33cm kuzum Ağrı kısmını bilemiyorum ama salyamiz cok cok azaldi. Salya zaten yuzustu durmasindan akio su an sadece sureklibsebse canım sen kehribar kolye almıştın kaç cm aldın. Bende almak istiyorum bileklik vardı kaybettim. Kolye alayım diyorum faydasını gördün mü?
Ates yapmıyor diye duydum ben. 32 cm bide 36 cm var bende 32 alayım bari. Teşekkür ederim.33cm kuzum Ağrı kısmını bilemiyorum ama salyamiz cok cok azaldi. Salya zaten yuzustu durmasindan akio su an sadece surekli
Ay ben daraldim yaa2 hafta önce kayınbabamın bi akrabası eşimi aradı o sırada biz akşam yemeği yiyorduk. Bi saate gelelim mi tebriğe dediler. Ben de tabi ki olmaz bi saat önceden haber mi verilir ne ikram var ne bişey ev de pis dedim. Neyse dün aradık salı mı çarşamba mı gelmek istersiniz dedik çarşamba dediler. Bugün aramışlar eşimi bu akşam gelelim demişler. Dün de 15 kişi ağırladım ve pestilim çıktı ev de dağınık. Neyse hadi gelsinler yetiştiririm dedim, yılda bi kere kesilen elektriğin bugün kesileceği tuttu. Şimdi ben ne yapayım a dostlar
Yok oto koltugu almadim kuzum puset arabada orada oturuyor. Kilosu zaten cok yuksek degil ya oto koltugu icin kucuk kalir dite dusunuyorum bide arabayi degistirmek istiyoruz arka baya kucuk koltuklar rahat bisey alalim diyeCanım bende geçmek istiyorum ama puseti arabada otokoltuğu olarak da kullandığım için geçemedim henüz. Sen naptın oto kpltuğu aldın mı
Ne kadar ki kilo ? Bizimde cok yuksek degil ama bende bekliyorum 6yi doldurmasiniBizim kilomuz normalin biraz altında. Ebe bana da 6. Ayı bekle dedi ama ben tadımlara başladım. Bir çay kaşığı vererek 3 gün kuralını uyguluyorum. Bugün 4. Günümüz kabaktan sonra bugün patates tattı oğlum.
Esini camdan asagi salla ayaklarındanAy ben daraldim yaabu bir işaret benim de eşim 10kisilik ark grubu davet etti hos ne yapcam bilmiyorum kiz durmaz ki ve oyle hemen cay ic gitvde degil yemekli mezeli alkol aliyorlar sohbetli vs vs
Ben de işaret olduğunu düşünüyordum ki elektrk geldiAy ben daraldim yaabu bir işaret benim de eşim 10kisilik ark grubu davet etti hos ne yapcam bilmiyorum kiz durmaz ki ve oyle hemen cay ic gitvde degil yemekli mezeli alkol aliyorlar sohbetli vs vs
Söyle eşine yardım etsin sana cnm.. sadece hazırlıkta değil ama serviste falanda boş oturmasınAy ben daraldim yaabu bir işaret benim de eşim 10kisilik ark grubu davet etti hos ne yapcam bilmiyorum kiz durmaz ki ve oyle hemen cay ic gitvde degil yemekli mezeli alkol aliyorlar sohbetli vs vs
Atesi duymadim hic kuzum menejit olduk sonrasinda da ates olmadi oyle bizde. Ama iki gundur sicak biraz 37 37.1oldu biraz da miz miz olunca acaba dis agrilari mi basladi diye dusundum hatta umarik coo surmez eger oyleyse deAtes yapmıyor diye duydum ben. 32 cm bide 36 cm var bende 32 alayım bari. Teşekkür ederim.
Bizim zaten balkonda olcak herkes zTen yemek masamda balkonda benim evime o kadar kisi sigmaz bile aslinda nasil olcak bilmouorum bende. Bu kadar memeci ve mizmiz hareketli bi cocuk saniye ayrilamiyorum basindan. Valla kendi hizmet etcek gibi duruyor benin zor cunku. Arklarinda cocuklari var ama onlarin filipinli bakicilari var zTen devamli onlar rahat ki cocuklar gelir mi bilmemEsini camdan asagi salla ayaklarından
Cok mülayim bi kizin varmis gibi neyine güvenmiş acep
Ben kizimin yaninda o pis kokulu seyi icirmezdim
Gecen piknige gittik, az ilerimizde oturan adamlar gittiler hala pislikleri kokuyordu bulunduklari yerde
Buz isini hic dusunmemistim desemBen de işaret olduğunu düşünüyordum ki elektrk geldiya akşam oturmasını o yüzden hiç istemem meyve çerez meze içki. İçki için buz yetiştirme derdi var bide işin yoksa uğraş dur. İçene ayrı içmeyene ayrı servis kolay gelsin o da zor
Bir geceliğine filipinliyi ödünç isteBizim zaten balkonda olcak herkes zTen yemek masamda balkonda benim evime o kadar kisi sigmaz bile aslinda nasil olcak bilmouorum bende. Bu kadar memeci ve mizmiz hareketli bi cocuk saniye ayrilamiyorum basindan. Valla kendi hizmet etcek gibi duruyor benin zor cunku. Arklarinda cocuklari var ama onlarin filipinli bakicilari var zTen devamli onlar rahat ki cocuklar gelir mi bilmem
33cm kuzum Ağrı kısmını bilemiyorum ama salyamiz cok cok azaldi. Salya zaten yuzustu durmasindan akio su an sadece surekli
4 ay 20 günlükken 6400dü canım.Ne kadar ki kilo ? Bizimde cok yuksek degil ama bende bekliyorum 6yi doldurmasini
Anladım canım, bizim oto koltuğu için de güzelce oturur pozisyona geçmesi lazım oyüzden erteliyorum. Rekaro almıştık biz, pek konforlu değil ama çok güvenli bi koltukYok oto koltugu almadim kuzum puset arabada orada oturuyor. Kilosu zaten cok yuksek degil ya oto koltugu icin kucuk kalir dite dusunuyorum bide arabayi degistirmek istiyoruz arka baya kucuk koltuklar rahat bisey alalim diye
Ya bebekli kadına alkollü oturmaya mı gelinir yaaAy ben daraldim yaabu bir işaret benim de eşim 10kisilik ark grubu davet etti hos ne yapcam bilmiyorum kiz durmaz ki ve oyle hemen cay ic gitvde degil yemekli mezeli alkol aliyorlar sohbetli vs vs
Zorunda zaten benim kiz malim durmuyor zTenSöyle eşine yardım etsin sana cnm.. sadece hazırlıkta değil ama serviste falanda boş oturmasın
Biz de olmadı kuzum gündüzleri kolye ile uyuyor bir de geçer çıkarıyorum benBoğulma riski var mı bu kolyede ablamlarla anlaşamadık pek bu konuda
Kuzum biz 5 aylık ken 6650idik aynı sayılırız4 ay 20 günlükken 6400dü canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?