2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Oyy kiyamam ona insallah çok güzel zaman geçirirsiniz çok iyi düşünmus eşin bayıldım bu ince davranışına ❤ iyi tatiller ❤

İyi eğlenceler.

Çok güzel ve doğru yazmışsın ❤ Rabbim her daim yanında olsun kutlu insan

2 bebeli analar tatile çıkacaksanız valize bir adet katya alın

zor olacağını tatilin çocuklar için olduğunu bilerek geldim ama bu kadarını da tahmin etmemiştim

eve gidersem parkeyi öpeceğim
Bende Katya ne dedim jeton sonra düştü

Cok sağolun geldik büyük oğlan baba havuzda ben omerle havuz kenarında
sonra baba Ömer'i devr alacak ben gireceğim
Siz ne taraftasınız canım
Senin bir numara daha büyük biraz daha ortak hareket edebilirsiniz belki
Benim 3.5 y bücürüm tamamen kendi kafasına göre takılıyor.
Hele 2.numaram burada havayı alır gece daha az kalkar diyordum nerde hala 46883 kere kalkıyor
Plajda gene uyutmaya çalışırken evdeki gibi gene ağlıyor insanlar diyorki neden ağlıyor niye durmuyor
Dedim huyu böyle

2 bebeli analar tatile çıkacaksanız valize bir adet katya alın

zor olacağını tatilin çocuklar için olduğunu bilerek geldim ama bu kadarını da tahmin etmemiştim

eve gidersem parkeyi öpeceğim
Bence tek çocukta bile alınabilir katyalar candır❤

Canım bizimki bir günlük kaçamak Kozaklı da termal otele geldik bizim tatil 12 temmuzda eşim yıllık izne ayrılınca başlayacak babamlarin Alanya'da yazlık var oraya gideceğiz bu yıl

Evet abimiz bizimle beraber hareket ediyor büyük olması avantaj seninkilerin yaş aralığı az ondan zorlanıyorsun

Bizim Ocak bebeklerinden uslu uyuyan yok hepsi ayrı bir telden gittikleri yerde kendilerini belli ediyor

Bu arada sizinde altinci ayiniz kutlu olsun 28 Aralık kardeşliği

Süper ilerlemişsiniz inşaallah oğlumda sever 5 gün sonra 6 aylık olacak başlayacağız tadımlara bizde

bizim miniklerin doğumgünü aynı
İstanbula dönelim sebze mamaları başlıyor:)

Uykusu gelince her türlü huysuzlanıyor açık hava o bu hiç farketmiyor canım
Bebek arabasına koyuyorum gene bağırıyor
Yazlık bir nebze rahat olabilir ben ufaklığı yere bırakamıyorum ve sanki onu sıkıyor bu durum en fazla park yatağa koyuyorum o alanda ona yetmiyor

Kutisunda seker paraben bha sls vs vs icermez diyo ben de arastiracaktim ama yeni cikti galiba bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…