• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Kızlar ya boyle karnimin alt kismina kasigima elimi gezdirince minik bir top gibi elime bir sey geliyor. Bebegin kesesi o mu diye korkudan hemen cekiyorum elimi :D Boyle bir durum yasayan bilen duyan var mi evham yapiyorum yine :(

Ikiz mevzusu açılmış Ben de hep ikiz olsun istiyordum sonradan belli olduğu oluyor mu 2. Muayenede bir kaç yerde okudum bazen ilk muayenede iki kese görünmüyormuş falan Bizim ailede de varmı birkaç tane ikiz:KK49:

Kızlar ya boyle karnimin alt kismina kasigima elimi gezdirince minik bir top gibi elime bir sey geliyor. Bebegin kesesi o mu diye korkudan hemen cekiyorum elimi :KK70: Boyle bir durum yasayan bilen duyan var mi evham yapiyorum yine :KK43:
Bebeginin kesesi rahimin icinde canim biraz daha ilerleyen haftalarda rahim sınırlarlarini elinle dokunarak hissedeceksin benim kizimda oyle olmuştu suan hissedilirmi bilmiyorum ama kese degil olsa olsa rahimdir belki ❤

cok coktesekkur ederim okadar zor ki bide.kizim cok kucuk islak mendilleri sampuanlari okadar kotu kokuyorki direk wcye kosuyorum kizimi kucagima alamiyorum en cok o mahvediyor kendini sevdirmeye calisyor ben istifra edince korkup agliyor banyo kapisinda:KK43:(
Canım inşallah bir an önce gecer sana muhtaç minik bir yavrun var 2 katı zorlasıyordur herşey allah yardımcın olsun su içmeye calıs bol bol cünki her kusmanda vücudundaki su oranı düşüyor vücudun susuz kalması yorgunluk halsizliği beraberinde getiriyor dahada kötü oluyor herşey allah yardımcın olsun

Benimm de bugun asiri bel agrim var yatiyorum dinleniyorum yok gecmiyor kasiklarim da degisik arada sanki guruldar gibi ince bi sizi var Allah esirgesin

Ikiz mevzusu açılmış Ben de hep ikiz olsun istiyordum sonradan belli olduğu oluyor mu 2. Muayenede bir kaç yerde okudum bazen ilk muayenede iki kese görünmüyormuş falan Bizim ailede de varmı birkaç tane ikiz:KK49:
Yaaa ben de hep ikiz diye umutlanıyordum. Tek kese görünce yokmuş dedim ama senin gibi sonradan belli olanlar var diyerek hala umudumu besliyorum. Artık cuma günü net bir şekilde inanacağım sanırım tek olduğuna :KK48: Oyyy kuzular sağlıklı olsunlar da tek olsunlar :emir_bebek:

Bebeginin kesesi rahimin icinde canim biraz daha ilerleyen haftalarda rahim sınırlarlarini elinle dokunarak hissedeceksin benim kizimda oyle olmuştu suan hissedilirmi bilmiyorum ama kese degil olsa olsa rahimdir belki ❤
Tesekkur ederimm ❤

Günaydın :)
Benim üst komşum doktor ve geçen akşam bana iftara geldiler. 8 yaşında ikiz kızları var ve 3. aya kadar ultrasonda tek kese olarak görülen bebekleri, 3. ayda 2 kese oluvermiş. Biri diğerinin arkasına saklanmış meğer ve görememişler 3. aya kadar. Kendileri de şaşırmışlar tabi. Hatta doktorları bir diğerinin amniyon sıvısının epey az olduğunu, o yüzden onu kaybedeceklerini söylemiş ama bebek sağlıklı olarak doğmuş :)
Vardır yani böyle şeyler. Ama bunlar nadir olur, öyle diye beklentiye girmemekte fayda var. Benim doktorum çoğul gebeliklerin riskli olduğunu ve asla istemediklerini söylemişti. Hem anne bem bebek için..

cok coktesekkur ederim okadar zor ki bide.kizim cok kucuk islak mendilleri sampuanlari okadar kotu kokuyorki direk wcye kosuyorum kizimi kucagima alamiyorum en cok o mahvediyor kendini sevdirmeye calisyor ben istifra edince korkup agliyor banyo kapisinda:KK43:(

Ah kiyamam ya. Oyle hrrsey mi kokuyor. Bu zaman gececek az daha sabredin.
Benim oglumda hic birsey olmamisti normal insan gibiydim.

Back
X