• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Doktorum alttan bakmak istemedi. Nedenini bilmiyorum tam olarak. Şimdi bugün görünür mu diye her gün gidesim var ama her goremedigimde daha panik olurum diye 28ine aldım randevuyu
Bu yeni gebelerde alttan bakma olayında hekimin tecrübesi çok önemliymiş onun için bende riske atmama adına üstten baktırma taraftarıyım.

Insan pskilojik olarak bile rahatliyo dimi :) bende havalar isinsada elbise giysem diye bakiyorum...

bende de var elbise geniş geniş ohhh miss havalarında ayarı yok ki bu gün burası bulutlu heran yağmur indirecekmiş gibi

bende de var elbise geniş geniş ohhh miss havalarında ayarı yok ki bu gün burası bulutlu heran yağmur indirecekmiş gibi
Ben ctesi tekrar gidiyorum dra.. ptesileri gidiyodum ya. Isyerinde sknti olmasin bide anlamasinlar diye ctesiye aldim...
Su alttan ustten bakma olayida cok ilginc.benim drum 3 ay alttan bakiyo.risk olsa bakmazlar.tabi herkesin kendi tercihide..ama kanama vs filan olsa mecburi vajinal muayene yapiliyo.risk olsa oyle bir durumda yapilmaz diye dusunuyorum.

Yanlıs yapıyorsun canım kas dokusuna geliyor böyle altta beze gibi şişlikler oluyorsa iğne dağılmıyor demektir yaparken iki parmağının arasında etini sıkıştır ve iğneyi dik tutup tek hamlede batırıp hiv oynatmadan ilacı vermen gerek sonrasında iğne yaptıgın yeri ovusturma yada bastırma benim yaptığım yerlerde morarma bile olmuyor ilk yaptığım iğne moratti ve beze kaldı dr gittiğimde hemşiresi yanlış yaptığını söyledi ve öğretti suan otomatiğe bağladım
Iğne yaptığım yerler sertlesiyo 15. Iğnem ve artık iğneyi batırmakta zorlaniyorum sende de sertlik oldumu yoksa ben yanlış biseymi yapiyorum

Ben ctesi tekrar gidiyorum dra.. ptesileri gidiyodum ya. Isyerinde sknti olmasin bide anlamasinlar diye ctesiye aldim...
Su alttan ustten bakma olayida cok ilginc.benim drum 3 ay alttan bakiyo.risk olsa bakmazlar.tabi herkesin kendi tercihide..ama kanama vs filan olsa mecburi vajinal muayene yapiliyo.risk olsa oyle bir durumda yapilmaz diye dusunuyorum.
canım ben youtubdan izledim Dr kesinlikle bir sakıncası yok diyor
bende yarın ne deyip gideceğim dr bilemiyorum
eşim çok sabırsız yaa devamlı mesaj atıyor bu güne gidelim dr diye adam merak ediyor kalp atışını benden çok
hep kötü tecrubeler oldu ya ondan korkuyoruz
canım senin adın ne benim fulya

canım ben youtubdan izledim Dr kesinlikle bir sakıncası yok diyor
bende yarın ne deyip gideceğim dr bilemiyorum
eşim çok sabırsız yaa devamlı mesaj atıyor bu güne gidelim dr diye adam merak ediyor kalp atışını benden çok
hep kötü tecrubeler oldu ya ondan korkuyoruz
canım senin adın ne benim fulya
Eda ben :)
Bende dun acidim benimkine..heyecanlimisin diyorum.cinsiyeti ogrenmeye gidenler heyecanlanir ben korkuyorum diyo :KK17:olumsuzluklar dedigin gibi..insan rahat nefes alamiyor..ama bugunumeze cok sukur... sabredicez dua edip:dua:

Eda ben :)
Bende dun acidim benimkine..heyecanlimisin diyorum.cinsiyeti ogrenmeye gidenler heyecanlanir ben korkuyorum diyo :KK17:olumsuzluklar dedigin gibi..insan rahat nefes alamiyor..ama bugunumeze cok sukur... sabredicez dua edip:dua:
memnun oldum Edacım benim eşimde kötü olaylarda şıp diye randevu bulurduk şimdi bulamıyoruz bu nasıl birşey ya deyip durdu az önce telde

Bir risk olduğunu sanmiyorum, ben biyopsi falan olduğum için belki alttan bakmak istemiyordur. Sormadım açıkçası. Sabretmeyi ogrenmem lazım zaten yoksa doğuma kadar yandım ben :)

Kızlar bu ne demek

Eklentiler

• 1629459F-8BE0-4FFB-9657-2D321E455168.webp
    1629459F-8BE0-4FFB-9657-2D321E455168.webp
    5,5 KB · Görüntüleme: 122
A anneveoglusu canım sarımsı bir akıntın varsa kanaman olmasa bile eğer ilaç verdiyse az biraz dinlen beyaza döner nasılsa merak etme bişeycik olmaz

Ben bugun 7+5 mişim haftanla orantılı dedi ama kanama oldugu için vajinal muayene etti normalde yukardan gözükür ama kanamayı anlamam için bakıyorum bişey olmaz dedi benim drum alanında isim yapmış biri zararı olsa bakmazdı sanırm:110:

A anneveoglusu canım sarımsı bir akıntın varsa kanaman olmasa bile eğer ilaç verdiyse az biraz dinlen beyaza döner nasılsa merak etme bişeycik olmaz

Ben bugun 7+5 mişim haftanla orantılı dedi ama kanama oldugu için vajinal muayene etti normalde yukardan gözükür ama kanamayı anlamam için bakıyorum bişey olmaz dedi benim drum alanında isim yapmış biri zararı olsa bakmazdı sanırm:110:
eve gidince uzanayım inşallah iyi gelir bu gün iftara yemek var onları yesin ev halkı

Bak bunu buldum

Hamilelikte yapılan vajinal ultrasonlar bebeğe veya gebeliğe hiç bir şekilde zarar vermez, düşük nedeni olmaz. Tam aksine, özellikle ilk üç ayda yapılan vajinal ultrasonlar fetus (bebek) ve gebelik ile ilgili bize önemli ip uçları vericidir.
Vajinal ultrasonda kullanılan alet ( prob ) oldukça ince bir alet olup zararlı olmadığı gibi acı vericide değildir.Bazı hastalar doktor vajinal muayene yaptı ondan dolayı düşük yaptım zannederler,bu sadece bir tesadüftür,düşük yapmada herhangi bir katkısı yoktur.

Back
X