- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
- 798
Gunaaydinnn evi supurup toparlayip geldimmyine 2saate bi kalkip meme yoksa ciglik cigliga agladigimiz bi gece. A anneveoglusu aaa alayim omer pasami tabikii❤ saldim artik ailevi meseleleri zaten sonuc yok nasilsa.
hakkınızda hayırlısı canım bizde burda kalıcı degiliz her atarlandıgında tayin istiyecegim deyip durur esin mi mersinli orası mı memleketi ?
Tesekkur ederiz canim benimOnun gamzesini yesinler maşallah.
Bende özellikle gidip havuç almam canım haklısın, baktım evde bi patatesle patlıcan kalmış, doğrayım içine accık havuç dedimHavuç zamanı değil diye kışı bekleyeceğim havuç için ben şimdilik kabak patates vereceğim ama bezelye konusunda herkes ayrı ay diyor sizce hangi ay
Hadi hayırlısı yedirmedim daha babasını bekliyorum ilk anlarda hep yanımızda olurBende özellikle gidip havuç almam canım haklısın, baktım evde bi patatesle patlıcan kalmış, doğrayım içine accık havuç dedimbezelye vermedim ama vereceğim bu aralar, kabuğunu soyarım, önce sade sonra patatesli veririm inş
Ya hep tonton bebek istedim en kilolu biz varken bile cocuk aclıktan oluyor gibiydiCok tesekkur ederiz teyzelerimizagir abi agir agir takildi bide ona simit aldik icine girmelilerden yasladi arkaya kndini tam kamyoncubu kdr yeter ona gobek afini kp kafasina gore osmsn koymus sonradan hsberim oldu
canım yanlarımda olup dikkat edicez mecbur ayrılmak zorunda kalınca park yatak beşik vsye koyabilirizbende ilerisini düşünüyorum bugünden başlayarak ne yapabilirim diyorum.
kendi oyuncaklarına bakmıyor hanfendüüü varsa yoksa abinin arabaları hemde en minik olanlar favorisi
Çok tatlı bir ailesinizHadi hayırlısı yedirmedim daha babasını bekliyorum ilk anlarda hep yanımızda olur
hem öyle hem de ne kadar titizlenirsen çocuk o kadar kıl takıntılı oluyor benimki öyle oldu en azındanBende öyle bu sefer 1 yaşına kadar ayrı yemek yaparım kızıma 2 yaşına kadar yapmıştım daha pratik nasıl oluyorsa öyle yapacağım zira 2. Çocuk vakit eskisi kadar bol değil
Yuuuh naptin kizz 10 11 kilo cok cok fazlaaaYa hep tonton bebek istedim en kilolu biz varken bile cocuk aclıktan oluyor gibiydibiz nezaman tontini olacaz muhallebi yedirim bari sutle olamicaz hic 10 11 kilo olanımız yokmu bizde ?
büyük oğlumda bogaz enfeksiyonunda 41 42leri görmüştük sizde o da yokmuş ciddi bisey değildir inşallah tekrar çıktı mı ateşi bu gibi durumlarda ara ara gidip geliyor sen tetikte olYok canım sokmadım havuza
Çocuklara ayrı havlu götürdüm
Otelin çarşafına bile bebeği koymadım
Doktorumuzla konuştum 39 derece ateş yapması için çok ciddi idrar yolu enf olmalı dedi
Kültür sonucu tam olarak yarın çıkıyor
Antibiyotik kullanmadan önce test tekrarı isteyeceğim dedi
günaydın
benim bebeler bu gece nöbetleşe uyudu.
eşim de yoktu.
2 saatlik uykuyla işe geldim.
neyse 85.4 kg ile başladığım diyetimin 1. haftasında bu sabah 82.6kg geldim de enerjim yükseldi :)
Bizimkide aynı. Yedikleride parça parca kakada.Ek gıdaya yavaş yavaş geçen anneler, kakada bi değişiklik oldu mu? Bizimki sulu kıvamdan koyu kıvama döndü ve çok kötü kokuyorbide günde 1-2 kez yaparken şimdi 2 günde bir yapıyor
Sağol canım bebek varken klima hiç açmadık odada
Dün akşamdan ber ateş çıkmadı
Bariz döküntü yok henüz
Fakat idrar kültüründe üreme varmış
Kızlaaar bgn spiral taktırmaya gittim, 120 tl spirale, 120 muayeneye, 150 de takmak için aldılaryuh yaa, 3 yıl önce 50 tl ye alıp gitmiştim ve artı ücret almamışlardı takmak için. Bgn çıkarken söylediler şok oldum
Alperen bugün 6 aylık oldu ek gıdaya merhabademe vakti geldi patates mi haşlıyorduk napıyorduk ya =)
Teki de aynı nasilsa bari birimiz rahat etsinBak son kararın mi iki uykusuz bebe ile yaşam
Maşallah sana canım ben bu gün çarşıda idim iki oğlanla
Kızlar tatil için bavul hazırlıyorum siz neler aldınız yanınıza söylermisiniz bende hazırladıklarımı gözden geçireyim. Sanki hep birşey unutacakmış gibiyim.
41 kere maşallah yavruna
bizim günlük gündüz uykumuz 1.5 saati bulmaz maalesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?