl kestireyim Ya resmen 5 yaşında çocuk gibi saçı var minnakımın taradım pek bi havalı oldu
Ay allahım benim oğlan da da mı ondan var acabaAllah yardımcın olsun canım ama senşn kız gerçek ergenmiş, benimkisi ergen huylu bebe daha 4 yaşında
Canım bende başta onu kullandım sonra beni emmeyi reddetti önce besleme sondasiyla verdim ince bir kablo gogsumun yanında sokuyordum hem beni emdi hem mamayı .yoksa bırakmıştı beni .şimdi de nuk un biberonu var alıştırma bardağı diye geçiyor anne memesini benzemiyor onunla veriyorum.biberonla verince anneyi emmeyi bırakıyor senide iyice bırakabilir bence sende nukun o biberonundan al senide emsin yavrucak anne sütünden mahrum kalmasın.Anne ucuna yakin aventin biberon ucu var ya onunla verdim canim. Ben de iki aydir emzirmekle ugrasiyorum da canim adam gibi kilo almadi alt sınıra yaklasinca verdim gitti napalim buna da sukur :)
Allah kolaylık versin canım iki çocuk zor birde daha oda küçukmus kıskanması çok normal eşin destek olsun canım zor bir süreç inşallah yipranmadan güzel bir şekilde atlatirsiniz.:)
ben abiyle uğraşmaktan daha başlayamadım.
öğle arası eve gittim kızımı emzirip uyutacağım oğlum kızın bacağını ısırdı çocuk ağlarken morardı resmen
kreşteki öğretmeni de evlenecekmiş işi bırakıyor.
1 ay için yeni öğretmene alışmasın dedik ama iki çocuk tüm gün evde nasıl olacak bilemiyorum
Gecmis olsun insallahKizlar nefroliji bolumune gitti kizim..cok sukur temiz hersey..bobrekle ilgili sknti yok..iltihap olabiliyo sicaklardan demis
Kıyma annesi ya uzasin ne güzel.benim oğlumda caillou gibi kel bı uzamari saçlarıSaçlarımızı merak edenler nasıl kestireyim Ya resmen 5 yaşında çocuk gibi saçı var minnakımın taradım pek bi havalı oldu
Geçmiş olsun canımKizlar nefroliji bolumune gitti kizim..cok sukur temiz hersey..bobrekle ilgili sknti yok..iltihap olabiliyo sicaklardan demis
Oyy masallahhh yaaa❤
S Sevimlipanduf Ay maşallaaahh onlar nasıl saçlar Bizim kız neredeyse kel ona rağmen su gibi terliyor kafası, sizinki gibi olsa saçlardan süzülür herhalde :) Güneş de rahatlar canım kısacık kestir bence 3 numara filan
S Sevimlipanduf masallah ya saclara bak
Ayy maşallah ya❤ bize gönder kestirince kaynak yaptıralım senin saçlar da gür mü böyle peki
Maaasssaaallahhh ay yaz günü ugrasmak zor olur bnmkinin bi tutam saci var yaglanip duruyo sizi dusunemiyorum ama kestirme ya niye kestircen
Havasını yesinler bunlardan ne palmiyeler ne şemsiyeler yapılır kız:)) maşallah kuzuya
Ba-yıl-dım yaaaa kestirme bence de
Kestirme sakin cok guzel masallah..dogdugundan beri hastasiyim saclarinin :)
Teşekkür ederiz kızlar, evet benim de saçım şimdi çok ama bebeklik 2 tane fotoğrafım var kelmişim o zamanlar ben, eşimin saçları eşim ve güneşin fotosunu koysam kocanı yeniden doğurmuşsun dersiniz o derece benziyorlar, saçları çok bunaltıyor terliyor yüzüne yapışıyor allahtan son bir haftadır falan biraz serin gene havalar, konaklar saçlı deride henüz geçmedi kestirelim kurtulalım dedik bizde eşimin arkadaşı var berber o gelip evde kesecekti hafta sonu bugün de babaannesi ölmüş memlekete gitmişler gelemez, dün de 2 saat kızın saçıyla uğraştım zeytinyağ karbonat yaptım fırçayla sürdüm saçlarına sonra taradım konakları çıksın diye 1-2 kez daha yaparsam temizlenir gibi ama durmuyor yerinde yağlı kafa saçıyla kaçıp duruyor elimin altından temizletmiyor düzgün, kestirsem kıyamıyorum kestirmesem de kıyamıyorum bunalıyor topluyorum bazen ağlıyor çok küçük daha belki canı acıyordur bilemedim gittiKıyma annesi ya uzasin ne güzel.benim oğlumda caillou gibi kel bı uzamari saçları