2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Bende kestigimiz etten yaptım. Sucuk karışımı baharat var satılıyor onu kiymaya kat yoğur at derin dondurucuya. Eşim sucuk çok sever alır devamlı ben ağzıma sürmüyorum.
Anneye vardinmi yolculuk rahat geçmiş keyfini çıkar:)

Bizimkiler cocuk delisi kimin olmus onemli degil uyutuyom diye kızıyorlar cocuk iki saniye aglamaya firset vermediler iyi alismistik simdi tek basima zorlaniyorum huyuda degisti cocugun artik uyumak ustemiyor dun sabah kalkti aksam 20:30 da uyudu bende yemek falan yemeden yattim onunla beraber benle yatip benle kalkiyor sut iki kere saga bildim artik herseyi bosverdim adam ispartadan geldi 23:00 de kalkip yemek bile hazirlamadim ac degilim dedi uyumaya devam ettim

Biz kasaba yaptirmistik o zamn canim tabi 3 ayda fln bitti bn seviyorum oglanada bisey yapmadi bugune kdr cig kpftede yiyorum artik yavastan alisirlar herhalde doye dusunuyorum bilemedim sagliksiz seyleri pek eve almayi sevmez esim kola bile su 1 senede 1 bardak icmisomdir oda hamileyken

Bazen bende yatıveriyorum onunla bir çok iyi geliyor haftada bir yapmak lazım:))

sagolasın canım inşallah iştahla herşeyi yer bebelerimiz :)canım 2 kez yogurt verdim merakımdan 2 sinde ertesi gün çok fazla kustu bi daha vermedim korktum tesadüf mü alerji mi ben de anlamadım canım eger yogurta veya mamaya alerjisi olsa yediği an kızarır,cilt tepkili büyük oğlumun alerjisi yer yemez en gec 1 saat içinde kızarır. kırmızı bi nokta etrafı da kızarık şekilde alerji olsa her vermende olurdu diye düşünüyorum yine olursa foto at bakayım istersen ama inşallah yoktur alerjik bi durum

Saçlı deride konak var.
Dr. Tavsiyesiyle zeytin yağı maskesi yaptık yıkadık.
Döküldü bayağı...
Kaşıntı yapıyor.... Eli orada....
Bu durumu yaşayan var mı?

Bizimkiler bebeğe doymuşlar canım herkesin bebesi var kim kiminkine baksın herkes kendi bebesine yetişse şükür

Bazen bende yatıveriyorum onunla bir çok iyi geliyor haftada bir yapmak lazım:))
Bana kalsa ben hergun yatacamda adam
Laf soyluyo ben öleyim gelmim hic eve oturmuyorsun cay yok meyve cerez yok ac kopek yicek uykusu varmi diyen yok yataktan attik ongundur oglusla yatiyorum o geceyi balkonda baslayip halı uzerinde koridorda devam ediyor sıcakmısta serinlicem diye ayak altlarinda surunuyor

Saçlı deride konak var.
Döküldü bayağı...
Bizde vardi kuzum kanından kafasi gozukmezdi ben iki gune arkonun zeytinyaglı kremini kalıp gibi surup tatakla konakları kaldira kaldira bitirdik sukur konakları suanda uykusa dalarken kasıyor ama o alîskanliktan oldu kan konak vs kalmadı artik bu arada zeytin yagi ise yaramiyor konakları yumusatma konusunda kivamli bol yaglı krem daha etkili

Elleme sürünsün benimki bu aralar arkadaşlarıyla dışarı çıkıp duruyor bende alıyom bebemi yanıma gelince salona gitmek zorunda kalıyor evde dursa yatacak yerinde

Elleme sürünsün benimki bu aralar arkadaşlarıyla dışarı çıkıp duruyor bende alıyom bebemi yanıma gelince salona gitmek zorunda kalıyor evde dursa yatacak yerinde
Akıl yok bunlarda ben sinir oluyom o dısarı ciktimi ben cıkmıyosam kimse cıkmasın

İnşallah canım ya valla kendim bile yoğurt yemeye korkuyorum iki gündür. Aslında sadece bu olsa fazla takilmayacagim ama meme reddi de olduğu için hep acaba diyorum. Fotosunu yukluyorum şimdi canım.

Eklentiler

• IMG_20190630_164105.jpg
    74,4 KB · Görüntüleme: 37
  • IMG_20190630_164227.jpg
    108,1 KB · Görüntüleme: 41
Saçlı deride konak var.
Döküldü bayağı...
Dogdundan beri iko kere islem yaptim bitti konagi
Nasil dersen, banyo yapmadan yarim saat once bebe yagini surdum kafasina, yarim saat sonrasında firca olan degil de disli olan tarakla taradim onden arkaya siyrildi konaklar
Sonra banyo yaptik
Bu işlem konak bitene kadar banyo oncrsi yap kalmiyor iki uc sefere zaten

İnşallah canım ya valla kendim bile yoğurt yemeye korkuyorum iki gündür. Aslında sadece bu olsa fazla takilmayacagim ama meme reddi de olduğu için hep acaba diyorum. Fotosunu yukluyorum şimdi canım.
canım ben alerjiye benzetmedim yani bizde pek bu tarz olmuyordu farklı şekilde oluyorsa yine de yanıltmak istemem ama sunu biliyorum cilt tepkili ise her yemesinde döküntü oluyor sen olmadı dedin.sen takip etmeye devam et pişik de alerji belirtisi bu arada var mı pişik

Z zet193
Çok geçmiş olsun canım. Umarım ayı ilerledikçe alerjik tepkileri azalır.
Yeşil kabak alerji yapmaz sanki çoğunluğu su ve tadı nötr belki hala senin yediklerin etkiliyordur

Yok canım pisigimiz yok şimdiye kadar da masallah sadece bir kez çok hafif oldu.
On günü geçti vermeye başlayalı ilk kez oldu
Sevindirdin beni canım sağol takip edeceğim inşaallah değildir

Aynen Ya düşünüp duruyorum bi yeri mi ağrıyor acaba diye ama yok yani muzurluğundan yapıyor

Offoff ne olmus guzel yavruya cok gecmis olsun cok uzuldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…