• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
bilmiyorum hamakta ters donuyor gun icerisinde bazen hamakta bazen ayakta uyutuyorum ama gece uykuları iki haftadır yada ongundur yanima yatiyor basa masajla uyutuyorum Bilmiyorum hangisi daha iyi uyutmak icin ama gunduz hic ugrasmiyorum ayakta uyutmaya calisiyorum cok zorlarsa yataga geciyoz
Kolayina hangisi geliyosaa 😂

Pzt günü aşımızı olup oyle gideceğiz canım eşimde şehir dışına gidiyor 15 gun annemlerde olacağız, aynen uykusuzluktan eskiden de gündüzleri uyumazdı ama en azından geceleri 3-4 saatlik kesintisiz uykularımız vardı emmeye kalkıp sonra uyuyorduk dinleniyorduk gun boyu onunla baş edebiliyordum şimdi bi dönme çıktı başımıza dönüp çıldırıyor almadım dün akşam döndüysen öyle de uyumayı öğren dedim morardı çocuk ağlamaktan sesi kesildi, annemlerden döndüğümüzde uyku eğitimi alacağız baldan anneden kararımı verdim ama ben inanmadığım için yani bizim kıza feriştahı gelse gene fayda etmez o yüzden Yüksek ihtimal paramız boşa gidecek sırf eşimin çenesinden kurtulmak için tamam alalım dedim Nilufer_3457 Nilufer_3457
Eşim evdeyse eğer yardımcı oluyor çoğunlukla, geceleri duymuyor ağlamasını ama biz yatana kadar en iyi ihtimalle 4 kez falan uyanıyor onlarda eşim daha sabırlı davranıyor, benden yemek temizlik beklemez önüne peynir zeytin koysam yer, ev pisse süpürür siler, çoğunlukla şehir dışında oluyor çok yorgun oluyor, Cts günü Tekirdağ’a pzt günü bizi annemlere bırakıp Van a gidecek o da yetişemiyor ki bizim kızın huysuzluğundan bıktı çok seviyor ediyor ama bu yeter bize başka çocuğa gerek yok diyor üzülüyorum güneş bizi resmen bebekten soğuttu ki o kadar hevesle o kadar isteyerek o kadar heyecanla istedik biz onu 😢 işte ablama diyroum ki abla 14 kez uyanmak ne demek yani hiç uyumamış gibiyim diyorum o zaman uyuma yatma nolcak diyor gündüz de kimim kimsem yok 1 saat bakıverin de ben az dinleneyim diye kime diyeyim, uyumadığı anlarda da huzurlu değil sürekli mutsuz sürekli mızır mızır yaşam enerjimi hep aşağılara çekiyor beni yargılayanlar olabilir aranızda ama keşke ben çalışayım da bebeğime başkası baksın dedim eşime aldığımın tümünü veriyim bakıcıya sorun değil kendimi iyi hissetmiyorum artık ben ona iyi gelmiyorum o da bana..

İlk hamileliğimde dibine kadar lohusa depresyonu yaşayan ben sana diyorum ki eğer daha önce çalışıyorsan hemen çalışmaya başla bakıcı bulup. Ben işe başladıktan sonra normale dönmüş ve çocuğuma iyi gelmeye başlamıştım. Şimdi ikinci hamileliğimde daha kötü olaylar yaşadım ama daha iyiyim psikoloji olarak depresyona girmedim galiba 🤣. İşe başladığımda da daha iyi olacağımı biliyorum. En azından gecen uykusuz geçse de gün boyu tekrar bebekle uğraşmadığından bebeğine daha şefkatli oluyorsun. Ah ah büyük 4 yaşında ama beni çok huysuz gazlı ve reflüsü olduğundan bitirdi. Gündüz uykusu ayağında sallarsan 30 dk. 45 dk da bir geceleri emmek için uyanırdı sonra gaz çıkar yatır 45 dk sonra bi daha. Sürekli kusardı. Artık 40 tane önlük vardı evde bi günde biterdi. Hatta şimdi eşimle diyoruz ki ilkini sevemedik ondan bunu daha çok fiziksel olarak seviyoruz. Bana kalsa yapmazdım 2.yi kaza kurşunu oldu ama iyiki de olmuş allahım her bebek de aynı olacak diye bişey yok.

Ben de aldım bundan bizimki kullanmadı.

Eşim evdeyse eğer yardımcı oluyor çoğunlukla, geceleri duymuyor ağlamasını ama biz yatana kadar en iyi ihtimalle 4 kez falan uyanıyor onlarda eşim daha sabırlı davranıyor, benden yemek temizlik beklemez önüne peynir zeytin koysam yer, ev pisse süpürür siler, çoğunlukla şehir dışında oluyor çok yorgun oluyor, Cts günü Tekirdağ’a pzt günü bizi annemlere bırakıp Van a gidecek o da yetişemiyor ki bizim kızın huysuzluğundan bıktı çok seviyor ediyor ama bu yeter bize başka çocuğa gerek yok diyor üzülüyorum güneş bizi resmen bebekten soğuttu ki o kadar hevesle o kadar isteyerek o kadar heyecanla istedik biz onu 😢 işte ablama diyroum ki abla 14 kez uyanmak ne demek yani hiç uyumamış gibiyim diyorum o zaman uyuma yatma nolcak diyor gündüz de kimim kimsem yok 1 saat bakıverin de ben az dinleneyim diye kime diyeyim, uyumadığı anlarda da huzurlu değil sürekli mutsuz sürekli mızır mızır yaşam enerjimi hep aşağılara çekiyor beni yargılayanlar olabilir aranızda ama keşke ben çalışayım da bebeğime başkası baksın dedim eşime aldığımın tümünü veriyim bakıcıya sorun değil kendimi iyi hissetmiyorum artık ben ona iyi gelmiyorum o da bana..
Geçecek diyeceğim =( ama şuan kötüyüm diyeceksin bende 2 çocuklu yanlız anneyim eşim sağolsun ama terör estiriyorum evde bazen ağlıyorum uzun uzun bazen gülüyorum manyak gibi

Geçecek diyeceğim =( ama şuan kötüyüm diyeceksin bende 2 çocuklu yanlız anneyim eşim sağolsun ama terör estiriyorum evde bazen ağlıyorum uzun uzun bazen gülüyorum manyak gibi
Ah keşke geçsin hemen hatırlamak bile istemiyorum bugünleri 😭 şuan şey diyorum 2. Çocuğu yapanın aklından zoru vardır herhalde 😭 biraz önce bende kısa çaplı bir sinir krizi geçirdim ağladım ağladım eşimin de tek yapabildiği beni duşa göndermek 1 saat kalmışım banyo da, güneşi de yıkadım sonrasında kendime geldim biraz, annemlerde de bakacak kimse yok kızlar eşim bile akşamdan akşama bana daha çok yardımcı o kadar diyim annem yaşlı benim güneşi kucağına alıp oyle gezdiremez canı yetmez annemin, ablam desem onun torunu var benim kızı gözü görmüyor, yengem çalışıyor diğer ablamın da 2 çocuğu var orada da güneş 7/24 yanımda olacak herkes severken seviyor 10 dk mıncırıp geri veriyo elin bakması o kadar oluyor işte

Cnim bizim idrar kulturundede üreme çıktığı için yarış verdi doktorumuz.şuan hastanedeyiz inşa çabuk geçer.güya erkek çocuklarında idrar yolu enfeks olmazmış pehh
Cok gecmis olsun canim
Insallah cabuk iyilesir oglusun

Ah keşke geçsin hemen hatırlamak bile istemiyorum bugünleri 😭 şuan şey diyorum 2. Çocuğu yapanın aklından zoru vardır herhalde 😭 biraz önce bende kısa çaplı bir sinir krizi geçirdim ağladım ağladım eşimin de tek yapabildiği beni duşa göndermek 1 saat kalmışım banyo da, güneşi de yıkadım sonrasında kendime geldim biraz, annemlerde de bakacak kimse yok kızlar eşim bile akşamdan akşama bana daha çok yardımcı o kadar diyim annem yaşlı benim güneşi kucağına alıp oyle gezdiremez canı yetmez annemin, ablam desem onun torunu var benim kızı gözü görmüyor, yengem çalışıyor diğer ablamın da 2 çocuğu var orada da güneş 7/24 yanımda olacak herkes severken seviyor 10 dk mıncırıp geri veriyo elin bakması o kadar oluyor işte
Ben bu ara çokca yere bırakıyorum canım kalın bir battaniye serdim oyuncak attım üstüne önce yan dönüyordu sonra yüz üstü dönüyordu iki gündür uğraşıyor yüzüstü gidip geri gelmeye seninki gibi ağlıyordu bi kaç düzelttim olmadı karşısına oyuncak koyuyorum alacağım derken tekrar sırt üstü oluyor oyalanıyor biraz bizim de ablası üstünde hep çocuğun üstüne basacak diye çok tetikte duruyorum

Kizlar az once sok oldum desem yeridir.
Kizim bir iki haftadir sanki azi disleri cikacak gibi yanlarını ısırıyordu parmagiyla
Bugun artik boyle cildirircasina isirdi. Bende karanfil yağıyla ovuyum dedim.
Ust kopek disleri sismis, cikintili bir sekilde kabarik duruyor. Meger onlari kasıyormuş. Normal mo bu ya
Agri kesici verdim duracak gibi degildi.
Iki gundur nadir kusan bebek cesme gibi kusuyor. Usuttu desem üşümedi zaten kokmuyor da niye boyle oldu anlamadim
Ne önlük yetişiyor, ne ust:(

Kizim bir iki haftadir sanki azi disleri cikacak gibi yanlarını ısırıyordu parmagiyla
Ust kopek disleri sismis, cikintili bir sekilde kabarik duruyor. Meger onlari kasıyormuş. Normal mo bu ya
Iki gundur nadir kusan bebek cesme gibi kusuyor. Usuttu desem üşümedi zaten kokmuyor da niye boyle oldu anlamadim
Ne önlük yetişiyor, ne ust:KK43:
Ah canım ah azı dişi çıkarsa bile şaşırmam artık o kadar yani 😭 ateşi var mı ki diş çıkarırken ateş duydum da kusma duymadım ben ama

Ah canım ah azı dişi çıkarsa bile şaşırmam artık o kadar yani 😭 ateşi var mı ki diş çıkarırken ateş duydum da kusma duymadım ben ama
Ya cok agladi cekemedim foto
Once elime geldi bi bakayim dedim nasil sismis kizarmis. Sacece kopek disi yeri
Oglumda hicbir dis cikarmasinda ateslenmedi
Cikmaz belki hemen ama kabarmasi ilginc geldi

Ya cok agladi cekemedim foto
Once elime geldi bi bakayim dedim nasil sismis kizarmis. Sacece kopek disi yeri
Oglumda hicbir dis cikarmasinda ateslenmedi
Cikmaz belki hemen ama kabarmasi ilginc geldi
Cnm benim küçüğün de köpek dişi yerini kaşıyordu. Sürekli parmaklar orada iki taraf da alttan. Sonra baktım beyazlık oldu top gibi. Dedim herhalde pamukçuk oldu. Elimi bi attım sert top gibi bişey. Diş sandım. Ama değilmiş doktor kontrolünde kist olmuş zamanla geçer önemli değil dedi.

Cnm benim küçüğün de köpek dişi yerini kaşıyordu. Sürekli parmaklar orada iki taraf da alttan. Sonra baktım beyazlık oldu top gibi. Dedim herhalde pamukçuk oldu. Elimi bi attım sert top gibi bişey. Diş sandım. Ama değilmiş doktor kontrolünde kist olmuş zamanla geçer önemli değil dedi.
Bu beyaz degil damak rengi kabarmış üst iki köpek dişide
Bakalim ne gösterecek ilerleyen zaman ama artık dis zamanlarimiz geldi. Atak atak dedik atagi aramasak iyi 😂

Ne önlük yetişiyor, ne ust:KK43:

Geçmiş olsun canım hiç bir fikrim yok 😮 karanfil yağını nerden aldın acaba bide marka varmı. Sağlıklı bişey mi ki 🤔

Geçmiş olsun canım hiç bir fikrim yok 😮 karanfil yağını nerden aldın acaba bide marka varmı. Sağlıklı bişey mi ki 🤔
Aktardan aldim. Marka gozetmeksizin aldim valla simdi yatak odasinda kizim uyuyor bakamıyorum:)
Kartanesinin dr u demis burda soylemisti. Ondan duyarak aldim bende
Birşey olmaz heralde, zaten tukuruguyle yıkadı yagi bisey kalmadı 😂

Kızlar ben regl oldum ama oyle böyle değil bu saatte çarşaf alez ne varsa değiştirecek kadar oldum hiç farketmedim 3 saat kesintisiz uyumuşuz ortalık batmış ama o 3 saat bana yetmiş, regl olacağımdan belki de huysuzluğu bu kadar bu kız matrush demişti ya sanırım oyle oldu, 2 haftadır diyetteyim tatlı vs ağzıma sürmedim kahvaltıya reçel bile getirmiyorum dün zaptedemedim kendimi bir dilim ekmeğe Nutella sürdüm resmen koklaya koklaya yedim kesmedi üzerine Elmalı kurabiye yedim bunlarda belirtileriydi sanırım

Kızlar ben regl oldum ama oyle böyle değil bu saatte çarşaf alez ne varsa değiştirecek kadar oldum hiç farketmedim 3 saat kesintisiz uyumuşuz ortalık batmış ama o 3 saat bana yetmiş, regl olacağımdan belki de huysuzluğu bu kadar bu kız matrush demişti ya sanırım oyle oldu, 2 haftadır diyetteyim tatlı vs ağzıma sürmedim kahvaltıya reçel bile getirmiyorum dün zaptedemedim kendimi bir dilim ekmeğe Nutella sürdüm resmen koklaya koklaya yedim kesmedi üzerine Elmalı kurabiye yedim bunlarda belirtileriydi sanırım

Benim de ilk regl aşırı olmuştu her lavaboya çıktığımda ped değiştirdim 10 gün sürdü 5 günü yoğundu. Aşırı stres vardı ben de olunca rahatlamıştım sen de rahatlarsın inşallah. Dün yazdıklarını okumuştum da hepimiz aynı dönemlerden ara ara geçtik acaba sen diyete girince de etkisi oldu mu insan yiyemeyince etrafraki her şeye katlanamıyor ki uyuyamayan bir bebeğin varsa

Back