- 4 Mart 2016
- 72
- 74
- 38
Canım hamile kadınların kedilerden uzak durması gerek diye biliyorum bir araştır istersenKizlar bsy sorcam bnm 2 tane kedim var ve kucuk olan kedim hasta sizce bana bi zarari olur mu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım hamile kadınların kedilerden uzak durması gerek diye biliyorum bir araştır istersenKizlar bsy sorcam bnm 2 tane kedim var ve kucuk olan kedim hasta sizce bana bi zarari olur mu
canım içim rahatladı sağolAnneveoglusu@ benimde iki haftadır akıntım var bazen daha fazla bazen daha az. Ama sürekli bir ıslaklık var
benim dr.um hemen sureklı cagırmıyor adet gunumde hcgm 226ydı dr.um 12gun sonra gel dedı 6+0da şükür bebişimi görduk kese ıcınde. 1,2gunle kalbını gormeyı kacrdım sanrm genelde 6+2de fln goruyorlar kalp ıcın de 2hazıran da gıdecegız erken zamanda dınlemeyelm yormayalım dıye otarıhı verdı. Baskası olsa tekrar gel gorelim derdı dınletmeden sonra tekrar dınletmeye cagırırdı. bu Huyunu sevıyorum bu hastanenın A aslvlkn
Bnce de bi arastiriyim hemde 2 taneCanım hamile kadınların kedilerden uzak durması gerek diye biliyorum bir araştır istersen
Bnce de bi arastiriyim hemde 2 tane
Canım ben açıkçası bunun bir sorun olabileceğini bile düşünmedim rahim kendini hazırlıyor diye düşündüm. Sadece kontrol ediyorum renkte bir değişme var mı diyecanım içim rahatladı sağol
Bende basından beri tutuyorum bazen halsizlik oluyor ama hamile olmadan öncede olurdu. Arada hafif bir midem dönüyor gibi ama daha beni rahatsız etcek bir belirti olmadı o yüzden devam ediyorum.Kızlar oruç tutan varmi ben başından beri tuttum da bugün çok halsizim ayakta dolonamiyorum
Bn onlara kiyamam ztn o yuzden cozum ariyorum cok tesekkur ederimMerhaba , Dr Alper Mumcu nun kendi sitesinde bu konu hakkındaki makalesini okumanı tavsiye ederim. Başlığı "Hamilelikte kedi beslemek güvenli midir?" aslında bu süreçte biraz fazladan dikkat ve temizlik ile kedilerinle yaşamaya devam edebilirsin.. Tabiki en son karar senin :)
Korkma canım ne güzel rahat hamilelik gecireceksinsizleri okuyorum burada. benim hiç bulantım yok
bu cuma dr kontrolüm var kalp atışı için. umarım bir sorun yoktur ..![]()
yani bana gore de degıl her hafta gıtmek artık bakıs acım degıstı baska bısorun olur baska yontemlerle olmus olur veya Allah korusun rısk olur bısey olur ozaman zaten daha sık kontrol olur. Ama benım dr.um gerek görmuyor arkadaslarmda da boyle yaptı. tüm dogumlara da gelıyor sagolsın nerde olursa olsun. Farklı bı enerjısı olan dr. eger memnun kalmazsan suankı dr.dan dedıgım gbtavsıye ederım canımNe kadar güzelmiş gerçekten ilgili doktor bulmak çok çok zor.. Bu cuma randevuma bir gideyim duruma göre mutlaka Sedat beye de randevu alırım çok teşekkürler tavsiyen için :)
yooo canım hiçbir sıkıntı olmuyor merak etmeKızlar ya bişiy sorcam vajinal ultrason da herhangi bi acı vs hissediyor musunuz ben şimdiye kadar hiç vajinal muayene olmadım kürtajımda da zaten uyutulmuştum hatırlamıyorum hiç, geçen hafta doktora gidince vajinal ultrasonla bakalım dedi ben hemen kaçtım
Ben birşey olacağını düşünmüyorum genelde toksoplazmaya bağışıklık kazanmamış kişilerde bu enfeksiyon igm çıkıyor ama sende igg dir bende olduğu gibi ben oğluma hamile iken kedimiz vardı senin bu dönemde dikkat etmek gereken tek şey kum temizliğini yapmamanBn onlara kiyamam ztn o yuzden cozum ariyorum cok tesekkur ederim
Ince bir sey zaten üzerine kayganlastirici bir sıvı suruyorlar o yüzden aci can yanmasi gibi bir durum olmuyor için rahat olsunKızlar ya bişiy sorcam vajinal ultrason da herhangi bi acı vs hissediyor musunuz ben şimdiye kadar hiç vajinal muayene olmadım kürtajımda da zaten uyutulmuştum hatırlamıyorum hiç, geçen hafta doktora gidince vajinal ultrasonla bakalım dedi ben hemen kaçtım
Aaaa ben doğma büyüme Bahçelievler liyim evlendikten sonra taşındım ailem hala orada :)Bende istanbul bahçelievlerdeyim canım artık dediğin gibi olucak bizimkide seneye bebişlerle gideriz
Bulanti ceken herkese allah yardim etsin bn geceyi hastane de gecirdim suan tek yiyebildigim kraker bide siyah zeytin baska hic bsy yiyemiyorum