• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Bebeğimi gördüm çok şükür ❤❤
Sat a göre 6+4 usg ye göre 5.5 mm 6+2 çıktı kalbi atıyor gördük ama dinlemedik daha çok küçük diye Allah ima çok şükürler olsun mucizesini bize yaşattığı icin
Ayyyy canım çok sevindim bende birden heyecan yaptım hadi gözünüz aydın darısı başımıza karından mı baktı canım.

Canim Bende aynılarını yaşadım grip oldum 2gunde geçti atese de dr ateşin çıkmıyordur ateş basiyodur bu normal ateşin 37.5 Geçerse parol tablet kullan başka hiç bir ilaç kullanma nane limon zencefil iç dedi

Allahim yardim etsin ya. Ates olacak diye korktum olmado şükür. Allaj buyuk dayanicaz

Zaman geçmiyor değil mi? Nasıl gidiyor canım peki.kese için gittin mi ?ben hiç gitmedim ama dayanamayacağım sanırım yarın gideceğim.
Dayan bence biraz daha. 11 mayısta 435 15 mayısta 2545 cıktı hcg. Güzel ilerliyor dedi doktorum gitmedim bir daha. Her gidip goremedigimde evham yaparım diye. Ayın 28ine randevu aldım. Beklemek de feci zor ama böyle daha iyi :) inşallah kalp atışı da görülür gittiğimde, bir daha böyle stres yasamam.

Kızlar merhaba. Sakarya'dan selam. SAT 09 Nisan. Ama geç döllenmeden şüpheleniyorum adetim çok düzensizdir. 14 Mayıs Beta hcg=43 ile başladım, gün aşırı iki katı yükselişi takip ederek 21 Mayısta 1135 i gördüm çok şükür.. Nasipse ilk gebeliğim olacak. Doktor kontrolüne de ilk kez 25 Mayıs'ta gideceğim olumsuz bir durumla karşılaşmaktan korkuyorum.. SAT tarihimiz yakın olup da değerleri böyle düşük seyreden var mı acaba

Canim sayfanin basinda konuyu takibr al diye bir buton var ona basim onayla o zaman okumadıgin her mesajda bildirim geliyor
takıbte canm ya :KK43: baktım tekrar konu takıp ıptal yazıyor şuan. heralde bır bıldırımden sonra ben yazmazsam tekrar gelmıyor cok yazamadıgım ıcın sanırım sagol canm

Dayan bence biraz daha. 11 mayısta 435 15 mayısta 2545 cıktı hcg. Güzel ilerliyor dedi doktorum gitmedim bir daha. Her gidip goremedigimde evham yaparım diye. Ayın 28ine randevu aldım. Beklemek de feci zor ama böyle daha iyi :) inşallah kalp atışı da görülür gittiğimde, bir daha böyle stres yasamam.
Hayırlısı olsun adına sen karından mı baktırmak istediğin için geç gideceksin.

Ayyyy canım çok sevindim bende birden heyecan yaptım hadi gözünüz aydın darısı başımıza karından mı baktı canım.
Cok sagol canim evet karından bakti hemen gözüktü zaten kalbide atıyor ama dinlemeyelim dedi bende yok istemiyorum cok küçük atiyorsa bu yeter dedim 10-15 gun sonra yine gelirsin dedi

takıbte canm ya :KK43: baktım tekrar konu takıp ıptal yazıyor şuan. heralde bır bıldırımden sonra ben yazmazsam tekrar gelmıyor cok yazamadıgım ıcın sanırım sagol canm
Bildirim geldikten sonra son mesaja kadar okumazsan sayfayi acip kapatirsanda gelmiyor sanirim uygulamanin eksikligi mesela 3 sayfa yani 30 mesaj var 2 sini okudun çıktın bi daha bildirim gelmiyor ama sen en son bildirime tiklayip kaldigim yerden tekrar okuyabiliyorsun tuhaf biraz brn mesela uygulamadan fotografta yükleyemiyorum webten girmem gerkiyor

Bildirim geldikten sonra son mesaja kadar okumazsan sayfayi acip kapatirsanda gelmiyor sanirim uygulamanin eksikligi mesela 3 sayfa yani 30 mesaj var 2 sini okudun çıktın bi daha bildirim gelmiyor ama sen en son bildirime tiklayip kaldigim yerden tekrar okuyabiliyorsun tuhaf biraz brn mesela uygulamadan fotografta yükleyemiyorum webten girmem gerkiyor
evet böyle bir cok eksiklik var ben buyüzden uygulama kaldırdım yandexten giriyorum ana ekrana ekledim de. Bakalım bir daha nezaman guncellenecek:)

Kızlar merhaba. Sakarya'dan selam. SAT 09 Nisan. Ama geç döllenmeden şüpheleniyorum adetim çok düzensizdir. 14 Mayıs Beta hcg=43 ile başladım, gün aşırı iki katı yükselişi takip ederek 21 Mayısta 1135 i gördüm çok şükür.. Nasipse ilk gebeliğim olacak. Doktor kontrolüne de ilk kez 25 Mayıs'ta gideceğim olumsuz bir durumla karşılaşmaktan korkuyorum.. SAT tarihimiz yakın olup da değerleri böyle düşük seyreden var mı acaba
Merhaba hoşgeldin ben de Sakarya'danım. Değerlerin çok güzel Önemli olan artış 25 Mayısta Gittiğinde de keseyi görürsün bence

Guzell annelerin yeni telasi kalp atisi galiba bnde keseyi 16snda gordum 10 gun snra dedi ama bn garanti olsun diye 29 da gidecgm insallah duyarim

Benim 4 yada 5.gun gecmiyor. Oğlanın gribi atesiyle 10 gundur uyuyamiyorum resmen. Oglusu anaokuluna götürdüm bugun. Dinlendim dicem ama midem fena.. isim ne bu arada. Unutmayim diye. Ben hikmet. Hiko hikoş diyebilursin :)))
memnun oldum canım benimde adım fulya
geçmiyor gibi görünüyor ama 8-9 günde nispeten iyiyim ben banada oğlumdan geçti
mide bende 3-4 gündür var az önce yemek yerken yine bulandım şükür durdu

memnun oldum canım benimde adım fulya
geçmiyor gibi görünüyor ama 8-9 günde nispeten iyiyim ben banada oğlumdan geçti
mide bende 3-4 gündür var az önce yemek yerken yine bulandım şükür durdu

Bende memnun oldum. Okula gittim geldim suan iyiyim kraker aldim. Bende de yemek yerken bulaniyor.

Back
X