• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Peki beni kimsenin ablamın bile anlamıyor oluşu.. biraz önce konuştum çok zorlanıyorum artık 14 kez uyandık gece diye konuştuk cevaplar ‘sen abartıyorsun 24 kere de kalkacaksın annelik bu kolay
Eşim evdeyse eğer yardımcı oluyor çoğunlukla, geceleri duymuyor ağlamasını ama biz yatana kadar en iyi ihtimalle 4 kez falan uyanıyor onlarda eşim daha sabırlı davranıyor, benden yemek temizlik beklemez önüne peynir zeytin koysam yer, ev pisse süpürür siler, çoğunlukla şehir dışında oluyor çok yorgun oluyor, Cts günü Tekirdağ’a pzt günü bizi annemlere bırakıp Van a gidecek o da yetişemiyor ki bizim kızın huysuzluğundan bıktı çok seviyor ediyor ama bu yeter bize başka çocuğa gerek yok diyor üzülüyorum güneş bizi resmen bebekten soğuttu ki o kadar hevesle o kadar isteyerek o kadar heyecanla istedik biz onu 😢 işte ablama diyroum ki abla 14 kez uyanmak ne demek yani hiç uyumamış gibiyim diyorum o zaman uyuma yatma nolcak diyor gündüz de kimim kimsem yok 1 saat bakıverin de ben az dinleneyim diye kime diyeyim, uyumadığı anlarda da huzurlu değil sürekli mutsuz sürekli mızır mızır yaşam enerjimi hep aşağılara çekiyor beni yargılayanlar olabilir aranızda ama keşke ben çalışayım da bebeğime başkası baksın dedim eşime aldığımın tümünü veriyim bakıcıya sorun değil kendimi iyi hissetmiyorum artık ben ona iyi gelmiyorum o da bana..
Bence bu duyguların uykusuzluktan kaynaklanıyor. İnan bana gidip birkaç saat uyusan böyle düşünmezsin. Ben bir gece bile çok kalksam o kadar sinirli oluyorum ki senin bu hergün yaşadığın tempo. Ablanın çocukları nasıldır bilemem ama her çocuk kendine özel bence kıyaslamak kendine eziyet oluyor. Onlar nasıl bakıyor ben niye bakamıyorum diye düşünme çünkü kimin ne yaşadığını kimse bilemez. Eşinin yıllık izin kullanma gibi bir şansı yokmu acaba belki iyi gelir sana. Gerçi çok yoğun çalıştığını söylüyorsun ama. Ben omega kullanmıştım bir ara çok iyi geldi aklında bulunsun kullanmak istersen.

Bizimki de almadi onu biraz buyuk geldi heralde . Sonra aventin freeflow emzigini aldik normalde tutmuyordu ama disleri kasindigi icin tutmaya basladi az az isterseniz onu da deneyin hafif bi emzik

Diş kaşıyıcı için emzik şeklinde tüm kısmı silikon güzel bir şey buzdolabında biraz bekletip eline verince iyi geliyor hoş ben daha dolaba koymadan veriyorum şimdilik 😊

Peki beni kimsenin ablamın bile anlamıyor oluşu.. biraz önce konuştum çok zorlanıyorum artık 14 kez uyandık gece diye konuştuk cevaplar ‘sen abartıyorsun 24 kere de kalkacaksın annelik bu kolay değil tabi uyku eğitimi de neymiş saçma sapan şeyler söylüyorsun o bebek tabiki bizim gibi düzenli olamaz 2 yaşına kadar çok normal bunlar vs vs’ bu ablam hala 2 çocuğuyla beraber yatıyor 5-6 yaşlarında 2 çocuğu, sinirlerim hepten bozuluyor herkes dayanıyor ben neden dayanamıyorum o zaman ben iyi anne değilime bağlıyorum kafayı yiycem 😭
İşte biz de bunun için burdayız zaten birbirimizin sorunlarına ortak oluyoruz beraber çözmeye çalışıyoruz. Söylemesi kolay geliyor insanlara ne var biz de baktık biz de büyüttük ben bilmem kaç tane büyüttüm diye diye iyice bozuyorlar olmayan moralimizi bile..bakiyorsun kadinin cocugu daha 3 5 yaslarinda, universiteye gondermis de bebek baktigi gunleri hic hatirlamiyormus gibi konusuyor. şu ben iyi anne değilim i ben de çok yaşıyordum en son bıraktım düşünmeyi artık çünkü elimden geleni yapıyorum daha fazlasını yapabileceğimi düşünmüyorum. Eminim ki sen de öylesindir. 7/24 dinlenmeden cocuk bakiyoruz sabrimizin tukenmesi normal, super kahraman degiliz sonucta. O yuzden kendini kotu hissetme.. esinin daha sabirli olmasi uzak olmasindan kaynaklaniyor onlar da 7/24 baksa bizden betee hale gelirler bence. Hic sıkıntı yapma geçecek🙁

Diş kaşıyıcı için emzik şeklinde tüm kısmı silikon güzel bir şey buzdolabında biraz bekletip eline verince iyi geliyor hoş ben daha dolaba koymadan veriyorum şimdilik 😊
Ya diş kaşıyıcısı var aslında ama tutmayı beceremediği için silikon kısmı ağzına denk getiremiyor 😁 emzik şeklinde olanı işe yarayabilir araştırayım 😊

Eklentiler

• 20190620_203937.jpg
    20190620_203937.jpg
    65,4 KB · Görüntüleme: 42
  • 20190620_203955.jpg
    20190620_203955.jpg
    75,2 KB · Görüntüleme: 39
bsebse bsebse cnm sizin atak başladı demi acaba benim ki doğduğu tarihe göre mi giriyor.. uykuya geçişte ağlamaya başlıyor.. kucak ayak hiç birşey istemiyor daha dün ayakta mışıl mışıl uyuyordu..
Başladı kuzum benim dün 🙁 28 gün bu da 😲 program 40 haftayi baz alıyor ama olabilir de doğuma göre Bence benim 40 hafta ve doğum aynı olduğu için fark edemiyorum

Başladı kuzum benim dün 🙁 28 gün bu da 😲 program 40 haftayi baz alıyor ama olabilir de doğuma göre Bence benim 40 hafta ve doğum aynı olduğu için fark edemiyorum
Bizim 1 hafta önce başlıyor sanki uykuya geçerken ağladı durdu bugün.. inşallah etkisi geçer hemen geçende de erken başlayıp bitmişti hemen.. yada diş geliyor ama salyası yok fazla bilemedim valla..

S Sevimlipanduf canım seni çok iyi anlıyorym bazen o kadar yıpranıyprum yoruluyorum anlıyormuş gibi bebegime kıZıyorum somra öpüyorum kokluyorum üstelik büyük oğluma eskisi kadar zaman ayıramıyorum diye ayrı vicdam yapıyorum ama gececek bunlar sen de yalnızsın esinden baska yardımına koşan yok bi yerden spnra patlıyorsun bu çok dogal ve kötü annelik belirtisi de degil annenlere gidince biraz yalnız takıl kafanı dinle

Sen nasılsın Yusuf nasıl oldu Dr kontrole çağırdı mi
Diş geliyor mu sizde de
Şimdi üst dişler geliyor sanırım 🙊😖
Cnim bizim idrar kulturundede üreme çıktığı için yarış verdi doktorumuz.şuan hastanedeyiz inşa çabuk geçer.güya erkek çocuklarında idrar yolu enfeks olmazmış pehh

Peki beni kimsenin ablamın bile anlamıyor oluşu.. biraz önce konuştum çok zorlanıyorum artık 14 kez uyandık gece diye konuştuk cevaplar ‘sen abartıyorsun 24 kere de kalkacaksın annelik bu kolay değil tabi uyku eğitimi de neymiş saçma sapan şeyler söylüyorsun o bebek tabiki bizim gibi düzenli olamaz 2 yaşına kadar çok normal bunlar vs vs’ bu ablam hala 2 çocuğuyla beraber yatıyor 5-6 yaşlarında 2 çocuğu, sinirlerim hepten bozuluyor herkes dayanıyor ben neden dayanamıyorum o zaman ben iyi anne değilime bağlıyorum kafayı yiycem 😭
Uyku egitimi alan tanidiklarim cok memnun kaldilar. Ama ben hala kendimi hazir hissetmiyorum

Back