2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Iyi geceler kizlar umarım hepimiz iyisinizdir...size bahsetmistim ablam ile tartismamizi,,annemin bize evlat farkı koyduğuna, malesef hic yanilmadim oğlumla 5gun hast.yattık birgün olsun bizi aramadı ve bugün ablamı arayip butun gemileri yakmis bizi evlatliktan reddetmiş.kendimi şuan biraz üzgün, biraz şaşkın, birazda kimsesiz hissediyorum yani anlayacağınız koca bi ailem vardı ve birden bire hepsi yok oldular.Annem ablam için bize demediğini bırakmayıp biz 4 kizkardesi çok acı derecede hayatından sildi.Şuan afallamis durumdayiz ablam çok kötü durumda iyiki benimle konuşmamış ben hiç sakin konuşmaya bilirdim.hepimizi Allah a havale etmiş.
Çok üzüldüm.. Bu nasıl bir körlúk Diyecegim ama anne yüreği Durmaz anlik bir öfke ile ablanin Gazi ile olmuştur.. İnşallah hayırlısı ile bu durumu atlatirsiniz kuzum benim..

Çok üzüldüm ailenle yaşadıklarına öfkeyle oldu bittiye getirmeyin bence. Bazı ilişkiler bizim canımız istedi diye bitmez. Eşten ayrılırsın anadan evlattan ayrılamazsın. Yanlışı çok büyük olsa da annen yani . Doğuran emziren büyüten hakkı çok yani affedilmeli yine de . Zaman herşeyin ilacı
Cnim haklisin ama olmayınca olmuyor malesef.yillarrdan beri hep bi fark koyardı küçük olduğumuz için o yıllarda dile getirmeye cesaret edemezdik ama bizimde bi patlama noktamız var.
Anne evlatlarını nasıl reddeder sanırım ablanın dolduruluşuna geldi. Ama en son yine sizlere muhtaç olur - Allah muhtaç etmesin tabi de- Baban bu duruma ne diyor peki? Şu an kızgın olduğun için böyle diyorsun ama böyle sürmez inşallah
Yok kuzum kızgınlıkla hiç bi alakası yok.Babamin haberi yok bu olanlardan,olsada bisey fark etmez annem çok otoriter bi kadın herkesin üzerinde mutlaka bi etkisi vardır. Evet ablam çok dolduruşa getirmiş annemi,, bizim normal konuştuklarımızı çarpıtıp başka şekliyle anneme anlatmış.ama ben hiç takılmıyorum annemin bize karşı sevgisi olsaydı asla dolduruşa gelmezdim
Çok üzüldüm.. Bu nasıl bir körlúk Diyecegim ama anne yüreği Durmaz anlik bir öfke ile ablanin Gazi ile olmuştur.. İnşallah hayırlısı ile bu durumu atlatirsiniz kuzum benim..
Yok cnim bu saaten sonra atlatılacak gibi değil bizi yıktı geçti.benden büyük ablanin 13yasinda agir dow sen. oğlu var onun durumunu düşünmeden bi düşman gibi bütün herşeyi yaktı.zaten asla annemin bizimle barışmak gibi bir çabaya gireceğini asla zannetmiyorum.

Annem hep der bana uyurken üzerini ince de olsa bir şey ört uyuyana kar yağar diye. Cidden hafif bir kestireyim üzerim açıksa üşüyorum. İnce de olsa ört derim
Haklısın canım ben de örterim üzerim uyurken, ama güneş örtürmüyor bacaklarını örteyim sadece diyorum karnına kadar dikiyor ayaklarını havaya örtüyü yüzüne kapatıyor sonra dönüyor sağına soluna rahat dursa ah bi 😭 boğulur diye korkuyorum bi de uyandırıyor kendini örtüyle hoş sanki çok uyuyor gibi 😂😂

Sen ye biraz kuzum komple birakma ben de meme reddi olduğuna 2. Ay az kilo aldı dr direk diyet mi yapıyorsun diye sormustu. Geçmiş olsun annene.. yine dinlenmedin be kuzum..
Yiyorum canım ama güneş çok huysuz dün yemeğini bile yapıp yediremedim ona taze fasulye tattıracağım demiştim Ya yapamadım, sürekli kucakta gezmek istiyor minik koalam benim 😍😂 bi de yaşlı insanların her şeye karışmaları da beni sinirlendiriyor uyutmaya çalışsan da karışıyorlar emzirsen de her şeye dün yemek yapıyorum babam başımda bekliyor 30 yaşında kadınım ben yemek yapmayı bilmiyor değilim ya da bu evi de yeni öğrenmedim ne nerede bilirim bulurum herkesin kendi düzeni yani ne kadar anne baba evi de olsa
Bu arada mesaimiz başladı gece 3 kez uyandı ne çabuk sabah oldu Ya 😩

Benim kızın kafası terliyor sadece eğer kendi rahatsız olup uyanırsa ben ekstra yastık yüzü koyuyorum başının altına gece emzirmeye kalktığımda o yastık yüzünü değiştiriyorum, üzerini bayağıdır örtmüyorum örtsem zAten ağzına getiriyor örtüyü yiyor kafasına geçiriyor kendini öyle uyandırıyor o yüzden örtmüyorum, zıbınla yatırdığım da oluyor genelde şimdi şort tulum var üzerinde bi beden de büyük vE lcw erkek reyonundan aldım bol olsun rahat etsin diye her akşam yatarken onu giydiriyorum ama gece kalktığımızda kolları veya bacakları serin oluyor bende üşüteceğim diye korkuyorum
Buyuk boy bisiler cok mantikli hic aklima gelmemistiiii :)

yine delirmelik bi sabahtan günaydın bana aymasa da gece boyu uyanan bir bebek uyanır uyanmaz oyuncak almaya gidelim diye zırlayan bir çocuk az kaldı dellircem ya sabır 😥
Biz de berbat bi gece gecirdik. Saat basi kalkti. Her kalkisinda emzigini almadi israrla agladi, meme istedi. Alismasin gece surekli meme emmeye vermiim her uyandiginda diye disunurken susamistir cocuk ya diip verdim. 5 den sonra yanima aldim oyle biraz uyudu ama gene kalkti surekli zorla emzik verdim fln simdi de gezmek icin huysuzluk yapiyor...

S Sevimlipanduf
Nilufer_3457 Nilufer_3457
Kızlar bizim son kontrolde dr söyledi yazın annenin su kaybına bağlı süt azalması görülebiliyormuş su miktarını arttırın
hatta bana tatile giderken yanında biberon götür her ihtimale karşı dedi yani yeterli gelmediğinde mama vermekten çekinmeyin

Bncrdr kesinlikpe candir ya babet bile rahat ettirmiyo 🤣 terlik en guzeli 😂
croks croks croks :)
öyle afilli terlikleri de giymiyorum.
ilk hamileliğimde son trimester yaza gelmişti ayaklar fil ayağı gibi olunca almıştım ama yok böyle bir rahatlık 3 yazdır giyiyorum.

58 olsam daha bisey istemem cok zayiflik bna yakismiyo 54 55 civarlari herkes kilo al diyip duruyordu 😂
ben o milletin bilerek yaptığını düşünüyorum,biz veremiyoruz o alsın bari gibi :KK48: çünkü aynı tepkileri bende alıyordum.Yani çok zayıf olmak istemyorumda eskisi gibi 2 kilo daha gidip 56 olsam ama bu iştahtan korkuyorum valla üstüne eklemezsem de razıyım artık

Cnim haklisin ama olmayınca olmuyor malesef.yillarrdan beri hep bi fark koyardı küçük olduğumuz için o yıllarda dile getirmeye cesaret edemezdik ama bizimde bi patlama noktamız var.
Yok kuzum kızgınlıkla hiç bi alakası yok.Babamin haberi yok bu olanlardan,olsada bisey fark etmez annem çok otoriter bi kadın herkesin üzerinde mutlaka bi etkisi vardır. Evet ablam çok dolduruşa getirmiş annemi,, bizim normal konuştuklarımızı çarpıtıp başka şekliyle anneme anlatmış.ama ben hiç takılmıyorum annemin bize karşı sevgisi olsaydı asla dolduruşa gelmezdim
Yok cnim bu saaten sonra atlatılacak gibi değil bizi yıktı geçti.benden büyük ablanin 13yasinda agir dow sen. oğlu var onun durumunu düşünmeden bi düşman gibi bütün herşeyi yaktı.zaten asla annemin bizimle barışmak gibi bir çabaya gireceğini asla zannetmiyorum.
Zaman en güzel ilaç belki de annen sizin yokluğunda herşeyi çok daha iyi anlayacak.. Zamana bırak kuzum benim.. Çok üzülmemeye Çalis..

Yiyorum canım ama güneş çok huysuz dün yemeğini bile yapıp yediremedim ona taze fasulye tattıracağım demiştim Ya yapamadım, sürekli kucakta gezmek istiyor minik koalam benim 😍😂 bi de yaşlı insanların her şeye karışmaları da beni sinirlendiriyor uyutmaya çalışsan da karışıyorlar emzirsen de her şeye dün yemek yapıyorum babam başımda bekliyor 30 yaşında kadınım ben yemek yapmayı bilmiyor değilim ya da bu evi de yeni öğrenmedim ne nerede bilirim bulurum herkesin kendi düzeni yani ne kadar anne baba evi de olsa
Bu arada mesaimiz başladı gece 3 kez uyandı ne çabuk sabah oldu Ya 😩
İnsanın kendi evi gibi olmuyor ve büyükler hep aynı hep o yüzden fazla beraber olduk mu bunalıyorum ben de kendi annem de olsa. Valla genel olarak bozuldu tüm bebisler dış atak vs derken fenalardayiz..

S Sevimlipanduf
Kızlar bizim son kontrolde dr söyledi yazın annenin su kaybına bağlı süt azalması görülebiliyormuş su miktarını arttırın
hatta bana tatile giderken yanında biberon götür her ihtimale karşı dedi yani yeterli gelmediğinde mama vermekten çekinmeyin
Ben hala sut az mi Bebek ac mi anlamıyorum 😒😞

Kizlar merhaba bir sey danismak istiyorum size. Bizim evimiz asiri asiri sicak. Cocugun yattigu odanin camini aciyorum, ustunde sadece bir zibinla yatiyor ortu mortu de yok agliyor istemiyor. Carsafa direkt yatirinca islak islak oluyor diye beyaz battaniyesini veya muslin i seriyorum. Simdi baktim yine terlemis kafasinin oldugu yer islak diye agliyor baska tarafa yatirdim serinledi kafasi diye uyudu. Birazdan yine terleyecek . Siz bu konuda neler yapiyorsunuz 😕 :KK43:
Ben yatak odamdaki klimayı çalıştırıyorum. Çocuk odasınada etki ediyor.

S Sevimlipanduf
Aşırı su içiyorum 3 litre kesin bazen 4 litre de oluyor kuruyorum boyle isteyerek içiyorum

Keşke hamileyken bilseydim tüketirdim canım. Turşu fazla tuzlu ödem yapıyor diye hiç yemedim. Süt ürünlerini çok severim ama kefir hariç :S Kuzum için yerdim hepsini de duymamıştım hiç :(
Şans canım. Benim eşimde olunca sebebini araştırdım. Anneside buna hamileyken hastaymış zorla yemek yediriyorlarmiş. Birsey yemiyormuş. Etrafinizda birinde olsaydı dikkatli davranirdin sende.

Back