zor geliyor anneye gerçekten ama çok kısa sürüyor, sağlıkla atlatırsınız dilerim. Dediğiniz gibi görmeyecek ve bişey hatırlamayacak.İnşallah canım sağol ❤ içim parcalanıyor ameliyathane falan ne bileyim. En azından görmeyecek diyorum
Genel mi olacak kuzum nasil dayancak acliga okdr cok ilginccYarın sabah sünnet olacak bizimki kızlar. Anestezi ile yapılacak olması hiç hoşuma gitmiyor. Çok heyacanlıyım yaa
zor geliyor anneye gerçekten ama çok kısa sürüyor, sağlıkla atlatırsınız dilerim. Dediğiniz gibi görmeyecek ve bişey hatırlamayacak.
Genel mi olacak kuzum nasil dayancak acliga okdr cok ilgincc
Yarini bi atlat gerisi kolay insallahYarın sabah sünnet olacak bizimki kızlar. Anestezi ile yapılacak olması hiç hoşuma gitmiyor. Çok heyacanlıyım yaa
Hangi hast. YaptırıyorsunGenel kuzum. Ya sorma ben de dedim doktora nasıl dayanacak diye. Hepsi dayanıyor merak etmeyin dedi. Gel de anasına sor onu nasıl ac bıraksıngece 3ten sonra su bile yok. Sabah 8.30 gibi yapılacak
Ayy cok zor kuzuminsallah uyur uyanirsa sen erine esin gidip uyutmaya calissin sut kokusuna kotu oluyorcocuklar guzel gecer insallahhGenel kuzum. Ya sorma ben de dedim doktora nasıl dayanacak diye. Hepsi dayanıyor merak etmeyin dedi. Gel de anasına sor onu nasıl ac bıraksıngece 3ten sonra su bile yok. Sabah 8.30 gibi yapılacak
Yok estafurullah genel kulturle alakasi yoktur. Bill gates ne demis" ben ise tembelleri alirim her isin en kisa yolunu bulurlar "O kadar genel kültürüm yok bu konuda dasarhoş felan olurlar açısından baktım ben, zahmet kısmını bilemiciiimm
Bize çaya gelenler de genelde çayı kendileri alıyorlar süper oluyor
en azından bu duruma alışıksınız yadırgamadınız ben napayım abisi güzel uyurdu bebekken bunda gece gündüz uyku yokAynı kaderdeyiz abisi gibi buda uykusuz prens
canım bu biraz oğluna baglı yapabilek mi ayrı arkadas ortamı diyelim ki kötü oldu kendini fark edip sıyrılabilecek mi size yakın küçük bir ilde fen lisesi daha iyi olabilir hem küç0k yerlerde çocuklat daha masum hem okumanın kıymeti var nitelikli ve iyi ise fen lisesi olması daha mantıklı ama dersen bulundugun yerde fen lisesi ayarında iyi anadolu liseleri var orası da iyi olur hakkınızda hayırlısı@zeLina uzakta olsa iyi bir yer olsun diyorum. Bazen de 15 yaşında ergenlikte aileden uzak nasıl olur, yapayalnız bilmiyorum.
Bak ya tadını falan da biliyor miniş bir de beğenmiyor:)) cnm yöntem olarak ne yapsan tadını beğenmezse çıkaracak yine.. bizimki de şurubun bir tanesini beğenmiyordu babası ağzına akıttıktan sonra burnunun hafif hafif sıkıp bıraktı nefes için yutkunurken yutuverdi.dene istersen..
Pamuk Panda disarda 5-10 dk bekletiyorum canim azcik ya zaten iliniyor diye
Dun tunali da bestelar sokakta bi yere gittim kuzum baya kampanya yapmis gorustum aklima yatti arkadasla basliycam. Benim ilk gittigimde etkili olmadi cok gerci 2 seans gidebilmistim sadece
Pamuk Panda geçmiş olsun canım sizede
Yaa, Allah kolaylık versin. Çok zor sürekli uyanan bebek. Ilk 3 ay 2 saatte bir uyanıyorduk. Çok şükür düzen tutturduk, benim kızım da gece yattığında kesintisiz 6 bazen 7/8 saat uyuyor. Allah nazarlardan sakınsın, bütün bebeklere boool boool uyku versinevet ya o 3 saat uyuyan bebekler nerede
neden bize uğramamış hiç
burada bir arkadaş yazdı 6-7 saat uyuyor bütün gece diye soracaktım atladım gerçekten bir Bebek 6-7 uyanmadan uyuyabiliyor mu Ben iki oğlumda da böyle bir şey yaşamadığım için bana bir hayal gibi geliyor
Oyle diyorsun da, benim gecmis 6 sene, ee A anneveoglusu da 10 küsür sene alisiklik falan kalmadi valla bendeen azından bu duruma alışıksınız yadırgamadınız ben napayım abisi güzel uyurdu bebekken bunda gece gündüz uyku yokalışk değilim
dusundurucu bir karar ama ergenlik caginda cocuklarin ailelerine cok ihtiyaclari oluyor. sizin gozetiminiz olmadan baska bir sehirde, yatili kalmasinin bazi olumsuz sonuclarida olabilir.
Bir tanidıgımiz vardı canım köy okulundaki lisede okudu iki kızıda biri hemşire biri sınıf ögretmeni oldu karar senin ama cocukta o zeka varsa nerde okudugunun pek önemi kalmıyor gözetimin altında en azından kacda geldigini gittigini evdeki calısma durumunu gözete bilirsin tercihler yapılanana kadar guzelce dusunun ona göre karar verin hakkınizda hayirlisi olsun sansı kaderi yolu hep acik olsun insallah
Benim kafam liseyi kesinlikle anne baba yaninda universiteyide kesinlikle anne babadan ayri gecirmesi yonunde. Kucuk istisnalar disinda. Askeri liseler dunya capinda kaliteli ve guvenilir. Oyle bir durumda yok zaten . O yuzden lisede yanimda olsun isterim
O yaşlarda aileden uzak olmaması gerektiğini düşünüyorum ben
en azından bu duruma alışıksınız yadırgamadınız ben napayım abisi güzel uyurdu bebekken bunda gece gündüz uyku yokalışk değilim
canım bu biraz oğluna baglı yapabilek mi ayrı arkadas ortamı diyelim ki kötü oldu kendini fark edip sıyrılabilecek mi size yakın küçük bir ilde fen lisesi daha iyi olabilir hem küç0k yerlerde çocuklat daha masum hem okumanın kıymeti var nitelikli ve iyi ise fen lisesi olması daha mantıklı ama dersen bulundugun yerde fen lisesi ayarında iyi anadolu liseleri var orası da iyi olur hakkınızda hayırlısı
Biz de eşimle konuştuk. 3 kez tercih yapılabiliyor. Birincisinde yakın anadolu liselerini yazacağız olmazsa uzakları diğer tercihlerde yazarız dedik. Hayırlısı olsun inşallahH hayrunnisan canım ben tanımda olmasını isterdimsanırım üniversitede bile eiğitim olarak bişey diyemem ama en deli çağlarında yanında olmak gerek çok küçük daha
Boyle mutlu oldu demekkiYalnız kartanesi gerçekten gitti ve sanırım bir daha hiç gelmedi. Ben de çok düzenli takip edemiyorum gerçi ama.. Hepten de kopamam sankiZoru başardı valla
Ay gel sarılalım, benim de kimsem yok. Günlerimi kızımla dışarı çıkarak geçirmeye çalışıyorum. Resmen tek ve en iyi arkadaşım oldu. Koyuyorum arabaya çıkıyoruz park, avm, kafe neresi olursa artık gidiyorum. Evde durdukça bunalım basıyorBoyle mutlu oldu demekki
Benim kimim kimsem yok, konu komsum yok takiliyorum burda sizler benim arkadasim gibi oldunuz
Vakti buraya yetmeyip sosyal olan kisiler gelmeye gerek görmeyebilirler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?