2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
croks croks croks :)
öyle afilli terlikleri de giymiyorum.
ilk hamileliğimde son trimester yaza gelmişti ayaklar fil ayağı gibi olunca almıştım ama yok böyle bir rahatlık 3 yazdır giyiyorum.
Doya doya eskittt 🤣 ben klasik parmak arasi son zamanda moda olanlar ise bile tun yaz onlarla gittim 😂

ben o milletin bilerek yaptığını düşünüyorum,biz veremiyoruz o alsın bari gibi :KK48: çünkü aynı tepkileri bende alıyordum.Yani çok zayıf olmak istemyorumda eskisi gibi 2 kilo daha gidip 56 olsam ama bu iştahtan korkuyorum valla üstüne eklemezsem de razıyım artık
Bende raziyim diye fazlasini istemiyorum yoksa ben 55 56 ikende cok hosuma gidiyordum ya 😂 bi 6 kilo daha anca siki bi diyet ve sporla zor veririm ben ki yemeye okdr alistim ki , 10 kilo verdiğim bi zaman var unv de o zamandam beri ekmek cok nadir yerim araman bile simdi gunde 1 ekmek rahat yiyorum ekmek arasi patatesler tostlar yemegin suyuna banmalar falann cildirmis olmaliyim hamilelikte bile yemedim oyle aman aman

Iyi geceler kizlar umarım hepimiz iyisinizdir...size bahsetmistim ablam ile tartismamizi,,annemin bize evlat farkı koyduğuna, malesef hic yanilmadim oğlumla 5gun hast.yattık birgün olsun bizi aramadı ve bugün ablamı arayip butun gemileri yakmis bizi evlatliktan reddetmiş.kendimi şuan biraz üzgün, biraz şaşkın, birazda kimsesiz hissediyorum yani anlayacağınız koca bi ailem vardı ve birden bire hepsi yok oldular.Annem ablam için bize demediğini bırakmayıp biz 4 kizkardesi çok acı derecede hayatından sildi.Şuan afallamis durumdayiz ablam çok kötü durumda iyiki benimle konuşmamış ben hiç sakin konuşmaya bilirdim.hepimizi Allah a havale etmiş.
Ablan artik ne dediyse, uzulme canim kendi kucuk ailenle mutlu ol insallah
Zaman hersey beki annen hatasinin farkina varir

Terleyince agliyor uyumuyor surekli mizildaniyor ya zaten ataklardayiz gece 5-6 kere kalkiyoruz uyusa isterse su olsun umrumda olmicak ama :KK70:
Ben yatirmadan önce ılık suyla yıkıyorum. Ozaman rahatlayip uyuyor. Gece uyandı baya, camı açtım onun esintisinde kendi kendine uyudu. Yatakta tam camın önünde. Şimdi bu kendi kendine uyumayı mı öğrendi. :-) Uykusu açılınca uyumuyordu çünkü. Bu seferde üşütür diye korkuyorum kolları soğuk soğuk çünkü. Kapıyı kapatayım dedim esmedi terledi bende uyaninca tekrar kapıyı açtım. Karşılıklı camlar açık esinti oluyor. Kaç gündür böyle uyuyor hasta olmadı gerçi. Bu sıcaklardan ne yapacağımızı şaşırdık ya :KK64:

Diyete başladığında kendin dedin yine yiyorum ama ivir ziviri karbonhidrati azalttim diye sanirim. Besleyici seyler yiyorsan azalmaz belki, simdi burda iyi yememisindir ve yorgunlukta bonus olarak azalmistir. Insan kafasina sokmak istemiyor ama anlıyor malesef.
Benimde iki gundur cekip cekjp sinirleniyor yine azaldi sanirim. :KK43:
Yoğurdun içine yulaf chia tohumu,hem chia tok tutuyor azda ev yapımı reçel koyuyorum. İyi süt yapıyor.

Geçmiş olsun kuzum bizde 300 almışız normal yani o kadar aldıysa sen hiç almadı diyordun.. idrar testi falan yapıldı mı cnm ateşi için.. ilaç verdi mi
Aslında gercektende hic kilo almadı bi normalde 7ocak dogumluyuz dun ates oldu icin gittik 25 haziranda 22 mayista 7800 dü o sekilde ay ortasından bu yana alinmis diger 7 haziranda gittigimde kilo almamisti 7mayistan bu yana

Ben yatirmadan önce ılık suyla yıkıyorum. Ozaman rahatlayip uyuyor. Gece uyandı baya, camı açtım onun esintisinde kendi kendine uyudu. Yatakta tam camın önünde. Şimdi bu kendi kendine uyumayı mı öğrendi. :-) Uykusu açılınca uyumuyordu çünkü. Bu seferde üşütür diye korkuyorum kolları soğuk soğuk çünkü. Kapıyı kapatayım dedim esmedi terledi bende uyaninca tekrar kapıyı açtım. Karşılıklı camlar açık esinti oluyor. Kaç gündür böyle uyuyor hasta olmadı gerçi. Bu sıcaklardan ne yapacağımızı şaşırdık ya :KK64:
Ben de kapiyi kapattim cok esiyo diye iyice cildirdi actim ben de ese ese uyudu bisi olmadi gibi Allah korur moduna girdim artik :D
Bizden de gunaydin 💜 dun gece 4 kere uyandi ama zaten 2 saatte ancak uyudugu icin hic uyumadim😞üst üste uykusuz geceler çok zor oluyormuş 😩
Yine ayni donemde ayni seyler yasamaya basladik. Eskiden de uyumuyordu ama bir iki gün sora dinlendiriyordu bu sefer her gece ayni sey dedigin gibi zormus gercelten :(

Enfeksiyon falan bakıldıysa yoksa diş geliyor olmasın seninkinde ateş ondandır belki
BAkmadı heryerine baktı idrar tahlili istemedi ucgun devam ederse gelin bakalim dedi virus girer cocuklara ucgun sonra cikar gider ucgunden fazla surerse dedi i idrarı bende cok actim acikcasi gelmisken bakilsin demedim saat bese geliyordu bizim cocuk sekizde daha cisini yapmamisti ayni biz gibi bu cocuk gece kupkuru oluyir bez baglamasam olur yani sabah uyaniyo ozaman yapiyor uyurken ne cis ne kaka yapmıyor

Yazin bebek bebek bakması cok zor ya
Kisin belli bir sicaklikta tut evi, disari cikarkende sar sarmala ohh mis

Arkkadaslar sabahtan beri agliyorum, ne karar versem bilmiyorum. Ben istanbul disinda oturuyorum. Evimi cok seviyorum. Tum odalari deniz manzarali. Kizimi bu evde dunyaya getirdim. En mutlu oldugum anilar bu evde. Komsularimi cok seviyorum, hepsi profesor docent duzgun bir tabaka.
Simdi kizim icin ailemin bosalan bir evini kiraya tuttuk istanbulda. Ailem istanbulda . Bu ev 2+1 annem gelince bebegin odasinda kaliyor ust uste, tasiancagimiz eve aldigimiz kirayi verecegiz ailemle oyle anlastik. Orasi ise 3+1 arkadaslarima aileme yakin.ama zaten ben yapisi geregi insan sevmiyorum. Ailem gelsin arkadaslarim gelsin gitsin pek istemiyorum. Araliktada ise baslayacagim. Olursa istanbulda baska iste arastiriyorum. Ne yapacagim bilemedim. Tasinmak istemiyorum.
Simdi evimizi kiraya verdik. Ilani ilk koydugum gun tutuldu. Tutulmasin diye evi elestirip durdum. Manzarayi gorunce bakmadilar bile laflarima. O insanlarada soz verdik. Simdi vazgecmek bu sebeplede olmaz

BAkmadı heryerine baktı idrar tahlili istemedi ucgun devam ederse gelin bakalim dedi virus girer cocuklara ucgun sonra cikar gider ucgunden fazla surerse dedi i idrarı bende cok actim acikcasi gelmisken bakilsin demedim saat bese geliyordu bizim cocuk sekizde daha cisini yapmamisti ayni biz gibi bu cocuk gece kupkuru oluyir bez baglamasam olur yani sabah uyaniyo ozaman yapiyor uyurken ne cis ne kaka yapmıyor
Bizimkide öyle uyurken çiş yok gece kuru yatıyor sabah hepsini boşaltıyor. Uykuda aklına gelmiyor galiba işemek 😀

İsiniz gerçekten zor sabir isi biz de yssayacagiz bunları Rabbim yardımcı olsun
sagol canım dün hiç uyumadı küçük büyük desen tamamen degişti bak az evvel bin kere deterjanla oynama diye uyarmama ragmen annemle konuşurken bulaşık parlatıcısını boşaltmış balkona daha kullanmamıştım deli oldum git balkonu yıkıycam diyorum inatla sı oynamaya geliyor kaydı düştü zaten uykysuzluktan sinirlerim tavan yapmış.bugün küçüğü sünnet ettirelim dedik hava sıcak iyi olmaz diyorlar ne alaka esimin sayesinde uzadıkça uzadı zaten ay bunaldım iyice ya

58 olsam daha bisey istemem cok zayiflik bna yakismiyo 54 55 civarlari herkes kilo al diyip duruyordu 😂
Valla profil fotonda senin de mankenden aşağı kalır yanin yok maşallah 😍😍😍😍
Arkkadaslar sabahtan beri agliyorum, ne karar versem bilmiyorum. Ben istanbul disinda oturuyorum. Evimi cok seviyorum. Tum odalari deniz manzarali. Kizimi bu evde dunyaya getirdim. En mutlu oldugum anilar bu evde. Komsularimi cok seviyorum, hepsi profesor docent duzgun bir tabaka.
Simdi kizim icin ailemin bosalan bir evini kiraya tuttuk istanbulda. Ailem istanbulda . Bu ev 2+1 annem gelince bebegin odasinda kaliyor ust uste, tasiancagimiz eve aldigimiz kirayi verecegiz ailemle oyle anlastik. Orasi ise 3+1 arkadaslarima aileme yakin.ama zaten ben yapisi geregi insan sevmiyorum. Ailem gelsin arkadaslarim gelsin gitsin pek istemiyorum. Araliktada ise baslayacagim. Olursa istanbulda baska iste arastiriyorum. Ne yapacagim bilemedim. Tasinmak istemiyorum.
Simdi evimizi kiraya verdik. Ilani ilk koydugum gun tutuldu. Tutulmasin diye evi elestirip durdum. Manzarayi gorunce bakmadilar bile laflarima. O insanlarada soz verdik. Simdi vazgecmek bu sebeplede olmaz
Vazgeçmek istiyorsan vazgeç canım.
Ev alma kiralamada bu işler çok normal. Senin uzulmenden mühim değil. Hangi evde sen ve bebeğin rahat edecekse onu seç .

sagol canım dün hiç uyumadı küçük büyük desen tamamen degişti bak az evvel bin kere deterjanla oynama diye uyarmama ragmen annemle konuşurken bulaşık parlatıcısını boşaltmış balkona daha kullanmamıştım deli oldum git balkonu yıkıycam diyorum inatla sı oynamaya geliyor kaydı düştü zaten uykysuzluktan sinirlerim tavan yapmış.bugün küçüğü sünnet ettirelim dedik hava sıcak iyi olmaz diyorlar ne alaka esimin sayesinde uzadıkça uzadı zaten ay bunaldım iyice ya
Kuzum balkona bir çarşaf gibi bir şey ser ver eline leğeni suyu oynasın. Biz şu andan tam da böyleydi. Her gün böyleyiz. Yoksa zaptolmuyorlar sularına gitmek en iyisi inatlasinca her şey daha kotu oluyor yıprandığınla kalıyorsun.

Gecikmiş bir günaydın da bizden 💜

Bu gece bizim için çok farklıydı.
her saat başı kalktı oğlum. Gündüz en huzursuz olduğu zamanlarda bile geceleri iyiydi en fazla iki üç kalkar emer uyurdu. Bugün neden böyle oldu anlamadım tam doyamadi mi acaba diye düşünüyorum sabahki bezi de nerdeyse bombostu azıcık çiş vardı o da sapsariydi. Ne oluyor bu sutlere anlamış değilim 🤷

Back