• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Canim Bende aynılarını yaşadım grip oldum 2gunde geçti atese de dr ateşin çıkmıyordur ateş basiyodur bu normal ateşin 37.5 Geçerse parol tablet kullan başka hiç bir ilaç kullanma nane limon zencefil iç dedi

sanada geçmiş olsun canım ben daha yeni yeni düzeliyorum

Arkadaşlar az önce lavaboda afedersiniz çamaşırımda turuncu desem koyu sarı desem bilemedim akıntım olmuş böyle olan varmı

Kızlar merhaba. Sakarya'dan selam. SAT 09 Nisan. Ama geç döllenmeden şüpheleniyorum adetim çok düzensizdir. 14 Mayıs Beta hcg=43 ile başladım, gün aşırı iki katı yükselişi takip ederek 21 Mayısta 1135 i gördüm çok şükür.. Nasipse ilk gebeliğim olacak. Doktor kontrolüne de ilk kez 25 Mayıs'ta gideceğim olumsuz bir durumla karşılaşmaktan korkuyorum.. SAT tarihimiz yakın olup da değerleri böyle düşük seyreden var mı acaba

aramıza hoşgeldiniz arkadaşım allah sağlıkla tamamına erdirsin inşallah

Bağlı olduğun sağlık ocağına hamile olduğunu haber vermen gerekiyor, yoksa ceza yiyorlar, hem aşılarını da vitaminlerini de onlar takip ediyor, dedi arkadaşım. Aile hekimim kim onu bile bilmiyorum ben. Duydunuz mu hiç böyle bir şey?

benim gibi açken bulantı yaşayan varmı acaba yemek yedıgım müddetce hıcbısey yok karnım acıkmaya başlasın 10dk yemeyım ıstıfra oluyor. hep kilo vermeyım diye dua ettim kabul oldu çok şükür :KK48:

Hamilelik listesine kayit yapiyo musunuz kim yapiyo yapiyosaniz yazim hemen

Bağlı olduğun sağlık ocağına hamile olduğunu haber vermen gerekiyor, yoksa ceza yiyorlar, hem aşılarını da vitaminlerini de onlar takip ediyor, dedi arkadaşım. Aile hekimim kim onu bile bilmiyorum ben. Duydunuz mu hiç böyle bir şey?
ben gittim sağlık ocagından kaydımı yaptırdım 10 agustosa kontrole cagırdı 20. haftadan sonra orda da kalp atışı dinleyebılıyoruz :) zaten hepsi cok iyiler cok iyi davranıyolar ilgililer bılgı de verıyolar

Back
X