2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282

Ablam örünce yapmadım ama geçen ablam tavuk örmüş benim kız görünce nasıl sevdi onu öreceğim hiç yapmadım amigurumi ama yaparım diye düşünüyorum

Benimki direk acikca gitmem zaten diyor. Onceden basbakana bagli kurumdu zaten ankaradan baska gorev yeri yoktu su an bakanliga donustu hadi kucuk bir yere uygun fiyatli denizi olan bir yerlere gidelim siyorum yok aikesini birakamazmis hicbir yere gitmezmis. Bebekte oldu ama hala biz aile olamadik gozunde kendi ailesi aile konumunda benim esimin. Cok kavga da ettik esiyoruz da hala bu aile meselelrlerinden. Cokca bunaldim acikcasi bu ara gozum gormuyor bile onu da

Ya maşallah size ben wc duş yemek boyle zorunlu ihtiyaçlarımı zor hallediyorum sizler oyuncak öreceksiniz allah sizlere bol bol bebek versin sizler çoğalın ya

Evet canim ilk Yusuf doğduğunda enfeksiyon nedeniyle yoğun bakıma aldıklarında görüştük ama biz yıllardır forumdan birbirimizi tanıyoruz
Halada arada araşır mesajlaşırız
Kalici dostluklar en guzeli basta boyle olcagini hic tahmin etmemistim
Yaptigim en guzel seylerden biri bu gruba gelmek oldu benim icin❤iyi ki varsiniz❤

Biraz daha zaman lazım canım, çocuk büyüdükçe emin ol daha farklı oluyorlar, ailem dediğinde ilk akla gelen siz olacaksınız onun için emin ol

Dun ve bugun denedim koltuk kenarinda kendi duruyor 30 sn falan da. Ara ara yaosam mi yapmasam mi emin olamadim. Dr da bi daha 7.ayda gel dedi
7. Ayda kendisi oturmaya baslıcak desteksiz oyuzden destekle oturt dedi doktor kuzum benim pek umudum yok 7de oturmaz bizimki gibi geliyor hic oturmayi sevmiyor yatacak kafa yamuldu gitti halen yatma derdinde tembel cocuk

7. Ayda kendisi oturmaya baslıcak desteksiz oyuzden destekle oturt dedi doktor kuzum benim pek umudum yok 7de oturmaz bizimki gibi geliyor hic oturmayi sevmiyor yatacak kafa yamuldu gitti halen yatma derdinde tembel cocuk
Benim kızda oturmuyor hiç sevmedi koyuyorum koltuğun köşe yerine maksimum 10 saniye sonra kaydırıyor kendini direk nasıl alışır acaba ki

Kız maşallah fıstığa valla, yakında koşar senin kız demedi deme
Bende ondan tirsiyorum yuzustu iken oyle bir yukselio ki parmak uclarinda kalkmaya calisio resmen ters v sekli oluyor korkuyorum bi dusse biynu kirilacak Allah korusun her sn de yaninda olamiyorum uyurken de ayni seyleri yapiyor Rabbime emanet hepsi bize bagislasin

Oturmayi benimkide sevmiyor hareketi kisitlaniyor diye ama sabit cocuk can dir bence bosver❤

Benim esim bir de evij en kucugu ve ablasi sehirdisinda okumus calismis abiside hep disarilarda evde tek kalan da esim olmus iyice anne ogul baglanmis vaziyetteler. Sehirden dahi ayrilmaz esim ailesi burada diye
Çok yakın oturuyor musunuz bilmiyorum ama en azından kapın ayrı olduğu için şanslısın o zaman. Bizim sürekli nereye gittin nerden geldin muhabbetleri oluyor. Arada sırada olsa çok takılmaz insan ama sürekli olunca bunaliyor. Eşime sorsan ne var bunda ailesi tabi ona anormal gelmiyor. Birde eşim bir aşağı bir yukarı geziyor valla.

Cok yakin degil ama yakiniz. Hatta annesi ilk sogumdan sonra ne olacak boyle uzaksiniz demisti duymustum ben yokken ertesi gun esim bana ee bu ev isini ne yapicaz diye sordu direk. Dedim bisey yapmicaz sehre uzagim evim cok kucuk ama sirf kv oturu de tasinmak istemiyorum annem ve kv ayni yerde oturuyor bir de benim.ben hergun beraber olamam cunku adim kadar emijim yakin olsak hergun olacak ama bu durum. İcimde cok kaldi lohusayken 1kere istedigin bisey var mi diye sormadi bana ama oglum sever diye kac yemekler getirdi buraya... Seninde zor valla gercekten ve sinir bozucu bi durum. Ama erkeklerin bu ailelerini gormemesi ah ahh

Pek umudum yok kuzum yaa 10yili astim ben bu adamla da.. insallah..
Bir insan evlendi mi artık ailesi eşidir, derim hep. Aksi Halde yuva kurmanın bir anlamı yok ki.
Diğer tarafta annengil, kardeşingil.... Oluyor. Çok şükür biz öyle bir şey yaşamadık. Kız evleniyor... Aileme gidiyorum vs diyor mesela :) annemgile gidiyorum demeli....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…