- 4 Mart 2016
- 72
- 74
- 38
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu yeni gebelerde alttan bakma olayında hekimin tecrübesi çok önemliymiş onun için bende riske atmama adına üstten baktırma taraftarıyım.Doktorum alttan bakmak istemedi. Nedenini bilmiyorum tam olarak. Şimdi bugün görünür mu diye her gün gidesim var ama her goremedigimde daha panik olurum diye 28ine aldım randevuyu
Insan pskilojik olarak bile rahatliyo dimi :) bende havalar isinsada elbise giysem diye bakiyorum...
Ben ctesi tekrar gidiyorum dra.. ptesileri gidiyodum ya. Isyerinde sknti olmasin bide anlamasinlar diye ctesiye aldim...bende de var elbise geniş geniş ohhh miss havalarında ayarı yok ki bu gün burası bulutlu heran yağmur indirecekmiş gibi
Iğne yaptığım yerler sertlesiyo 15. Iğnem ve artık iğneyi batırmakta zorlaniyorum sende de sertlik oldumu yoksa ben yanlış biseymi yapiyorum
canım ben youtubdan izledim Dr kesinlikle bir sakıncası yok diyorBen ctesi tekrar gidiyorum dra.. ptesileri gidiyodum ya. Isyerinde sknti olmasin bide anlamasinlar diye ctesiye aldim...
Su alttan ustten bakma olayida cok ilginc.benim drum 3 ay alttan bakiyo.risk olsa bakmazlar.tabi herkesin kendi tercihide..ama kanama vs filan olsa mecburi vajinal muayene yapiliyo.risk olsa oyle bir durumda yapilmaz diye dusunuyorum.
Eda ben :)canım ben youtubdan izledim Dr kesinlikle bir sakıncası yok diyor
bende yarın ne deyip gideceğim dr bilemiyorum
eşim çok sabırsız yaa devamlı mesaj atıyor bu güne gidelim dr diye adam merak ediyor kalp atışını benden çok
hep kötü tecrubeler oldu ya ondan korkuyoruz
canım senin adın ne benim fulya
memnun oldum Edacım benim eşimde kötü olaylarda şıp diye randevu bulurduk şimdi bulamıyoruz bu nasıl birşey ya deyip durdu az önce teldeEda ben :)
Bende dun acidim benimkine..heyecanlimisin diyorum.cinsiyeti ogrenmeye gidenler heyecanlanir ben korkuyorum diyoolumsuzluklar dedigin gibi..insan rahat nefes alamiyor..ama bugunumeze cok sukur... sabredicez dua edip
![]()
Bir risk olduğunu sanmiyorum, ben biyopsi falan olduğum için belki alttan bakmak istemiyordur. Sormadım açıkçası. Sabretmeyi ogrenmem lazım zaten yoksa doğuma kadar yandım ben :)Ben ctesi tekrar gidiyorum dra.. ptesileri gidiyodum ya. Isyerinde sknti olmasin bide anlamasinlar diye ctesiye aldim...
Su alttan ustten bakma olayida cok ilginc.benim drum 3 ay alttan bakiyo.risk olsa bakmazlar.tabi herkesin kendi tercihide..ama kanama vs filan olsa mecburi vajinal muayene yapiliyo.risk olsa oyle bir durumda yapilmaz diye dusunuyorum.
Sen yarin gidiceksin zaten..az.kaldi :)memnun oldum Edacım benim eşimde kötü olaylarda şıp diye randevu bulurduk şimdi bulamıyoruz bu nasıl birşey ya deyip durdu az önce telde
Hepimiz ayniyiz canim..ya sabir :)Bir risk olduğunu sanmiyorum, ben biyopsi falan olduğum için belki alttan bakmak istemiyordur. Sormadım açıkçası. Sabretmeyi ogrenmem lazım zaten yoksa doğuma kadar yandım ben :)
Çok yeni olabilirKızlar bu ne demek
Çok yeni olabilir
Kanaman çok mu canım yanlış bişey söylemek istemem ama kimyasal gebelik olabilir belki.ama adetliyim şu an , referans aralığı yazmıyor, bende dün acilde beklemek istemedim bugün aldım sonucu aralık varsa anlarım bişey diye , dr tanıdıkta yok napsam bilemedim
Canım tam adet gibimisin yoksa hafifmi geliyor ne kadarda olsa ortada bi değer varKızlar bu ne demek
Adetinde gecikmisti dimi canim yanlis hatitlamiyorsam kimyasal gebelik gibi duruyor icinde kusku kalmasin istiyorsan bugun yada yarın tekrarla testiniKızlar bu ne demek
eve gidince uzanayım inşallah iyi gelir bu gün iftara yemek var onları yesin ev halkıA anneveoglusu canım sarımsı bir akıntın varsa kanaman olmasa bile eğer ilaç verdiyse az biraz dinlen beyaza döner nasılsa merak etme bişeycik olmaz
Ben bugun 7+5 mişim haftanla orantılı dedi ama kanama oldugu için vajinal muayene etti normalde yukardan gözükür ama kanamayı anlamam için bakıyorum bişey olmaz dedi benim drum alanında isim yapmış biri zararı olsa bakmazdı sanırm![]()