- 9 Ocak 2015
- 7.689
- 5.981
- 448
Yok kullanmiyorum..folik asit.clexan igne sadece. Sen kullaniyomusun.benimde yumurtlama akıntım olur normal zamanda da ara ara yaın dr sorarım
sen progestran içiyor veya kullanıyormusun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok kullanmiyorum..folik asit.clexan igne sadece. Sen kullaniyomusun.benimde yumurtlama akıntım olur normal zamanda da ara ara yaın dr sorarım
sen progestran içiyor veya kullanıyormusun
Evet ben de bebeğimi gördüğüm gün gittim kaydımı yaptırdım aıle hekımım gebelık kan testlerını yapmıstı ordan bılıyorlardı aradılar tekrar 7.haftaya dek kayıt yapmamız gerekıyor dedıler ben de hemen gıttım ıkı ılac da verdıler biri demir digeri damla vitamin ve tetanos aşısı da yapıcaklar. Ve duzenlı ızlem.olucak mutlaka kayıt şart :)Bağlı olduğun sağlık ocağına hamile olduğunu haber vermen gerekiyor, yoksa ceza yiyorlar, hem aşılarını da vitaminlerini de onlar takip ediyor, dedi arkadaşım. Aile hekimim kim onu bile bilmiyorum ben. Duydunuz mu hiç böyle bir şey?
Ben varım canım cleaxsan 6binlik kullanıyorum bide coraspin içiyorum merak ettiğin bir durum var ise sorabilirsinArkadaşlar aranızda kan sulandırıcı iğne kullananlar varmi
ben yalan yok bazen içiyorum bazen içmiyorum dr verdi ama lekelenme yok diye önemseyerek içmiyorumYok kullanmiyorum..folik asit.clexan igne sadece. Sen kullaniyomusun.
Dr verdiyse ic..hic lekelenmen olmusmuydu hatirlayamadim..ben yalan yok bazen içiyorum bazen içmiyorum dr verdi ama lekelenme yok diye önemseyerek içmiyorum
OCAK 2019 ANNELERİ
[tr][/tr] [td]Üye Adı
[/td] [td]Yaş
[/td] [td]Şehir
[/td] [td]SAT
[/td] [td]Doğum Tarihi
[/td] [td]Cinsiyet
[/td] [td]Kaçıncı Bebek
[/td] [td]Bebek İsmi
[/td] [tr][/tr] [td] @Kubra0505 [/td] [td]27[/td] [td]AMASYA[/td] [td]12NİSAN[/td] [td]17.01.2019 [/td] [td]-- [/td] [td]2
[/td] [td]-- [/td] [tr][/tr] [td] @bebekicin [/td] [td]32[/td] [td]ANTALYA[/td] [td]17NİSAN[/td] [td]22.01.2019[/td] [td]-- [/td] [td]2
[/td] [td]-- [/td] [tr][/tr] [td] @cibi35 [/td] [td]37[/td] [td]İSTANBUL[/td] [td]12NİSAN[/td] [td]17.01.2019 [/td] [td]-- [/td] [td]3
[/td] [td]-- [/td] [tr][/tr] [td] @Balinayakafaatandelihamsi [/td] [td]37[/td] [td]ANKARA[/td] [td]5NİSAN[/td] [td]11.01.2019[/td] [td]-- [/td] [td]
[/td] [td]-- [/td] [tr][/tr] [td] @Kahsen [/td] [td]29[/td] [td]KONYA[/td] [td]9NİSAN[/td] [td]14.01.2019 [/td] [td]-- [/td] [td]2
[/td] [td]-- [/td] [tr][/tr] [td] @bee009 [/td] [td]37[/td] [td]KOCAELİ[/td] [td]15NİSAN[/td] [td]26.01.2019 [/td] [td]-- [/td] [td]2
[/td] [td]-- [/td] [tr][/tr] [td]@cycas [/td] [td]28[/td] [td]AYDIN[/td] [td]6NİSAN[/td] [td]11.01.2019[/td] [td]-- [/td] [td]2
[/td] [td]-- [/td] [tr][/tr] [td] @busra_brt [/td] [td]25[/td] [td]BURSA[/td] [td]4NİSAN[/td] [td]09.01.2019[/td] [td]-- [/td] [td]1
[/td] [td]-- [/td] [tr][/tr] [td] @Hb0216 [/td] [td]22[/td] [td]ANKARA[/td] [td]11NİSAN[/td] [td]16.01.2019 [/td] [td]-- [/td] [td]
[/td] [td]-- [/td] [tr][/tr] [td] @kanaryamm [/td] [td]33[/td] [td]İSTANBUL[/td] [td]5NİSAN[/td] [td]06.01.2019 [/td] [td]-- [/td] [td]
[/td] [td]-- [/td] [tr][/tr] [td] @Sim10 [/td] [td]35[/td] [td]BALIKESİR[/td] [td]5NİSAN[/td] [td]10.01.2019 [/td] [td]-- [/td] [td]2
[/td] [td]-- [/td] [tr][/tr] [td] @efrahesila [/td] [td]24[/td] [td]ANTALYA[/td] [td]8NİSAN[/td] [td]13.01.2019[/td] [td]-- [/td] [td]2
[/td] [td]-- [/td] [tr][/tr] [td] @edosko [/td] [td]33[/td] [td]İSTANBUL[/td] [td]9NİSAN[/td] [td]14.01.2019 [/td] [td]-- [/td] [td]1
[/td] [td]-- [/td] [tr][/tr] [td] @skelebeks [/td] [td]30[/td] [td]KONYA[/td] [td]8NİSAN[/td] [td]14.01.2019[/td] [td]-- [/td] [td]2
[/td] [td]-- [/td] [tr][/tr] [td]@Nehculferadis [/td] [td]31[/td] [td]GAZİANTEP[/td] [td]1NİSAN[/td] [td]06.01.2019[/td] [td]-- [/td] [td]
[/td] [td]-- [/td] [tr][/tr] [td] @Ygz2008 [/td] [td]35[/td] [td]DENİZLİ[/td] [td]29MART[/td] [td]03.01.2019 [/td] [td]-- [/td] [td]2
[/td] [td]-- [/td] [tr][/tr] [td] @yenihayat79 [/td] [td]39[/td] [td]SAMSUN[/td] [td]14NİSAN[/td] [td]19.01.2019[/td] [td]-- [/td] [td]
[/td] [td]-- [/td] [tr][/tr] [td] @1oglak1koc [/td] [td]30[/td] [td]ADANA[/td] [td]14NİSAN[/td] [td]19.01.2019[/td] [td]-- [/td] [td]2
[/td] [td]-- [/td] [tr][/tr] [td] @depresif polyanna [/td] [td]32[/td] [td]İZMİR[/td] [td]21NİSAN[/td] [td]25.01.2019[/td] [td]-- [/td] [td]
[/td] [td]-- [/td] [tr][/tr] [td] @Zuhal budak polat [/td] [td]--[/td] [td]KOCAELİ[/td] [td]18NİSAN[/td] [td]23.01.2019[/td] [td]-- [/td] [td]1
[/td] [td]-- [/td] [tr][/tr] [td] @supurgelicadi [/td] [td]30[/td] [td]İSTANBUL[/td] [td]-9NİSAN[/td] [td]14.01.2019[/td] [td]-- [/td] [td]2
[/td] [td]-- [/td] [tr][/tr] [td] @conqueror [/td] [td]32[/td] [td]TEKİRDAĞ[/td] [td]16NİSAN[/td] [td]20.01.2019 [/td] [td]-- [/td] [td]1
[/td] [td]-- [/td] [tr][/tr] [td] @isisya [/td] [td]29[/td] [td]ANTAKYA[/td] [td]20NİSAN[/td] [td]25.01.2019[/td] [td]-- [/td] [td]
[/td] [td]-- [/td] [tr][/tr] [td] @Hayatcandann [/td] [td]22[/td] [td]DİYARBAKIR[/td] [td]12NİSAN[/td] [td]18.01.2019[/td] [td]-- [/td] [td]
[/td] [td]-- [/td] [tr][/tr] [td] @kubrafatih [/td] [td]29[/td] [td]NEVŞEHİR[/td] [td]17NİSAN[/td] [td]23.01.2019[/td] [td]-- [/td] [td]2
[/td] [td]-- [/td] [tr][/tr] [td] @bebekaycali [/td] [td]34[/td] [td]ADANA[/td] [td]9NİSAN[/td] [td]14.01.2019[/td] [td]-- [/td] [td]1
[/td] [td]-- [/td] [tr][/tr] [td] @hul_ya_ [/td] [td]33[/td] [td]ANTALYA[/td] [td]14NİSAN[/td] [td]20.01.2019[/td] [td]-- [/td] [td]2
[/td] [td]-- [/td] [tr][/tr] [td] @Sevimlipanduf [/td] [td]29[/td] [td]İSTANBUL[/td] [td]18NİSAN[/td] [td]-- [/td] [td]-- [/td] [td]1
[/td] [td]-- [/td] [tr][/tr] [td] @Angel1888 [/td] [td]29[/td] [td]İSTANBUL[/td] [td]15NİSAN[/td] [td]20.01.2019[/td] [td]-- [/td] [td]2
[/td] [td]-- [/td] [tr][/tr] [td] @merve3337 [/td] [td]36[/td] [td]İSTANBUL[/td] [td]16NİSAN[/td] [td]21.01.2019[/td] [td]-- [/td] [td]2
[/td] [td]-- [/td] [tr][/tr] [td] @Katrina_ [/td] [td]28[/td] [td]İSTANBUL[/td] [td]30MART[/td] [td]04.01.2019[/td] [td]-- [/td] [td]1
[/td] [td]-- [/td] [tr][/tr] [td] @Archpa [/td] [td]28[/td] [td]MERSİN[/td] [td]13NİSAN[/td] [td]19.01.2019[/td] [td]-- [/td] [td]1
[/td] [td]-- [/td] [tr][/tr] [td] @kartanesi8892 [/td] [td]26[/td] [td]SAKARYA[/td] [td]2NİSAN[/td] [td]07.01.2019[/td] [td]-- [/td] [td]1
[/td] [td]-- [/td] [tr][/tr] [td] @AnthesteriA [/td] [td]31[/td] [td]SAKARYA[/td] [td]14NİSAN[/td] [td]19.01.2019[/td] [td]-- [/td] [td]1
[/td] [td]-- [/td] [tr][/tr] [td] @Dido44 [/td] [td]28[/td] [td]İSTANBUL[/td] [td]2NİSAN[/td] [td]07.01.2019[/td] [td]-- [/td] [td]2
[/td] [td]-- [/td] [tr][/tr] [td] @ssoztrk [/td] [td]32[/td] [td]ANKARA[/td] [td]1NİSAN[/td] [td]06.01.2019[/td] [td]-- [/td] [td]
[/td] [td]-- [/td] [tr][/tr] [td] @defne1453 [/td] [td]28[/td] [td]İSTANBUL[/td] [td]8NİSAN[/td] [td]13.01.2019[/td] [td]-- [/td] [td]1
[/td] [td]-- [/td] [tr][/tr] [td] @Papatyalardaguzel [/td] [td]26[/td] [td]ELAZIĞ[/td] [td]29MART[/td] [td]03.01.2019[/td] [td]-- [/td] [td]1
[/td] [td]-- [/td] [tr][/tr] [td] -- [/td] [td]--[/td] [td]--[/td] [td]--[/td] [td]-- [/td] [td]-- [/td] [td]--[/td] [td]-- [/td] [tr][/tr][tr][/tr] [td] -- [/td] [td]--[/td] [td]--[/td] [td]--[/td] [td]-- [/td] [td]-- [/td] [td]--[/td] [td]-- [/td] [tr][/tr][tr][/tr][tr][/tr][tr][/tr] [td] -- [/td] [td]--[/td] [td]--[/td] [td]--[/td] [td]-- [/td] [td]-- [/td] [td]--[/td] [td]-- [/td] [tr][/tr][tr][/tr][tr][/tr] [td] -- [/td] [td]--[/td] [td]--[/td] [td]--[/td] [td]-- [/td] [td]-- [/td] [td]--[/td] [td]-- [/td] [tr][/tr][tr][/tr] [td] -- [/td] [td]--[/td] [td]--[/td] [td]--[/td] [td]-- [/td] [td]-- [/td] [td]--[/td] [td]-- [/td] [tr][/tr] [td] -- [/td] [td]--[/td] [td]--[/td] [td]--[/td] [td]-- [/td] [td]-- [/td] [td]--[/td] [td]-- [/td] [tr][/tr] [td] -- [/td] [td]--[/td] [td]--[/td] [td]--[/td] [td]-- [/td] [td]-- [/td] [td]--[/td] [td]-- [/td]
Merhaba değerli anne adayları,
Bildiğiniz gibi kısa bir süre önce açtığımız gün gün hamilelik, gebelik sayfasında (tıklayın)hamilelik boyunca bebeğinizin gelişimini gün gün ve tarihe göre izleyebilceğiniz bir uygulama paylaşmıştık. Türkiyede bir ilk olan bu uygulama sayesinde tahmini doğum tarihini girerek bebeğinizin gelişimini izleyebiliyorsunuz.
Yapmanız gereken : Profil sayfanıza (tıklayın) girerek, Kişisel Bilgiler bölümündeki Bebeğinizin Tahmini doğum Tarihi alanına bebeğinizin tahmini doğum tarihini gün-ay-yıl formatında yazmanız. Örneğin : 01-01-2019
Bebeğinizin tahmini doğum tarihini doktorunuzdan öğrenebilceğiniz gibi, sitemizde bulunan tahmini doğum tarihi ve gebelik hesaplama sayfasından (tıklayın) da kendiniz hesaplayabilirsiniz.
Anne adaylarımıza şimdiden bebeklerini sağlıkla kucaklarına almalarını dilerim.
Saygılarımla
canim benide eklermisin sivas 2.bebegim yas 28 dogum 7 ocak
Iğne yaptığım yerler sertlesiyo 15. Iğnem ve artık iğneyi batırmakta zorlaniyorum sende de sertlik oldumu yoksa ben yanlış biseymi yapiyorumBen varım canım cleaxsan 6binlik kullanıyorum bide coraspin içiyorum merak ettiğin bir durum var ise sorabilirsin
Canımm yanında kımse var mı dıkkat et dengelı kalk yerınden. ben de nerdeyse cıkarcaktım hemen bıseyler yedım ama mıdem karışık benım de gecen hafta daha kotuydum gecıyor mu gecmıyor mu anlamdmben cok halsizim sabahta cikardim yine yerimden kalkamiom suanda tansiyonum dusuk galiba
Canımm yanında kımse var mı dıkkat et dengelı kalk yerınden. ben de nerdeyse cıkarcaktım hemen bıseyler yedım ama mıdem karışık benım de gecen hafta daha kotuydum gecıyor mu gecmıyor mu anlamdm
canım mesajını smdı gördum kaynamıs arada. ben Konak hastanesi Sedat umura gıdıyorum. Serdivandaki. Burda yasıyorum zaten arabayı calıstırmamla kendımızi hastanede bulmamz bır oluyor.çok yakın Dogumda cok ıyı olcak bnm ucn:)gebelık oncesı de genel kontrollerıme ona gıdıyordum..Çok memnunum şiddetle tavsıye edebılirim eger düşünürsen. Çok garantıci gözun kapalı guvenebılcegın bir doktor. Sürekli hastayı cagırayım modunda degıl herseyı olması gerekn zamanda yapıyor sabretmeyı ogrendm onunla.Insanın ıcını zerre karartmıyor umut verıyor ısınde cok cıddı basarılı bırıHoşbulduk :) Ay Sağol İnşallah bakalım sabırsızlanıyorum.. Senin kaçta görünmüştü? Bir de ben beyhekim Sevilay hn.a randevu aldım senin başladığın bir doktor var mı?
Ben cok kullandim.igne..Iğne yaptığım yerler sertlesiyo 15. Iğnem ve artık iğneyi batırmakta zorlaniyorum sende de sertlik oldumu yoksa ben yanlış biseymi yapiyorum
EKLEDIM CANIM ASLEN SİVASLIMISIN BENDE ORDA ÜNİVERSİTE OKUDUM :)
o gözleri gözumde canlandı Allahım maşallah kuzuum:) annesnı oyle gormek üzmüşAllahtan annemler ust katta oturyor saolsun kizimlada ilgileniyolar suan kizim heryere yogurt surmus( bide gelmis bana yedirmeye calisyor
evet kuzum olumsuz dusunme ama kirmiziya yakin olursa hemen doktorunu arabilemedim ki keseyi gördük canım yaa neyse olumlu düşüneceğim vesvese yapmayacağım
AY ORALAR BENIM YERIM SEN GİTTİN Mİ ÜNIVERSITEYE FALAN BENDE 27 YAŞINDAYIMtesekkur ederim.cnm.evet sivasliyim belkide karsilasmisizdir istasyon caddede medresede :)
BENDE SENSIDYNE KULLANIYORUMKızlar diş macunu ne kullanıyorsunuz? Hamilelikte özellikle dişler çok hassas oluyor. Ben sensodyne kullanıyorum ama gebeliğe uygun mu ki siz hangi macun tercih ediyorsunuz?