2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Günaaaaaydinnnnn hamişcanlaaarrrr..

Bugun sabah bulanti ile kalktim ama cok fazla degil. Gribi yavas yavas atlatiyorum. Allahim hepimize kolaylıklar versinler.
maşallah çok sevindim iyi olmana canım bende şükür atlattım gribi 7-8 günde geçiyor
amin

Kizlar kasiklarim sancilaniyo ya

Benimm de bugun asiri bel agrim var yatiyorum dinleniyorum yok gecmiyor kasiklarim da degisik arada sanki guruldar gibi ince bi sizi var Allah esirgesin

arkadaşlar bende de aynı şikayetler var dr sordum dün dr rahim en çok kanı toplayan ve büyüme yapmaya başlayan bir organ ondan bu şikayetleriniz var dedi

BENIM DE BAŞ DÖNMEM ÇOK OLUYO YANI OLDUGUNDA COK SAĞLAM OLUYO PROGESTRONDAN MI NEYDEN ACABA
kaçlık kullanıyorsun canım bana dr bire indirdi gece yatarken 200lük kullanıyorum
progestran ilacı mide bulantısı ve baş dönmesi yapar

Merhaba kızlar . Bende ocak annesi olucam inşallah . Nasipse 26 ocak görünüyo doğum . Test ğozitif çıktı kan verdim salı günü 456 çıktı sonuç . Doktorum tekrar etmene gerek yok testi dedi pazartesi görülür kese dedi ben çarşambaya ramdevu aldım çarşamba 5+3 oluyoruz keseyi görürmüyüz sizce

Günaydın hamişler.... yarın kontrol var insallah herşey yolundadır. Okudukça şaşırıyorum ya arkadaşlar bende tik yok hiç bi belirti yok unutuyorum hamile olduğunu şimdi ben tamam o şanslı adaylardan oluyorum ama küçücük bi belirti olsun yaaaa

hayırlı olsun canım hayırlı olsun allah sağlıkla tamamına erdirsin.
çok rahat görürsünüz arkadaşım merak etme allahın izniyle güzel haberlerini alırız

canım rahat ol ben oğlumda öyle idim hiç belirtim yoktu birde belirtiler 6. haftaya girme ile kendini gösteriyor senin minik kadarlık

Gunaydin kizlar..bende hic iyi degilim..kanim cekilmis gibi cok usuyorum..midemde cok kotu..yemek zorla yiyorum.suyu da aynen oyle..sabah ise zor geldim...

Gunaydin kizlar..bende hic iyi degilim..kanim cekilmis gibi cok usuyorum..midemde cok kotu..yemek zorla yiyorum.suyu da aynen oyle..sabah ise zor geldim...
Edacım o üşüme bende de var canım işe gelmek zormuş

canım rahat ol ben oğlumda öyle idim hiç belirtim yoktu birde belirtiler 6. haftaya girme ile kendini gösteriyor senin minik kadarlık
7+5 annemde ben 3 aylık olana kadar hamile olduğumu bilmezdim diyo ona çekmişim heralde 3 düşük olunca korkuyorum sanki en ufak bi belirti anne ben burdayım korkma anlamına gelecek

GÖRÜRSUN CNM MUHTEMELEN HAYIRLI OLSN

7+5 annemde ben 3 aylık olana kadar hamile olduğumu bilmezdim diyo ona çekmişim heralde 3 düşük olunca korkuyorum sanki en ufak bi belirti anne ben burdayım korkma anlamına gelecek
Canim ilk bebeginmi olacak korkma bende 4 dusuk yasadim Rabbim hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin insallah hepimizedr

Bende de kabızlık dışında hiçbir belirti yoktu ama 2 gündür uyandığım an uykum gelmeye başlıyor hepinizin yazdıklarını okuyorum ama okurken kitap okumuşum gibi gözlerim kapanıyor, yazamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…