- 10 Temmuz 2016
- 545
- 488
- 23
Aynen içinin rahat ettiği bir doktora git.Saol canım cevabım için artık başka doktora tekrar gideceğim bu doktorun böyle demesinden hiç hoşlanmadım zor bir süreç geçirdik ama normalde olabilir diye düşünüyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen içinin rahat ettiği bir doktora git.Saol canım cevabım için artık başka doktora tekrar gideceğim bu doktorun böyle demesinden hiç hoşlanmadım zor bir süreç geçirdik ama normalde olabilir diye düşünüyorum
KIZLAR 1 BUCUK SAAT ÇALIŞMANIN SONUNDA LİSTEYİ BİTİRDİM :)
LİSTEMİZ1. SAYFADA KONTROL EDERSENİZ YAZMADIKLARIMIZ VARSA YAZALIM VE EKSİK BİLGİSİ OLAN ARKADAŞLAR TEKRAR ETİKET YAPARSANIZ DÜZELTELİM[/QUTE]
Benide eklermisin yaş 32 Ankara sat 1 nisan doğum 6 ocak 2019
Doğru söylüyorsun hep tedirginlikte iyi değil illaki hep pimpirikleneceğiz bizdeKızlar rahat olun; herkes bulantı vs yaşayacak diye bir şey yok :) Hem ne güzel işte yaşamıyorsanız, şanslısınız. Ben sadece 5 gün kadar bulantı yaşadım, sonra birden kesildi.. Bunlara bakarak gebeliğin bittiğini vs bilemezsiniz :)
Saol canım cevabın için bunu duyduğum iyi oldu ya bende biraz araştırdım normal doğum yapanlar var ama doktorlar niye hemen sezaryen diyor anlamıyorum yanigözün aydın canım kalp atışını duymuşsun gözün aydın.
benim kızkardeşim iki kere tüp bebekle hamile kaldı ikisinide normal doğum ile doğurdu
Ilk cocugumda pek olmadi o yuzden garip geldi endise duydum biraz saglikla kucagimiza aliriz insallahbenim oluyor canım
Bahçeci fulya canım merkezimhangi merkezde tüp bebek tedavisi oldun canım,
ben merkezdeyim arkadaşım. bilemiyorum içine sinen dr bulana kadar sanırım bir iki dr daha deneyeceğim
BENDE DE ANKSİYETE VAR SANIRIM BENDE ONDAN ÇOK TELAŞLIYIMAkıntının rengi kahverengiyse korkma, bekleyen kan. Kırmızı olursa sıkıntı olabilir ama ona rağmen bile bebeğini kucağına alan çok anne var.
Ben de senin gibiydim, bende bir de anksiyete var; buraya korkarak başlık açmıştım :) Ama hepsi geldi geçti.. 4-5-6 hatta 8. haftaya kadar doktorlar kanama görülebilir diyorlar kese yerleştiği için. Aslında gereksiz telaşlanmışım diyorum kendime hep :)
Normalde vajinal siğiller baya yayılıyormuş ve çok sıkıntıymış ama bazı türleri hiç siğil yapmayabiliyor da. 120ye yakın tipi var. Bendeki kanser için en yüksek siğil yapmayan riskte ama bir ara 2 tane siğil fark ettim. Doktorlar yakmak lazım falan derken geçti. Özelde 2 doktora gittim kimse hpv ya da kanser riski demedi. Devlet hastanesinde bilgilendirdiler. Ketem'e yolladı doktorum beni. Ücretsiz bütün testleri yapıyorlar. Aşısı da varmış ama benim için çok geç tabi. Eşimde hicbir belirti olmadığı için bilmiyordu, evlenmeden asi olma şansımı kaçırdım. Rahim ağzı kanseri aşısı dedikleri hpv aşısı oluyor. Kız çocuklarına yapılıyormuş dış ulkelerde.Peki canim.bu nasıl.anlasiliyor hic duymadım ne virüsü bu yani herhangi bir test yapmak gerekiyormu
aa bende orda tedavi gördüm martta transferim oldu aka kimyasal ile sonuçlandıBahçeci fulya canım merkezim
Inş canım sat 29 martGÖ
GÖZÜN AYDIN CANIM DARISI BAŞIMIZA SAT HANGİ TARİHTİ SENİN
Inşallah, çok teşekkür ederim.Canım o dediğin siğil virüsü değil mi? Benim arkadasımın eşinden de arkadasıma bulaşmıştı. Doğumu sezeryan oldu korkma sakın sorunsuz sağlıklı bir doğum gerçekleşti inşallah senin de öyle olacak.
Saol canm yok karından bakti coook kucuktuuu:)aayy çok sevindim bak boşuna stres yapmışsın
vajinal mi baktı canım. gözün aydın allah tamamına erdirsin sağlıkla
Benim ilk cocugum tup bebekti canim ama doktorum kendisi cok panik olmasina ragmen daha ilk kontrolden sezaryen demedi duruma göre bakariz dedi nitekim oyle oldu benim cimcime ters durdugu icin sezaryen olmak durumunda kaldım ama böyle bir durum olmadaydi bana bırakmıştı kafana göre seninle ayni duygulari paylasan bit doktor bulursun insallahKızlar günaydın ya bir şey merak ediyorum bana yardımcı olur musunuz benim ilk gebeliğim bu tüp bebekle oldu dün doktora gittim çok şükür kalp atışını da duydum tüp bebek olduğunu söyleyince doğum tarihi 6 Ocak ama 22 aralıktan sonra sezaryenle alırız dedi ve ben normal doğum istiyordum tüp bebekte olsa aranızda tüp bebek yaptıranlar da var bana yardımcı olur musunuz sizin doktorlar ne dedi siz bu konu da ne düşünüyorsunuz
Senindemi ikinci çocuğun bilmiyordum brn memorialde yazarken sen cok yazmiyordun ondan kaçırmışım sanirim canimTüp bebek olup çok normal doğum yapan var benimde tüp bebek bu ikinci olacak inşallah ama benim ilki sezeryan oldu bir de tüp bebekte riske de atmak istemiyor doktorlar zor bir tedavi sonucu elde edildiği için genelde sezeryandan yana oluyorlar bildiğim kadarıyla.
Kızlar günaydın ya bir şey merak ediyorum bana yardımcı olur musunuz benim ilk gebeliğim bu tüp bebekle oldu dün doktora gittim çok şükür kalp atışını da duydum tüp bebek olduğunu söyleyince doğum tarihi 6 Ocak ama 22 aralıktan sonra sezaryenle alırız dedi ve ben normal doğum istiyordum tüp bebekte olsa aranızda tüp bebek yaptıranlar da var bana yardımcı olur musunuz sizin doktorlar ne dedi siz bu konu da ne düşünüyorsunuz
Evet canım malatyalıyım istanbul doğma büyüme ama memleketine aşık olanlardanımmalatyadamısın canım 44 olunca aklıma geldi
canim cok gecmis olsn ac kalmaaya calis ben 7de beyaz leblebi krakerle basladim gune suan bulandikcada eksi erik yiyorum
Benim güvenç karlıkaya doktorum.son dondurulmuşlarımdı artık hatta olmazsa merkezi değiştirmeyi düşünüyordum.güvenç beyde 4. Transferimde pozitif gördük.şükürler olsun.aa bende orda tedavi gördüm martta transferim oldu aka kimyasal ile sonuçlandı
sonrasında doğal yoldan gebe kaldım dr Remzi ABALI idi senin dr kim
çok iyi bir klinik her anlamda drumdan allah razı olsun
Normal sanırım. Kabızlık dışında hiçbir belirtim yok benim de ama doktorum bir sorun yok iyi gidiyor demişti.Arkadaşlar ne bulantı ne göğüs hassasiyeti hiçbirşey yok bu normal mi insan korkuyor