• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Ya ben 15. Ignem karnım da bi sertlik oluştu artık iğneyi batıramıyorum sende böyle bişey oldumu
cnm ilk 3 ğgneyı koldan vurundum ora bıraz sertlestı ve morardı karna basladım doktorda suan karından vurun dedı
karnıma 4. iğneyı vurdum sonra bı baktım mosmor ve sertlesmiş normal sanırım sıkıntı yok ama dunkını ya yanlıs vurdum yada bı sıkıntı var yer degıstırcez sureklı yapıcak bısı yok

Yok canim solemedim.ablama solemistim..o da oluyo dedi..) benim yumurtlamada vs de akintim olur..dikkate almadm acikcasi
benimde yumurtlama akıntım olur normal zamanda da ara ara yaın dr sorarım
sen progestran içiyor veya kullanıyormusun

cnm ilk 3 ğgneyı koldan vurundum ora bıraz sertlestı ve morardı karna basladım doktorda suan karından vurun dedı
karnıma 4. iğneyı vurdum sonra bı baktım mosmor ve sertlesmiş normal sanırım sıkıntı yok ama dunkını ya yanlıs vurdum yada bı sıkıntı var yer degıstırcez sureklı yapıcak bısı yok
Evet morarma oluyo ilk yaptıklarında sorun yoktu ama şimdi resmen deneme tahtası gibi batiriyorum batmiyo çekiyorum başka yerde deniyorum çok açıyo bebeğim içim herşeye değer bi şekilde yapacağım da bu karin büyüyünce nasıl olacak şimdiden korku sardı beni

Evet morarma oluyo ilk yaptıklarında sorun yoktu ama şimdi resmen deneme tahtası gibi batiriyorum batmiyo çekiyorum başka yerde deniyorum çok açıyo bebeğim içim herşeye değer bi şekilde yapacağım da bu karin büyüyünce nasıl olacak şimdiden korku sardı beni

SUREKLI KARNA YAPMAZSIN ZATEN DEĞİŞTİRCEN BATIRIP CEKME ZATEN

Merhaba hoşgeldin ben de Sakarya'danım. Değerlerin çok güzel Önemli olan artış 25 Mayısta Gittiğinde de keseyi görürsün bence
Hoşbulduk :) Ay Sağol İnşallah bakalım sabırsızlanıyorum.. Senin kaçta görünmüştü? Bir de ben beyhekim Sevilay hn.a randevu aldım senin başladığın bir doktor var mı?

Back
X