• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
A anneveoglusu tebrik ederim canim gozunaydin:KK9: darisi basima ins. Ben de drdan ciktim simdi.

Sen 77liydin dimi? Hamile kalinan yas yila gore degil de aya gore hesapliyoruz?
Bi de yumurtlama takibi yapmis miydin?

Du bakem bende daha bisi yok da olursa diye iste :):-)
çok teşekkür ederim darısı senin gibi isteyen arkadaşlara olsun
ben 77liyim evet

canım ben yumurtlama takibi dr ile yaptırmadım ilk adetle yaptıracaktım.
düşük kanaması 17 nisanda bitti 19 nisanda dr gittiğimde dr sağdan yumurtladığımı 15 mm büyüklüğünde bir yumurtam olduğunu ve onun için 21-26 nisan arası ilişki olmasını önermişti eve gelince ben yumurtlama testleri ile kendim takip yaptım 25 nisanda yumurtladım ben canım

Kızlar nasılsınız ben bakamıyorum artık topiğe İnşâAllah herşey yolundadır benim Yüksek derecede bulantım var ilaç falan kâr etmiyor o yüzden yazamıyorum hepinizi öpüyorum ❤️ Kalp atışını duyan arkadaşlar tebrik ediyorum sağlıkla kucağınıza alın İnşâAllah gözünüz aydın Benim kalp atışını acilde alttan ultrasonla dinletti dr ama hiç bişey söylemedi hem eşimide almadılar acil olduğu için yarın gece kendi doktoruma gideceğim
İnşâAllah bu sefer eşimle beraber dinlemek nasip olur dua edin :dua::nazar:

çok teşekkür ederim darısı senin gibi isteyen arkadaşlara olsun
ben 77liyim evet

canım ben yumurtlama takibi dr ile yaptırmadım ilk adetle yaptıracaktım.
düşük kanaması 17 nisanda bitti 19 nisanda dr gittiğimde dr sağdan yumurtladığımı 15 mm büyüklüğünde bir yumurtam olduğunu ve onun için 21-26 nisan arası ilişki olmasını önermişti eve gelince ben yumurtlama testleri ile kendim takip yaptım 25 nisanda yumurtladım ben canım
Cok tesekkur ederim cevabin icin. Insallah sag selamet kavusursun kuzuna:nazar:
Aminnnnn diyorummmmm kendim icin de kocamaannn aminnnn:KK200:

arkadaşlar az önce geldim işe
çok mutluyum karından baktı dr maşallah kesemiz gelişimi iyi ve kalp atışını ekrandan gösterdi ve dinletti 5-10 sn kadar maşallah maşallah miniğime 110 atıyor kalbi dedi

testlere baktı şükür herşey yolunda o konuda da dr 2 hazirana tekrar görüşelim dedi

darısı kalp atışı bekleyen arkadaşlara olsun
Tebrik ederim canim cok şükür insallah hrp böyle devam eder ❤❤

Teşekkürler arkadaşlar, kaçıncı hafta gidiliyordu kalp atışına ya benim ikinci gebeliğim ama unutmuşum her şeyi yeni öğrendim bi garip hisler içindeyim.
benimde ikinci gebeliğim canım. hcg değerin kaç kan testi yaptırdın mı
ben 5+0 keseyi 6+0da kalp atışını gördüm rabbime binlerce şükür

GUNAYDIN KIZLAR BUGUN DEVLET DOKTORUNDA KONTROLUM VARDI KESEM COK DUZGUN DEDI 4 HAFTALIK GÖRUNUYO DEDI GEC YUMURTLAMISSIN DEDI 2 HAFTA SONRA BEBEK VE KALP ATIŞI İÇİN ÇAĞIRDI ARADAKI FARK ILERLEYEN HAFTALARDA KAPANIR DIYO BI KAC KISI DOGRUMU SİZ HİÇ YAŞADINIZMI BÖYLE BİŞİ
Canim benimde gec dollenme olmus 16 mayista 4 haftalik demisti 10 gun sonra gel desi bn 29 da gidecegim iste hayirlisi

Kizlar ben yine güzel haberlerinizi sonradan okuyorum . Uyku bni cok bunaltiyor. Allah saglikla bebislerinizi kucaginiza almayi nasip etsin kalp atisini duyan anneler adinada çok sevindim darisi basima
Benim yerime de uyu ..oglen bile uyudum isyerinde..5 olsun diye dakka sayiyorum...
Bide 2 gundur bulantim var :(

Benim yerime de uyu ..oglen bile uyudum isyerinde..5 olsun diye dakka sayiyorum...
Bide 2 gundur bulantim var :KK43:
Ay kiyamam ya daha ben sabah yataktan kalkmadan basladi bulantim istifra ettim rahatladim . Arkasindan hafif bsyler yedim yattim geri anca kalktim valla doktora gidince ilac yazdirmayi planliyorum canim bnce sende bi doktorunla konus

Ay kiyamam ya daha ben sabah yataktan kalkmadan basladi bulantim istifra ettim rahatladim . Arkasindan hafif bsyler yedim yattim geri anca kalktim valla doktora gidince ilac yazdirmayi planliyorum canim bnce sende bi doktorunla konus
Senin baya kotu canim..benimde ilerlemez insallah..sabah kalktigimda oluyo .yiyince yine oluyo...su da icemiyorum .. hep bi rahatsizlik var..ama iste daha kotuler var..halime sukrediyorum...ilerlemez umarim

Senin baya kotu canim..benimde ilerlemez insallah..sabah kalktigimda oluyo .yiyince yine oluyo...su da icemiyorum .. hep bi rahatsizlik var..ama iste daha kotuler var..halime sukrediyorum...ilerlemez umarim
Ben gecen hastanede yattim bulantilar yuzunden anca toparladim kendimi dikkat et suyu sade degil sekerle ic o zmn migde bulantisi yapmiyor yada meyve suyu ic suyu kaybi cok sikinti

Dr a sormayı unutmusum ama ben arac kullanıyorum oğlumu okuldan alıp geliyorum zararı yoktur inşallah uzanıyorum bol bol ama tez canlıyım hep kalkasım var
otomatikse araban cok yorulmazsin onun disinda bise yapmiyosan sorun yok kv yada annenlerden yarfim al iyi olana kadar baksinlar sana hic kalkma

Benimde test sonucum cikmis toksoplazma testi doktor arayacak bilgi vermek icin musait degilmis yazarim burayada insallah temiz cikar

arkadaşlar az önce geldim işe
çok mutluyum karından baktı dr maşallah kesemiz gelişimi iyi ve kalp atışını ekrandan gösterdi ve dinletti 5-10 sn kadar maşallah maşallah miniğime 110 atıyor kalbi dedi

testlere baktı şükür herşey yolunda o konuda da dr 2 hazirana tekrar görüşelim dedi

darısı kalp atışı bekleyen arkadaşlara olsun
Ya canım amin darısı bize. Senin adına çooook sevindim maşallah bebişe :KK73:

Kızlar merhabalar en son 6 nisanda hasta oldum adetim 6 gün gecikince kan verdim 229 çıktı 2 gün sonra 575 olmustu 3 gündür bekliyorum bıraz daha artsın kese gözüksün gıttıgımde dıye. Sormak ıstefıgım geç döllenme oldu bende oyuzden haftayı hesaplıyamıyorum betahcg 575 4 haftalık gozukuyor bu 3 günde arttıysa 1000 bulmustur degılmı. Kaçıncı haftada kese gördünüz

Back
X