Hamileyken bana yasaklamıştı doktor şimdi de yemiyorum. Hele hamileyken çok zararlı salam sosis sucuk.
Kuzum gecmis olsun oncelikle ben hamielegmden beri salam sosis yemiyorum arada xok nadirdir evede almayiz boyle toplu hi kahvaltida fln disarda denk gelirse ama sucuk cok tuketiyorum esim diyor hep bi eve sucuk aliyorum bikere yunurtayla yiyorum bidaha nereye gidiyor diyorYa ben tutamamıştım kendimi. Salam yemedim hamileyken ama doktorum arada sucuk ve sosisi cok iyi pişirerek yiyebilirsin demişti. Arada birkac kez yedim. Şimdi haftasonları yiyorum. Yemesem mi acaba
Kuzum gecmis olsun oncelikle ben hamielegmden beri salam sosis yemiyorum arada xok nadirdir evede almayiz boyle toplu hi kahvaltida fln disarda denk gelirse ama sucuk cok tuketiyorum esim diyor hep bi eve sucuk aliyorum bikere yunurtayla yiyorum bidaha nereye gidiyor diyorsucugu hamileyken kendi kestigimiz etten epey yaptirmistik oyle yedim cok simdide kasaptan aliyoriz mandayla karisik sosis salam ama cok nalet besinler ya yapilisini izlemistim de
Canım nasıl geçiyor yolculukKuzum gecmis olsun oncelikle ben hamielegmden beri salam sosis yemiyorum arada xok nadirdir evede almayiz boyle toplu hi kahvaltida fln disarda denk gelirse ama sucuk cok tuketiyorum esim diyor hep bi eve sucuk aliyorum bikere yunurtayla yiyorum bidaha nereye gidiyor diyorsucugu hamileyken kendi kestigimiz etten epey yaptirmistik oyle yedim cok simdide kasaptan aliyoriz mandayla karisik sosis salam ama cok nalet besinler ya yapilisini izlemistim de
Aynı benimki de öyle kafası hep yukarıda kalkmak istiyor dimdik durabiliyor desteksiz bile oturuyor neden öyle söyledi anlayamadım herkes 5.ayda başlamış oturtmaya bende kısa kısa oturtuyorum artıkBizim doktor beş aylık kontrolde istediği kadar otursun dedioturuyor uzun süre ayaklarının üstünde duruyor zaten neredeyse doğduğundan beri boynunu tutuyordu hem bide yatsıda kendi kalkmak istiyor
Bitti bile sayılırkuzum oglum annesinu uzmedi hic sagolsin bi uyku gelince 1 dklik saygi durusu (aglama nobeti) yaptik memikle birlikte uyuyerdik 1 e kdr inerim insallah yeni uyandi simdide foto koycam simdiCanım nasıl geçiyor yolculuk
Ikimzde anamizdayiz bu hafta deseneCanım nasıl geçiyor yolculuk
Yanında biri var mıydıIkimzde anamizdayiz bu hafta desenesaftim kaymis cocuk ran yana sikinti olmasa da benim midem bulandı
Tatlışlar siziBitti bile sayılırkuzum oglum annesinu uzmedi hic sagolsin bi uyku gelince 1 dklik saygi durusu (aglama nobeti) yaptik memikle birlikte uyuyerdik 1 e kdr inerim insallah yeni uyandi simdide foto koycam simdi
Vardi canim ama otobus 2+1 2kisilik yerde cok genis araya cocugu koysam cok rahat geniş genis otururYanında biri var mıydı
Cok tatlis deeliz suan ama sen guzel bakıyorsan dmekkiTatlışlar sizi
Çok tatlısınız yaIkimzde anamizdayiz bu hafta desenesaftim kaymis cocuk ran yana sikinti olmasa da benim midem bulandı
Canim yanlış anlama ama senin yazdıklarını okudukça ne kadar senin adına üzülsem de kendi adıma seviniyorum. Şükür diyorum bizimki türünün son örneği değilmişAnası olmasam ben de bakmam kız sürekli cırlayan ağlayan zırlayan bi bebek gezdir ağlar hoplat ağlar oturt ağlar yatır bi tarafını yırtar vallaha bende bakmazdım
Yeme canim bence. Ben çok korkarım katkılı onlar. Hem baharatlı sütünün tadını değiştirir, sakatat çocuğa zararı olur. Yok yeme.Ya ben tutamamıştım kendimi. Salam yemedim hamileyken ama doktorum arada sucuk ve sosisi cok iyi pişirerek yiyebilirsin demişti. Arada birkac kez yedim. Şimdi haftasonları yiyorum. Yemesem mi acaba
Bnde pazar döneceğim evi gibisi yok insanin ama ozleniyor analarda arkadslarda yaaÇok tatlısınız yayolda ben de bişeye bakınca midem çok bulanıyor telefona falan bakamazdım güneşle ilgilenip kafamı eğdiğimde falan da kendime gelemiyorum bizim bir hafta oldu bile geleli Cuma gelecek babamız bizi alıp uçuracak evimize
Sosis salam en azindan kuzum yemeTeşekkürler kuzum. Sucuk yumurta candırSucuğu geçen annem tanıdık bi kasaptan almış beğendim. Artık öyle alayım ben de. Salam epeydir yememiştim daha da yemem. Sosisi napicam bilmiyorum
Yeme canim bence. Ben çok korkarım katkılı onlar. Hem baharatlı sütünün tadını değiştirir, sakatat çocuğa zararı olur. Yok yeme.
Sosis salam en azindan kuzum yeme
Maşallah canım size. Ohhh anne evi gibisi yok. Benim annem de köye gitti ben de gitsem de yanında kalsam keşke bana de iyi gelir vallaBnde pazar döneceğim evi gibisi yok insanin ama ozleniyor analarda arkadslarda yaabnmkinin simdi herseyi sasacak gerci pek bi duzeni de yok epeydir de neyse bi gece 9bucukta uyuyp bi gece 12bucukta uyuyoruz mesela sasirik bigun 20 dk 20 dk uyuyp bi gun normal uyuyoruz dengesizde olsa bu da bi duzenmi acep dusundum suan
Ya valla bizim oralara gidince detoks gibi oluyo ruhani bi kampa gidiyomusum gibi hissediyorum bi iyi geliyo sormaMaşallah canım size. Ohhh anne evi gibisi yok. Benim annem de köye gitti ben de gitsem de yanında kalsam keşke bana de iyi gelir valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?