- 16 Mayıs 2018
- 152
- 176
- 23
- 37
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
BENDE DE ANKSİYETE VAR SANIRIM BENDE ONDAN ÇOK TELAŞLIYIM![]()
Bebeğimi gördüm çok şükür ❤❤
Sat a göre 6+4 usg ye göre 5.5 mm 6+2 çıktı kalbi atıyor gördük ama dinlemedik daha çok küçük diye Allah ima çok şükürler olsun mucizesini bize yaşattığı icin
canım benim 1 haftayı geçti daha iki gündür iyiyim rabbim güç versinKizlar kahvalti yaptiktan sonra midem bulanmaya basladi. Bide grip hali gozlerim yaniyor ates cikiyor burnumdan
canım benim 1 haftayı geçti daha iki gündür iyiyim rabbim güç versin
Evet canım bende crinone jel bide claxane kullanıyorum bunlarıda 12. Haftaya kadar devam dedi bende kullanıyorum inşallah sağ salim kucağımıza da alırız bebişlerimiziaynen csnim benim.en yakin arkadasim.bm normal.gebe kaldi dogumhanede acilma ilerlemedi sezeryan oldu :) tup bebek sezeryan iliskisi diye bisey yok Rabbim nasil uygun gorurse sag salim.kucagimiza alalimda.sen ilaclarini aksatma ben 4 aya kadar estrofem.crinone jel clexane aplikobal filan kullanmistm sende kullaniyomusun
Canim Bende aynılarını yaşadım grip oldum 2gunde geçti atese de dr ateşin çıkmıyordur ateş basiyodur bu normal ateşin 37.5 Geçerse parol tablet kullan başka hiç bir ilaç kullanma nane limon zencefil iç dediKizlar kahvalti yaptiktan sonra midem bulanmaya basladi. Bide grip hali gozlerim yaniyor ates cikiyor burnumdan
benim babamda malatyalı canım Tuncelide görev yaparken gider gelirken memleketi görmek nasip oldu gerçekten aşık olanacak kadar var
Ben de Malatyalıyım hemşerileri 3 ledik :)hemşeriyiz desene
Zaman geçmiyor değil mi? Nasıl gidiyor canım peki.kese için gittin mi ?ben hiç gitmedim ama dayanamayacağım sanırım yarın gideceğim.Kızlar bende 5+2
Kızlar doktordan geldim çok şükür kalp atışını duyduk :) 7+3 1 cm meleğim :)
Ben de Malatyalıyım hemşerileri 3 ledik :)
Caniiim okuduklarına takilmaaaaBenimle aynı şeyleri yaşayanları forumda okudum hep kürtaj olmuşlar![]()
6+2 7mm miymis...ben dun 6+0 da 2.2 mm dedi benimde kucuk o zaman.
Aminn canım ilk fırsatta aizlerde suyarsınız inşallah tarifsiz bi duygu :)maşallah maşallah allah tamamına erdirsin gözün aydın canım darısı bizlere olsun
Ben de Malatyalıyım hemşerileri 3 ledik :)
Ben acile Beta hcg bktrmistum adet ten sonra ondan sonrada hiç gitmedim doktora 25.inde randevu aldim ama bende ozele gidesim varZaman geçmiyor değil mi? Nasıl gidiyor canım peki.kese için gittin mi ?ben hiç gitmedim ama dayanamayacağım sanırım yarın gideceğim.
Evet canım ikinci.Benim ilk cocugum tup bebekti canim ama doktorum kendisi cok panik olmasina ragmen daha ilk kontrolden sezaryen demedi duruma göre bakariz dedi nitekim oyle oldu benim cimcime ters durdugu icin sezaryen olmak durumunda kaldım ama böyle bir durum olmadaydi bana bırakmıştı kafana göre seninle ayni duygulari paylasan bit doktor bulursun insallah
Senindemi ikinci çocuğun bilmiyordum brn memorialde yazarken sen cok yazmiyordun ondan kaçırmışım sanirim canim
Ben İstanbul da yaşıyorum en son 6 sene önce gitmiştim Malatya ya ben de bu sene istiyordum eşimi götürmeyi ama bir sene daha bekleyeceğiz sanırım :)negüzel ben yıllar oldu memleketime gitmiyorum bu yıl gidicektin hepberaber ama bebiş var dr izin verirse gideceğim köyüne sizler nerede yasıyorsunuz