Aaaa hiç aklıma gelmedikuzuyu neylen örmüşki
Naptın kuzum yaaa ben tavşandan başlayacağım hatta tavşancık yapayım diyorum:) 3-5 level atlayınca ancak örerim bunu:)) çok güzelmiş ama:) örgü biliyorum ama bunu ilk defa deneyeceğim arkadaşımda gördüm çok beğendim. Kartopunu gördümde gramajı düşük onun nako varmış kullanan var mı acep. İp iyi olursa benim hataları göstermez belki
@mevsiminegore sen böyle şeylerle uğraşmayı seviyordun örmedin mi bir tavşancık falan
Benimki direk acikca gitmem zaten diyor. Onceden basbakana bagli kurumdu zaten ankaradan baska gorev yeri yoktu su an bakanliga donustu hadi kucuk bir yere uygun fiyatli denizi olan bir yerlere gidelim siyorum yok aikesini birakamazmis hicbir yere gitmezmis. Bebekte oldu ama hala biz aile olamadik gozunde kendi ailesi aile konumunda benim esimin. Cok kavga da ettik esiyoruz da hala bu aile meselelrlerinden. Cokca bunaldim acikcasi bu ara gozum gormuyor bile onu daVe bir ortak özellik daha eslerimiz evin ennkucuk çocukları
Benimki de rotasyonla göreve atandıktan sonra ilk yıllarda annemi babam icin acaba gittiğimiz yerde kiralık ev mi tutsak bize yakın olsalar diyordu eğer ben de o ışığı görseydi her tayin olduğumuz yere anne ve babasını da getirecekti
şu an Yozgat'ta olmamızın nedeni de ailesi yıllarca ailemden uzak görev yaptım sende ailenden uzak görev yaptın gel bu sefer memleketlere yaklaşalım dedi ama gel gör ki Akdeniz çevresini istemedi orası kalabalık ve sıcak olur diye iç Anadolu'da memleketine yakın yerler yazdı Yozgat'ta bunlardan biriydi şu an kendisi de çok pişman ama iş işten geçti
vee son bomba kyvdenin kontrol zamanı geldi gelecek hafta bize geliyorlarmis izne çıkmadan sabır taşımı olmaz inşallah bende
cok gecmis olsun. rahat gecmesine cok sevindim
Ya maşallah size ben wc duş yemek boyle zorunlu ihtiyaçlarımı zor hallediyorum sizler oyuncak öreceksiniz allah sizlere bol bol bebek versin sizler çoğalın yaAaaa hiç aklıma gelmedikuzuyu neylen örmüşki
Naptın kuzum yaaa ben tavşandan başlayacağım hatta tavşancık yapayım diyorum:) 3-5 level atlayınca ancak örerim bunu:)) çok güzelmiş ama:) örgü biliyorum ama bunu ilk defa deneyeceğim arkadaşımda gördüm çok beğendim. Kartopunu gördümde gramajı düşük onun nako varmış kullanan var mı acep. İp iyi olursa benim hataları göstermez belki
@mevsiminegore sen böyle şeylerle uğraşmayı seviyordun örmedin mi bir tavşancık falan
Kalici dostluklar en guzeli basta boyle olcagini hic tahmin etmemistimEvet canim ilk Yusuf doğduğunda enfeksiyon nedeniyle yoğun bakıma aldıklarında görüştük ama biz yıllardır forumdan birbirimizi tanıyoruz
Halada arada araşır mesajlaşırız❤
Kız maşallah fıstığa valla, yakında koşar senin kız demedi demeDun ve bugun denedim koltuk kenarinda kendi duruyor 30 sn falan da. Ara ara yaosam mi yapmasam mi emin olamadim. Dr da bi daha 7.ayda gel dedi
Biraz daha zaman lazım canım, çocuk büyüdükçe emin ol daha farklı oluyorlar, ailem dediğinde ilk akla gelen siz olacaksınız onun için emin olBenimki direk acikca gitmem zaten diyor. Onceden basbakana bagli kurumdu zaten ankaradan baska gorev yeri yoktu su an bakanliga donustu hadi kucuk bir yere uygun fiyatli denizi olan bir yerlere gidelim siyorum yok aikesini birakamazmis hicbir yere gitmezmis. Bebekte oldu ama hala biz aile olamadik gozunde kendi ailesi aile konumunda benim esimin. Cok kavga da ettik esiyoruz da hala bu aile meselelrlerinden. Cokca bunaldim acikcasi bu ara gozum gormuyor bile onu da
7. Ayda kendisi oturmaya baslıcak desteksiz oyuzden destekle oturt dedi doktor kuzum benim pek umudum yok 7de oturmaz bizimki gibi geliyor hic oturmayi sevmiyor yatacak kafa yamuldu gitti halen yatma derdinde tembel cocukDun ve bugun denedim koltuk kenarinda kendi duruyor 30 sn falan da. Ara ara yaosam mi yapmasam mi emin olamadim. Dr da bi daha 7.ayda gel dedi
Sagol kuzum benim ne bileyim ya hava zaten 32 deece fln nolurki diye dusunuyorum ama acik hava sonucta canim bakicaz artikBen bu yıl sokmayacagim sanırım geçen termale de sokmadim denizde su yutar diye korkuyorum
Şimdiden size iyi eğlenceler canım dikkat et üşümesin kuzu
Öyleyim ya. Resme çizmiş göğsümü. Ben ilk emzirmede bile böyle acı yaşamadım. Kaç gündür perişan etti acısı.Sende mi meme zedesin benimkide iki alt dişi ile kaç kere ısırdı hatırlamıyorum
Benim kızda oturmuyor hiç sevmedi koyuyorum koltuğun köşe yerine maksimum 10 saniye sonra kaydırıyor kendini direk nasıl alışır acaba ki7. Ayda kendisi oturmaya baslıcak desteksiz oyuzden destekle oturt dedi doktor kuzum benim pek umudum yok 7de oturmaz bizimki gibi geliyor hic oturmayi sevmiyor yatacak kafa yamuldu gitti halen yatma derdinde tembel cocuk
Bende ondan tirsiyorumKız maşallah fıstığa valla, yakında koşar senin kız demedi deme
Pek umudum yok kuzum yaa 10yili astim ben bu adamla da.. insallah..Biraz daha zaman lazım canım, çocuk büyüdükçe emin ol daha farklı oluyorlar, ailem dediğinde ilk akla gelen siz olacaksınız onun için emin ol
Oturmayi benimkide sevmiyor hareketi kisitlaniyor diye ama7. Ayda kendisi oturmaya baslıcak desteksiz oyuzden destekle oturt dedi doktor kuzum benim pek umudum yok 7de oturmaz bizimki gibi geliyor hic oturmayi sevmiyor yatacak kafa yamuldu gitti halen yatma derdinde tembel cocuk
Kucuk timsahk is basinda.. gecmis olsunÖyleyim ya. Resme çizmiş göğsümü. Ben ilk emzirmede bile böyle acı yaşamadım. Kaç gündür perişan etti acısı.
Çok yakın oturuyor musunuz bilmiyorum ama en azından kapın ayrı olduğu için şanslısın o zaman. Bizim sürekli nereye gittin nerden geldin muhabbetleri oluyor. Arada sırada olsa çok takılmaz insan ama sürekli olunca bunaliyor. Eşime sorsan ne var bunda ailesi tabi ona anormal gelmiyor. Birde eşim bir aşağı bir yukarı geziyor valla.Benim esim bir de evij en kucugu ve ablasi sehirdisinda okumus calismis abiside hep disarilarda evde tek kalan da esim olmus iyice anne ogul baglanmis vaziyetteler. Sehirden dahi ayrilmaz esim ailesi burada diye
Çok güzel benzetme oldu.Kucuk timsahk is basinda.. gecmis olsun
Cok yakin degil ama yakiniz. Hatta annesi ilk sogumdan sonra ne olacak boyle uzaksiniz demisti duymustum ben yokken ertesi gun esim bana ee bu ev isini ne yapicaz diye sordu direk. Dedim bisey yapmicaz sehre uzagim evim cok kucuk ama sirf kv oturu de tasinmak istemiyorum annem ve kv ayni yerde oturuyor bir de benim.ben hergun beraber olamam cunku adim kadar emijim yakin olsak hergun olacak ama bu durum. İcimde cok kaldi lohusayken 1kere istedigin bisey var mi diye sormadi bana ama oglum sever diye kac yemekler getirdi buraya... Seninde zor valla gercekten ve sinir bozucu bi durum. Ama erkeklerin bu ailelerini gormemesi ah ahhÇok yakın oturuyor musunuz bilmiyorum ama en azından kapın ayrı olduğu için şanslısın o zaman. Bizim sürekli nereye gittin nerden geldin muhabbetleri oluyor. Arada sırada olsa çok takılmaz insan ama sürekli olunca bunaliyor. Eşime sorsan ne var bunda ailesi tabi ona anormal gelmiyor. Birde eşim bir aşağı bir yukarı geziyor valla.
Bir insan evlendi mi artık ailesi eşidir, derim hep. Aksi Halde yuva kurmanın bir anlamı yok ki.Pek umudum yok kuzum yaa 10yili astim ben bu adamla da.. insallah..
Uyuyorum diip burda takilmsk da sevdsya dahilmiKucuk timsahk is basinda.. gecmis olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?