Oyy kiyamam ona insallah çok güzel zaman geçirirsiniz çok iyi düşünmus eşin bayıldım bu ince davranışına ❤ iyi tatiller ❤Günaydın hanımlar
Eşim termal otel de bir gecelik yer ayirtmis yuzeriz diye hazirlandik yola çıktık Kozaklı ya gidiyoruz
Omerle gecemiz aynı idi sanırım yatmadan önce yedirdigim muhallebi çocukta sancı yapıyor gaz atamadığı için uyanıyor
Aminn kuzumm
İyi eğlenceler.Günaydın hanımlar
Eşim termal otel de bir gecelik yer ayirtmis yuzeriz diye hazirlandik yola çıktık Kozaklı ya gidiyoruz
Omerle gecemiz aynı idi sanırım yatmadan önce yedirdigim muhallebi çocukta sancı yapıyor gaz atamadığı için uyanıyor
Çok güzel ve doğru yazmışsın ❤benim kuzenim de downlu 18 yaşında özel eğitim okuluna devam ediyor biz anlıyoruz anlatmaya çalıştıklarını Zinmem in de dediği gibi bence sen harika bir annesin 4 çocukla burda bi gün şikayet etmedin ben bazen 2yle çok tükenmiş hissediyorum yaslar yakın diye belki ama sen harika idare ediyorsun ki eşin de biraz sorunluydu sanki anlattıgın kadarıyla şu an kendi ettiğim şikayetlerden utandım yani çocukların çok şanslı Rabbim güzel günlerini göstersin
Bizimki uyurken full dönüyor bu aralar. Bir yüzüstü bir sırtüstü bir yan yatıyor:)Kızlar sizin bebekler uyurken kahkaha atıyor mu
Bende Katya ne dedim jeton sonra düştü2 bebeli analar tatile çıkacaksanız valize bir adet katya alın
zor olacağını tatilin çocuklar için olduğunu bilerek geldim ama bu kadarını da tahmin etmemiştim
eve gidersem parkeyi öpeceğim
Benimkude öyle gözler kapalı yatakta her şekle giriyorBizimki uyurken full dönüyor bu aralar. Bir yüzüstü bir sırtüstü bir yan yatıyor:)
Gülüyor evet hatta dun gece ona uyandimKızlar sizin bebekler uyurken kahkaha atıyor mu
Kıkırdıyor benimki:))Kızlar sizin bebekler uyurken kahkaha atıyor mu
Siz ne taraftasınız canımCok sağolun geldik büyük oğlan baba havuzda ben omerle havuz kenarında
sonra baba Ömer'i devr alacak ben gireceğim
Bence tek çocukta bile alınabilir2 bebeli analar tatile çıkacaksanız valize bir adet katya alın
zor olacağını tatilin çocuklar için olduğunu bilerek geldim ama bu kadarını da tahmin etmemiştim
eve gidersem parkeyi öpeceğim
Siz ne taraftasınız canım
Senin bir numara daha büyük biraz daha ortak hareket edebilirsiniz belki
Benim 3.5 y bücürüm tamamen kendi kafasına göre takılıyor.
Hele 2.numaram burada havayı alır gece daha az kalkar diyordum nerde hala 46883 kere kalkıyor
Plajda gene uyutmaya çalışırken evdeki gibi gene ağlıyor insanlar diyorki neden ağlıyor niye durmuyor
Dedim huyu böyle
Süper ilerlemişsiniz inşaallah oğlumda sever 5 gün sonra 6 aylık olacak başlayacağız tadımlara bizdeCanım 6-8 aylık iki çay bardağı
9-12 üç çay bardağı ölçüsünde ek gida.
bir de ben kaşık mamasını yarım çay bardağı veriyorum yoksa normal yiyeceklerde bir çay kaşığını geçmedim. Zaten daha havuc,kabak,patates,yoğurt ve kayısı tattirdim sadece. Düzenli olarak sadece kayısıyı veriyorum diğerleri tadımlık kaldı henüz.
Canım bizimki bir günlük kaçamak Kozaklı da termal otele geldik bizim tatil 12 temmuzda eşim yıllık izne ayrılınca başlayacak babamlarin Alanya'da yazlık var oraya gideceğiz bu yıl
Evet abimiz bizimle beraber hareket ediyor büyük olması avantaj seninkilerin yaş aralığı az ondan zorlanıyorsun
Bizim Ocak bebeklerinden uslu uyuyan yok hepsi ayrı bir telden gittikleri yerde kendilerini belli ediyor
Bu arada sizinde altinci ayiniz kutlu olsun 28 Aralık kardeşliği ❤❤
Kutisunda seker paraben bha sls vs vs icermez diyo ben de arastiracaktim ama yeni cikti galiba buNewvit mi düşük canım. Bestiron mu düşük. Bestiron düşükse bende myron alayım. Buda iyiymiş aslinda +2 degerlikli şeker dedigide keçi boynuzu imiş. O yüzden şeker yazmak zorunda kalıyorlarmiş. İçinde keçi boynuzunun parçacıkları var. İşte bakayım bir iki gün daha yapicak mı. Beş gün oldu yapmayali.
Eki Görüntüle 2283289
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?