2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Genel mi olacak kuzum nasil dayancak acliga okdr cok ilgincc

Genel kuzum. Ya sorma ben de dedim doktora nasıl dayanacak diye. Hepsi dayanıyor merak etmeyin dedi. Gel de anasına sor onu nasıl ac bıraksın gece 3ten sonra su bile yok. Sabah 8.30 gibi yapılacak

Yarın sabah sünnet olacak bizimki kızlar. Anestezi ile yapılacak olması hiç hoşuma gitmiyor. Çok heyacanlıyım yaa
Yarini bi atlat gerisi kolay insallah
Ici gidiyor insanin onu alip elinden goturrken ama iyiliği icin napacan
Bu arada benim oglumda 3 aylikken goztepe eğitim ars. Olmustu
Genel yapiyorlardi o zmnda
Ac biraktim ama gecmis zaman hatirlamiyorum bak simdi nasil dayandı o kadar

Genel kuzum. Ya sorma ben de dedim doktora nasıl dayanacak diye. Hepsi dayanıyor merak etmeyin dedi. Gel de anasına sor onu nasıl ac bıraksın gece 3ten sonra su bile yok. Sabah 8.30 gibi yapılacak
Hangi hast. Yaptırıyorsun
Niye diretiyor genel diye
Hadi biz devlette yaptirdik belirli kurallari vardi diyelim
Ozelse eger ilgincmis

Ayy cok zor kuzuminsallah uyur uyanirsa sen erine esin gidip uyutmaya calissin sut kokusuna kotu oluyorcocuklar guzel gecer insallahh

O kadar genel kültürüm yok bu konuda da sarhoş felan olurlar açısından baktım ben, zahmet kısmını bilemiciiimm
Bize çaya gelenler de genelde çayı kendileri alıyorlar süper oluyor
Yok estafurullah genel kulturle alakasi yoktur. Bill gates ne demis" ben ise tembelleri alirim her isin en kisa yolunu bulurlar "

Aynı kaderdeyiz abisi gibi buda uykusuz prens
en azından bu duruma alışıksınız yadırgamadınız ben napayım abisi güzel uyurdu bebekken bunda gece gündüz uyku yok alışk değilim
@zeLina uzakta olsa iyi bir yer olsun diyorum. Bazen de 15 yaşında ergenlikte aileden uzak nasıl olur, yapayalnız bilmiyorum.
canım bu biraz oğluna baglı yapabilek mi ayrı arkadas ortamı diyelim ki kötü oldu kendini fark edip sıyrılabilecek mi size yakın küçük bir ilde fen lisesi daha iyi olabilir hem küç0k yerlerde çocuklat daha masum hem okumanın kıymeti var nitelikli ve iyi ise fen lisesi olması daha mantıklı ama dersen bulundugun yerde fen lisesi ayarında iyi anadolu liseleri var orası da iyi olur hakkınızda hayırlısı

Mantıklı yarın deneyeceğim canım çok sağol

Pamuk Panda disarda 5-10 dk bekletiyorum canim azcik ya zaten iliniyor diye

Bugün ılıttım verdim almıyor yarın meyve ile deneyeceğim canım çok sağol

Dun tunali da bestelar sokakta bi yere gittim kuzum baya kampanya yapmis gorustum aklima yatti arkadasla basliycam. Benim ilk gittigimde etkili olmadi cok gerci 2 seans gidebilmistim sadece

Fiyat ne verdiler canım burda özel hastanenin kliniğinde

Koltuk altı

Genital

Tam bacak 5 seans 1700 ben doğum öncesi gitmiştim koltuk altında 2-3 tane çıkıyor genital ve bacak yarılamıştı hamile kaldım gitmedim.bende başlayacağım

Pamuk Panda geçmiş olsun canım sizede

Çok sağol canım

Yaa, Allah kolaylık versin. Çok zor sürekli uyanan bebek. Ilk 3 ay 2 saatte bir uyanıyorduk. Çok şükür düzen tutturduk, benim kızım da gece yattığında kesintisiz 6 bazen 7/8 saat uyuyor. Allah nazarlardan sakınsın, bütün bebeklere boool boool uyku versin

Yalnız kartanesi gerçekten gitti ve sanırım bir daha hiç gelmedi. Ben de çok düzenli takip edemiyorum gerçi ama.. Hepten de kopamam sanki Zoru başardı valla

en azından bu duruma alışıksınız yadırgamadınız ben napayım abisi güzel uyurdu bebekken bunda gece gündüz uyku yok alışk değilim
Oyle diyorsun da, benim gecmis 6 sene, ee A anneveoglusu da 10 küsür sene alisiklik falan kalmadi valla bende
17.30da bi uyandi az once gözünü kapadi iyi mi bakalim kacta kalkacak

dusundurucu bir karar ama ergenlik caginda cocuklarin ailelerine cok ihtiyaclari oluyor. sizin gozetiminiz olmadan baska bir sehirde, yatili kalmasinin bazi olumsuz sonuclarida olabilir.
O yaşlarda aileden uzak olmaması gerektiğini düşünüyorum ben
H hayrunnisan canım ben tanımda olmasını isterdim sanırım üniversitede bile eiğitim olarak bişey diyemem ama en deli çağlarında yanında olmak gerek çok küçük daha
Biz de eşimle konuştuk. 3 kez tercih yapılabiliyor. Birincisinde yakın anadolu liselerini yazacağız olmazsa uzakları diğer tercihlerde yazarız dedik. Hayırlısı olsun inşallah

Yalnız kartanesi gerçekten gitti ve sanırım bir daha hiç gelmedi. Ben de çok düzenli takip edemiyorum gerçi ama.. Hepten de kopamam sanki Zoru başardı valla
Boyle mutlu oldu demekki
Benim kimim kimsem yok, konu komsum yok takiliyorum burda sizler benim arkadasim gibi oldunuz
Vakti buraya yetmeyip sosyal olan kisiler gelmeye gerek görmeyebilirler

Boyle mutlu oldu demekki
Benim kimim kimsem yok, konu komsum yok takiliyorum burda sizler benim arkadasim gibi oldunuz
Vakti buraya yetmeyip sosyal olan kisiler gelmeye gerek görmeyebilirler
Ay gel sarılalım, benim de kimsem yok. Günlerimi kızımla dışarı çıkarak geçirmeye çalışıyorum. Resmen tek ve en iyi arkadaşım oldu. Koyuyorum arabaya çıkıyoruz park, avm, kafe neresi olursa artık gidiyorum. Evde durdukça bunalım basıyor O yüzden evden çıkınca da burayı çok güncel takip edemez oldum. Kızım da dışarda daha mutlu gibi. Yalnızlık zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…