2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Arkadaşlarımla kahvaltıya gittik çok güzeldi Ya insan içine karışmayı özlemişim ❤❤ Benim bıdığın derdi vallahi Benimle başkaları olunca süt dökmüş kedi sus pus gülücükler saçtı herkese kucak kucak gezdi sabah 10 da bi gittik 3 ü geçiyordu eve geldik babam bıraktı aldı gıkı çıkmadı
Gezmek istiyormus demekki evde durmayin artik kalabalik cok iyi oluyor biri biri bakiyor cocuk aglmiyor

Gezmek istiyormus demekki evde durmayin artik kalabalik cok iyi oluyor biri biri bakiyor cocuk aglmiyor
Kız annemlerde kimse bakmıyor 😂 canım çıktı en azından eşim bakıyordu, dün akşam ablamın dükkana gittik demiştim Ya ciğköfteci dükkanı var ee güneşin de akşam saatlerind huzursuzluğu başlıyor orada 3 saat kucağımda gezdirdim kimse almadı koptu kollarım 😭

Maşallah canım yavruna ❤
Çocuklar bir seyleri erken yapınca neden büyüklerin koltukları kabarır anlamış değilim. O "bize bir şey olmadı"cılar zaten tam dayaklık. Ne desen ama şu ama bu. Ben artık he deyip geçiyorum
Of gerçekten dayaklık. Biz yaptık bişey olmadı. Bir de öyle bi söylerler ki çocukları çok mükemmelmiş gibi.. zaten böyle olmasın diyesi geliyor insanın 🤣

Kız annemlerde kimse bakmıyor 😂 canım çıktı en azından eşim bakıyordu, dün akşam ablamın dükkana gittik demiştim Ya ciğköfteci dükkanı var ee güneşin de akşam saatlerind huzursuzluğu başlıyor orada 3 saat kucağımda gezdirdim kimse almadı koptu kollarım 😭
Eskiden annem var iken rahattim yemek temizlik çocuk bakımı yapardı şimdi mesela bakıyorum ben yapmışım hepsini o varken kıyamıyorum galiba 😂 seviyor annemler de

İyi geceler kızlar, tadım tuzum yok bu aralar. Son 3-4 gündür sanki beynim kaynıyor tuhaf bir his. Bugün çok kötü ağrı yaptı başım kendimi çok yorgun hissediyorum.

Asya son iki gündür çıldırdı sanırım. Gündüz uykularımız neredeyse yok gibi akşam iyi uyurdu şimdi akşam da uykusundan kalkıyor meme istiyor 1 dk emmeden geri uyuyor. Dişlerine bakıyorum çıkma belirtisi yok kızarıklık morluk beyazlık vs. Başka derdi de yok gibi atak sürecindeyiz acaba ondan mı bilmiyorum. Başımın ağrısı ile çekilmez bir hale geldi. Ev iş Asya derken çok yoruldum sanırım. Hem Asya’da sıcakları sevmedi of off. Sürekli meme istiyor ama 2 dk olmadan bırakıyor gündüzleri göğüsümde süt var boşatmıyor bile. Ne olduysaa iki gündür oldu çok huysuz. Gündüz uykusu var fakat uyumamak için direniyor allahım bu bebekleri anlamamak ne kadar kötü.

Bugün ilk kez yoğurt verdim. Tadını hiç sevmedi halbuki baya tadı iyi ekşilik yoktu yoğurtta. Öğlen verdim akşam yatana kadar kesik kesik ağzından yoğurt parçaları geldi. Normal bir durum mu bilemiyorum. Yoğurt veren arkadaşlar siz nasıl veriyorsunuz acaba.

Ayrıca bebeğinizin idrarı yada bezi kokuyor mu kızlar. Asya’nın bezi kokuyor çiş yaptığında halbuki gün içerisinde çok bekletmiyorum tam dolmadan bezi çıkartıyorum. Acaba sıcaklardan dolayı mı yoksa başka sebebi mi var. Kullandığım bez Prima premium care sizde böyle bir sıkıntı varmı. Çişli bez sayılımız geçen aya göre azaldı terleme bağlıyorum doğrumu yapıyorum onu da bilmiyorum 🤷‍♀️
Canım resmen bizi anlatmışsın.. gece uykularımız çok güzeldi mahvoldu, en geç saat başı kalkıyor, dişi çıktı biraz da benden nezle geçti. Misafirler , yorgunluk uykusuzluk derken kendimi çok kötü hissediyorum, bitmeyen bi baş ağrısı 😞 kimsenin ne dediğini algılayamıyorum, birkaç kez tekrarlıyorlar . İnş toparlarız bian evvel
Yoğurdu ilk verdiğimde Kayra da sevmedi, ama şuan seviyor. Alışma süreci diye düşün, farklı bi tat sonuçta .. bizimde idrarda hafif koku vardı, bgn küçük bi pembelik de gördüm demekki susuz kalmış, ona dikkat edeceğim. Sen ne kadar su veriyorsun?

Eskiden annem var iken rahattim yemek temizlik çocuk bakımı yapardı şimdi mesela bakıyorum ben yapmışım hepsini o varken kıyamıyorum galiba 😂 seviyor annemler de
Annemin gücü yetmiyor güneşi kaldırmaya falan ama dediğin gibi en çok da gene annem bakıyor oyalıyor en azından oturduğu yerden Ya da ne biliyim bi banyo bi wc ye gitsem annem bakıyor o arada başka kimseden fayda yok, havalarda bayağı serin burada annemlerin evi bayağı soğuk uzun kolluyla yatırıyorum 2 gecedir, bahçeli evimiz bahçemizde tavuklarımız kedilerimiz var domatesimiz salatalığımız ekili küçük bir alanda herkes oturuyor orada ama güneşle inemiyoruz çok dün akşam indik kapüşonlu hırkayla falan yüzü üşüdü mecburen içeri girdik

Bebegine bagli ama ataktan bozulursa geri yerine gelir belki
Bende saatinde uyutuyorum ama bir gorsen uyumama direnislerini :KK43:

Canim su icmiyor kizin susuzluktandir buyuk ihtimal
Beslenmek istemiyor da diyorsun idrarda iltihap olma olasiligida yuksek cunku hem koku hem istahsizlik var
Benim kiz ben siseyle ictigimde cirpiniyor ver diye sende gozu onunde ic birseylerden sonra sana atilirsa oylr boyle ver suyu, farkli yontemler dene canim

Hayirli yolculuklar
Insallah rahat gecer, eger onlardan gelirse yanina engin bilgilerinden fsydalanirsin artik 🤣🤣🤣
6 aydir da onlar bakiyor ya
Allahtan bebegin tosun yoksa hic bas edemezsin ciliz olsa milletin dilinden
Tosun olsa ayri ciliz olsa ayri herseye spyliceklero bisey varr 😂

defne-28 defne-28 benim kız 5. Ayını bir gun geçince dönmeye başladı şimdi 6 ay 11 günlük geri donmeye yeni başladı donup yüzüstü kalıyordu oyle ayaklarını daha yeni yeni tutuyor çoraplarını çekip çıkarıyor hatta ama ağzına götüremiyor ama oturmayı tövbe allah sevmiyor atıyor kendini kaydırıp yatar pozisyona geçiyor tabi çok bilmiş yengelerimiz ablalarımız aa birazcık oturması lazımdı tüh geç oturacak moduna giriyorlar ne olacaksa erken oturunca sanki takılmıyorum yeter ki sağlık sorunu olmasın

Dün gece bizim oğlanın tüm vücudu aniden kızardı apar topar çocuk acile gittik. Döküntü olmuş dedi doktor. Bi şurup verdi. Yatmadan içirdik, sabah geçmişti. Dışarda kahvaltı yapmıştık, bi beğenmedim yeri zaten, mecbur kalıp girdik. Sosis salam yumurta falan yedim kesin onlar bozuktu, çünkü hamileyken de doğumdan sonra da hep yedim bir şey olmamıştı. Bir daha emzirirken dikkat edicem nerede ne yediğime 😐

Niye kimse bakmiyor. Cok da kalabaligiz diyorsun ilgincmis
Sen de daraldiginda gozune birini kestir at kucagina, al az bak diye 🤣🤣
Bu arada defneyi yanlis etiketlemissin
Dün gece bizim oğlanın tüm vücudu aniden kızardı apar topar çocuk acile gittik. Döküntü olmuş dedi doktor. Bi şurup verdi. Yatmadan içirdik, sabah geçmişti. Dışarda kahvaltı yapmıştık, bi beğenmedim yeri zaten, mecbur kalıp girdik. Sosis salam yumurta falan yedim kesin onlar bozuktu, çünkü hamileyken de doğumdan sonra da hep yedim bir şey olmamıştı. Bir daha emzirirken dikkat edicem nerede ne yediğime 😐
Gecmis olsun canim

[/QUOTE]
İyi geceler kızlar, tadım tuzum yok bu aralar. Son 3-4 gündür sanki beynim kaynıyor tuhaf bir his. Bugün çok kötü ağrı yaptı başım kendimi çok yorgun hissediyorum.

Asya son iki gündür çıldırdı sanırım. Gündüz uykularımız neredeyse yok gibi akşam iyi uyurdu şimdi akşam da uykusundan kalkıyor meme istiyor 1 dk emmeden geri uyuyor. Dişlerine bakıyorum çıkma belirtisi yok kızarıklık morluk beyazlık vs. Başka derdi de yok gibi atak sürecindeyiz acaba ondan mı bilmiyorum. Başımın ağrısı ile çekilmez bir hale geldi. Ev iş Asya derken çok yoruldum sanırım. Hem Asya’da sıcakları sevmedi of off. Sürekli meme istiyor ama 2 dk olmadan bırakıyor gündüzleri göğüsümde süt var boşatmıyor bile. Ne olduysaa iki gündür oldu çok huysuz. Gündüz uykusu var fakat uyumamak için direniyor allahım bu bebekleri anlamamak ne kadar kötü.

Bugün ilk kez yoğurt verdim. Tadını hiç sevmedi halbuki baya tadı iyi ekşilik yoktu yoğurtta. Öğlen verdim akşam yatana kadar kesik kesik ağzından yoğurt parçaları geldi. Normal bir durum mu bilemiyorum. Yoğurt veren arkadaşlar siz nasıl veriyorsunuz acaba.

Ayrıca bebeğinizin idrarı yada bezi kokuyor mu kızlar. Asya’nın bezi kokuyor çiş yaptığında halbuki gün içerisinde çok bekletmiyorum tam dolmadan bezi çıkartıyorum. Acaba sıcaklardan dolayı mı yoksa başka sebebi mi var. Kullandığım bez Prima premium care sizde böyle bir sıkıntı varmı. Çişli bez sayılımız geçen aya göre azaldı terleme bağlıyorum doğrumu yapıyorum onu da bilmiyorum 🤷‍♀️
Çişi kokuyorsa enfeksiyon olabilir.

Hamileyken bana yasaklamıştı doktor şimdi de yemiyorum. Hele hamileyken çok zararlı salam sosis sucuk.

Niye kimse bakmiyor. Cok da kalabaligiz diyorsun ilgincmis
Sen de daraldiginda gozune birini kestir at kucagina, al az bak diye 🤣🤣
Bu arada defneyi yanlis etiketlemissin

Gecmis olsun canim
Anası olmasam ben de bakmam kız sürekli cırlayan ağlayan zırlayan bi bebek gezdir ağlar hoplat ağlar oturt ağlar yatır bi tarafını yırtar vallaha bende bakmazdım 😂😂

Back