Bende kestigimiz etten yaptım. Sucuk karışımı baharat var satılıyor onu kiymaya kat yoğur at derin dondurucuya. Eşim sucuk çok sever alır devamlı ben ağzıma sürmüyorum.Kuzum gecmis olsun oncelikle ben hamielegmden beri salam sosis yemiyorum arada xok nadirdir evede almayiz boyle toplu hi kahvaltida fln disarda denk gelirse ama sucuk cok tuketiyorum esim diyor hep bi eve sucuk aliyorum bikere yunurtayla yiyorum bidaha nereye gidiyor diyorsucugu hamileyken kendi kestigimiz etten epey yaptirmistik oyle yedim cok simdide kasaptan aliyoriz mandayla karisik sosis salam ama cok nalet besinler ya yapilisini izlemistim de
Bizimkiler cocuk delisi kimin olmus onemli degil uyutuyom diye kızıyorlar cocuk iki saniye aglamaya firset vermediler iyi alismistik simdi tek basima zorlaniyorum huyuda degisti cocugun artik uyumak ustemiyor dun sabah kalkti aksam 20:30 da uyudu bende yemek falan yemeden yattim onunla beraber benle yatip benle kalkiyor sut iki kere saga bildim artik herseyi bosverdim adam ispartadan geldi 23:00 de kalkip yemek bile hazirlamadim ac degilim dedi uyumaya devam ettimKız annemlerde kimse bakmıyorcanım çıktı en azından eşim bakıyordu, dün akşam ablamın dükkana gittik demiştim Ya ciğköfteci dükkanı var ee güneşin de akşam saatlerind huzursuzluğu başlıyor orada 3 saat kucağımda gezdirdim kimse almadı koptu kollarım
Biz kasaba yaptirmistik o zamn canim tabi 3 ayda fln bitti bn seviyorum oglanada bisey yapmadi bugune kdr cig kpftede yiyorum artik yavastan alisirlar herhalde doye dusunuyorum bilemedim sagliksiz seyleri pek eve almayi sevmez esim kola bile su 1 senede 1 bardak icmisomdir oda hamileykenBende kestigimiz etten yaptım. Sucuk karışımı baharat var satılıyor onu kiymaya kat yoğur at derin dondurucuya. Eşim sucuk çok sever alır devamlı ben ağzıma sürmüyorum.
Anneye vardinmi yolculuk rahat geçmiş keyfini çıkar:)
Bazen bende yatıveriyorum onunla bir çok iyi geliyorBizimkiler cocuk delisi kimin olmus onemli degil uyutuyom diye kızıyorlar cocuk iki saniye aglamaya firset vermediler iyi alismistik simdi tek basima zorlaniyorum huyuda degisti cocugun artik uyumak ustemiyor dun sabah kalkti aksam 20:30 da uyudu bende yemek falan yemeden yattim onunla beraber benle yatip benle kalkiyor sut iki kere saga bildim artik herseyi bosverdim adam ispartadan geldi 23:00 de kalkip yemek bile hazirlamadim ac degilim dedi uyumaya devam ettim
sagolasın canım inşallah iştahla herşeyi yer bebelerimiz :)canım 2 kez yogurt verdim merakımdan 2 sinde ertesi gün çok fazla kustu bi daha vermedim korktum tesadüf mü alerji mi ben de anlamadım canım eger yogurta veya mamaya alerjisi olsa yediği an kızarır,cilt tepkili büyük oğlumun alerjisi yer yemez en gec 1 saat içinde kızarır. kırmızı bi nokta etrafı da kızarık şekilde alerji olsa her vermende olurdu diye düşünüyorum yine olursa foto at bakayım istersen ama inşallah yoktur alerjik bi durumYarasın paşaya sevsin yesin inşallah her şeyi.
Yoğurt tattirinca bir şey oldu mu canım?
Alerjik anlamda yani.
Oğlumun dün kollarının üst kısmı kizardi kabardi böcek ısırır ya hani nokta nokta öyle. Ama çok fazla. Annemlerdeyiz evleri bahçeli ağaçlı. Sinek mi ısırdı alerjik tepki mi verdi anlayamadım. Yoğurt tattirali on günü geçti. Mamayı da üç haftadır arada veriyorum. Tepki olsa şimdiye kadar olurdu değil mi. Bir de ciltte tepki nasıl olur hiç fikrim yok.
Bizimkiler bebeğe doymuşlar canım herkesin bebesi var kim kiminkine baksın herkes kendi bebesine yetişse şükürBizimkiler cocuk delisi kimin olmus onemli degil uyutuyom diye kızıyorlar cocuk iki saniye aglamaya firset vermediler iyi alismistik simdi tek basima zorlaniyorum huyuda degisti cocugun artik uyumak ustemiyor dun sabah kalkti aksam 20:30 da uyudu bende yemek falan yemeden yattim onunla beraber benle yatip benle kalkiyor sut iki kere saga bildim artik herseyi bosverdim adam ispartadan geldi 23:00 de kalkip yemek bile hazirlamadim ac degilim dedi uyumaya devam ettim
Bana kalsa ben hergun yatacamda adamBazen bende yatıveriyorum onunla bir çok iyi geliyorhaftada bir yapmak lazım:))
Bizde vardi kuzum kanından kafasi gozukmezdi ben iki gune arkonun zeytinyaglı kremini kalıp gibi surup tatakla konakları kaldira kaldira bitirdik sukur konakları suanda uykusa dalarken kasıyor ama o alîskanliktan oldu kan konak vs kalmadı artik bu arada zeytin yagi ise yaramiyor konakları yumusatma konusunda kivamli bol yaglı krem daha etkiliSaçlı deride konak var.
Dr. Tavsiyesiyle zeytin yağı maskesi yaptık yıkadık.
Döküldü bayağı...
Kaşıntı yapıyor.... Eli orada....
Bu durumu yaşayan var mı?
Elleme sürünsünBana kalsa ben hergun yatacamda adam
Laf soyluyo ben öleyim gelmim hic eve oturmuyorsun cay yok meyve cerez yok ac kopek yicekuykusu varmi diyen yok yataktan attik ongundur oglusla yatiyorum o geceyi balkonda baslayip halı uzerinde koridorda devam ediyor sıcakmısta serinlicem diye ayak altlarinda surunuyor
Akıl yok bunlardaElleme sürünsünbenimki bu aralar arkadaşlarıyla dışarı çıkıp duruyor bende alıyom bebemi yanıma gelince salona gitmek zorunda kalıyor evde dursa yatacak yerinde
Kuzum mustelanın konak için şampuanı varmış iyi geldiğini okumuştum dene istersen..Saçlı deride konak var.
Döküldü bayağı...
Valla benim işime geliyor bazen çaydı meyveydi uğraşmıyorum yatıyorum hemenAkıl yok bunlardaben sinir oluyom o dısarı ciktimi ben cıkmıyosam kimse cıkmasın
İnşallah canım ya valla kendim bile yoğurt yemeye korkuyorum iki gündür. Aslında sadece bu olsa fazla takilmayacagim ama meme reddi de olduğu için hep acaba diyorum. Fotosunu yukluyorum şimdi canım.sagolasın canım inşallah iştahla herşeyi yer bebelerimiz :)canım 2 kez yogurt verdim merakımdan 2 sinde ertesi gün çok fazla kustu bi daha vermedim korktum tesadüf mü alerji mi ben de anlamadım canım eger yogurta veya mamaya alerjisi olsa yediği an kızarır,cilt tepkili büyük oğlumun alerjisi yer yemez en gec 1 saat içinde kızarır. kırmızı bi nokta etrafı da kızarık şekilde alerji olsa her vermende olurdu diye düşünüyorum yine olursa foto at bakayım istersen ama inşallah yoktur alerjik bi durum
Dogdundan beri iko kere islem yaptim bitti konagiSaçlı deride konak var.
Döküldü bayağı...
canım ben alerjiye benzetmedim yani bizde pek bu tarz olmuyordu farklı şekilde oluyorsa yine de yanıltmak istemem ama sunu biliyorum cilt tepkili ise her yemesinde döküntü oluyor sen olmadı dedin.sen takip etmeye devam et pişik de alerji belirtisi bu arada var mı pişikİnşallah canım ya valla kendim bile yoğurt yemeye korkuyorum iki gündür. Aslında sadece bu olsa fazla takilmayacagim ama meme reddi de olduğu için hep acaba diyorum. Fotosunu yukluyorum şimdi canım.
Çok geçmiş olsun canım. Umarım ayı ilerledikçe alerjik tepkileri azalır.Sağol canım. Birkaç gün önce kabak vereyim dedim. İrmikle haşlayıp verdim besleyici olsun diye. Aynı şekilde alerjik döküntüler olduDoktora gittik yine. Çünkü çiş sayısı o kadar azaldı ki bezleri kupkuruydu. Beni de emmiyordu doğru dürüst. Süt mü azaldı, red mi ediyor bir türlü anlayamadım. Doktorumuz hemen rapor çıkartıp alerjik mama başlattı. Aptamil Pregomin As. Ayrıca ben de süt ürünleri diyetine girdim. Tüm süt ve süt ürünleri, tereyağ, dana eti, paketli gıdalar hepsi yasak. Bunları kestikten ancak 15 gün sonra sütün temizlenir dedi. 3 ay kadar katı diyet sonrası yavaş yavaş açmayı deneyeceğiz dedi. Bu alerjik mamaların tadı o kadar kötü ki. Doktor da yazarken söyledi. İçine vanilya katıp veren var, çok zorda kalıp pekmez katanlar var. Mümkünse vanilya ile kabul ettir. Ne yap et almasını sağla, başka yolu yok dedi. Aldık mamayı. Anlatamam o kadar kötü bir kokusu var ki Mamayı yaptım. Eşim de ben de tadına baktık. Anneme de tattırdım. Ya bu tadı anlatamam gerçekten çok kötü Neden bu mamaya aroma veremiyorlar onu da anlamadım da, bütün kullanan annelerin derdi bunun tadı ve kabul etmeyen, ısrarla içmeyen çok bebek var. O kadar üzüldüm ki kendim tahammül edemediğim bir şeyi çocuğuma vermeye. Ama mecburen verdim. Kuzum ilk başta aç olduğu için 50 cc kadar içti hızlı hızlı anlamadan. Sonra tadını alınca diliyle ittirdi. İçmedi. Vanilya kattım, pekmez kattım içmedi. Çok üzüldüm ağladım kuzumu zorlamak hiç hoşuma gitmedi. Sonra az az 30 cc kadar yapıp verdim içti. Bir süre sonra 60 cc yaptım 40 kadar içti filan derken biraz alıştı sanırım. Ama hala düzenli değil. Arada beni de emiyor ama çoğunlukla geceleri uyku arası. Gündüz çok zorlanıyorum emzirirken, almıyor bir türlü Mama ile beslenen minişlerin anneleri günde toplam kaç cc içiyorlar ve tek seferde kaç cc içiyorlar? Bunları hala bilemiyorum. Yardımcı olabilirmisiniz? Allah yavrularımıza dermansız dert vermesin. Bu sıkıntılarımız da hemencik sona ersin, benim kuzum da diğer kuzular da çok çabuk iyileşsin amin
Yok canım pisigimiz yok şimdiye kadar da masallah sadece bir kez çok hafif oldu.canım ben alerjiye benzetmedim yani bizde pek bu tarz olmuyordu farklı şekilde oluyorsa yine de yanıltmak istemem ama sunu biliyorum cilt tepkili ise her yemesinde döküntü oluyor sen olmadı dedin.sen takip etmeye devam et pişik de alerji belirtisi bu arada var mı pişik
Aynen Ya düşünüp duruyorum bi yeri mi ağrıyor acaba diye ama yok yani muzurluğundan yapıyorCanim yanlış anlama ama senin yazdıklarını okudukça ne kadar senin adına üzülsem de kendi adıma seviniyorum. Şükür diyorum bizimki türünün son örneği değilmişSen de üzülme yanlız değilsin
Bazen hiçbir derdi yok bu çocuğun huyundan yapıyor diyor insan ama anne yüreği vazgeçmiyor bi derdi mi var diye düşünmekten.
Değil mi?
Offoff ne olmus guzel yavruya cok gecmis olsun cok uzuldumİnşallah canım ya valla kendim bile yoğurt yemeye korkuyorum iki gündür. Aslında sadece bu olsa fazla takilmayacagim ama meme reddi de olduğu için hep acaba diyorum. Fotosunu yukluyorum şimdi canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?