Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
En kısa zamanda benimde almam gerekiyor sanırım :)Bende bir haftadır çok belli göbek ben hamiş paltolonu aldım zaten normalde paltolonlara sigmiyirdum kilo alınca hamile kalmadan önce göbekten çıkınca aldım bu pazartesi günü dünya varmış
Bebeginin kesesi rahimin icinde canim biraz daha ilerleyen haftalarda rahim sınırlarlarini elinle dokunarak hissedeceksin benim kizimda oyle olmuştu suan hissedilirmi bilmiyorum ama kese degil olsa olsa rahimdir belki ❤Kızlar ya boyle karnimin alt kismina kasigima elimi gezdirince minik bir top gibi elime bir sey geliyor. Bebegin kesesi o mu diye korkudan hemen cekiyorum elimiBoyle bir durum yasayan bilen duyan var mi evham yapiyorum yine
![]()
Canım inşallah bir an önce gecer sana muhtaç minik bir yavrun var 2 katı zorlasıyordur herşey allah yardımcın olsun su içmeye calıs bol bol cünki her kusmanda vücudundaki su oranı düşüyor vücudun susuz kalması yorgunluk halsizliği beraberinde getiriyor dahada kötü oluyor herşey allah yardımcın olsuncok coktesekkur ederim okadar zor ki bide.kizim cok kucuk islak mendilleri sampuanlari okadar kotu kokuyorki direk wcye kosuyorum kizimi kucagima alamiyorum en cok o mahvediyor kendini sevdirmeye calisyor ben istifra edince korkup agliyor banyo kapisinda(
Yaaa ben de hep ikiz diye umutlanıyordum. Tek kese görünce yokmuş dedim ama senin gibi sonradan belli olanlar var diyerek hala umudumu besliyorum. Artık cuma günü net bir şekilde inanacağım sanırım tek olduğunaIkiz mevzusu açılmış Ben de hep ikiz olsun istiyordum sonradan belli olduğu oluyor mu 2. Muayenede bir kaç yerde okudum bazen ilk muayenede iki kese görünmüyormuş falan Bizim ailede de varmı birkaç tane ikiz![]()
Tesekkur ederimm ❤Bebeginin kesesi rahimin icinde canim biraz daha ilerleyen haftalarda rahim sınırlarlarini elinle dokunarak hissedeceksin benim kizimda oyle olmuştu suan hissedilirmi bilmiyorum ama kese degil olsa olsa rahimdir belki ❤
Ikiz mevzusu açılmış Ben de hep ikiz olsun istiyordum sonradan belli olduğu oluyor mu 2. Muayenede bir kaç yerde okudum bazen ilk muayenede iki kese görünmüyormuş falan Bizim ailede de varmı birkaç tane ikiz![]()
cok coktesekkur ederim okadar zor ki bide.kizim cok kucuk islak mendilleri sampuanlari okadar kotu kokuyorki direk wcye kosuyorum kizimi kucagima alamiyorum en cok o mahvediyor kendini sevdirmeye calisyor ben istifra edince korkup agliyor banyo kapisinda(
ben ikiz bekliyorum
Pazartesiye randevu almayı düşünüyorum inş erken degıldır umarim gözükür canım senındemı ilk başta gözukmedi senınkıde geç dollenmeydı degılmı