• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Ben cok kullandim.igne..
Ama sertlik olmuyo.tam gosterilen yere yapiyosunuz dimi..bide yavas yavas verin siviyi..bende ole bariz morarma ya da sertlesme olmadi.
Evet gösterilen yerlere yapiyorum hic bi sorun yoktu gecen yilda kullanmistim yine sorun yoktu iki gündür iğne yerlerim acıyo du bugünde çok zorlandım batmiyo iğne resmen güç sarfettim zorla batirdim

benim dr.um hemen sureklı cagırmıyor adet gunumde hcgm 226ydı dr.um 12gun sonra gel dedı 6+0da şükür bebişimi görduk kese ıcınde. 1,2gunle kalbını gormeyı kacrdım sanrm genelde 6+2de fln goruyorlar kalp ıcın de 2hazıran da gıdecegız erken zamanda dınlemeyelm yormayalım dıye otarıhı verdı. Baskası olsa tekrar gel gorelim derdı dınletmeden sonra tekrar dınletmeye cagırırdı. bu Huyunu sevıyorum bu hastanenın A aslvlkn

B
Evet gösterilen yerlere yapiyorum hic bi sorun yoktu gecen yilda kullanmistim yine sorun yoktu iki gündür iğne yerlerim acıyo du bugünde çok zorlandım batmiyo iğne resmen güç sarfettim zorla batirdim
Bikacgun baska yerden mi yapsan..ben cok.kullandim igne ama.hic baska yerden yapmadim... 12.haftaya gecmeyi hic basaramadigim icin :(

canim gobegin iki parmak sag ve sol yanina vurucaksiniz ben birgun saga birgun ola vuruyorum karnim buyuncede kola gecicem morarmasi normal.kendinizi kasmayin ozamanda kaniyor

Allah gonlune gore versin seninkide annesi gibi kocaman yesil gozleri olur insallah :) benim esim mavi ben yesil mecbur renkli oldu balkizim :)
ahh hayalimm oyle bır kızım olsn var ya kırkbınkez okuturdum hahah:) eşim yemyeşil benım de yesıl ama bazen bıldıgın gri:) annem ablam mavı gozlu dıger ablam abım ve babam da yeşil. kayınvalıdem mavı. bakalım cogunluk yesıl mavı eşimle benden oturu yuksek ıhtımal yeşil olabılır bıde eşimle de sarışınız yanı cok acık kumral dıyelım:KK48: ah o günlere gelelım bıanonce cokk sabırsızlanıyorum

benim gibi açken bulantı yaşayan varmı acaba yemek yedıgım müddetce hıcbısey yok karnım acıkmaya başlasın 10dk yemeyım ıstıfra oluyor. hep kilo vermeyım diye dua ettim kabul oldu çok şükür :KK48:
Ben de sizin gibiyim midem bosalmaya baslafihi zaman basliyor bulantim ille bir şey yemem gerekiyor:) bu gidişle kac kilo olurum Allah bilir :D

B

Bikacgun baska yerden mi yapsan..ben cok.kullandim igne ama.hic baska yerden yapmadim... 12.haftaya gecmeyi hic basaramadigim icin :KK43:
Bende 3 kez 10 haftadan ileri gidemedim bakalim bu sefer insallah rabbim yüzümüze güler.yarinda iğneyle sorun yaşarsam artık dr arayacağım

canim gobegin iki parmak sag ve sol yanina vurucaksiniz ben birgun saga birgun ola vuruyorum karnim buyuncede kola gecicem morarmasi normal.kendinizi kasmayin ozamanda kaniyor
Dediğin gibi yapıyorum morarma kanama yok dediğim gibi iğne yaptigim yerlerde bi sertlik oluştu iğneyi batırmakta zorlanıyorum belkide normaldir insan pimpirikleniyo

takıbte canm ya :KK43: baktım tekrar konu takıp ıptal yazıyor şuan. heralde bır bıldırımden sonra ben yazmazsam tekrar gelmıyor cok yazamadıgım ıcın sanırım sagol canm

Önce takip iptal de sonra tekrar takibe bas açılan küçük pencerede bildirim seçeneği çıkacak canım.

Back
X