- 9 Temmuz 2008
- 1.461
- 359
- 323
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benim babamda malatyalı canım Tuncelide görev yaparken gider gelirken memleketi görmek nasip oldu gerçekten aşık olanacak kadar varEvet canım malatyalıyım istanbul doğma büyüme ama memleketine aşık olanlardanım
6+2 7mm miymis...ben dun 6+0 da 2.2 mm dedi benimde kucuk o zaman.Kızlar dr a gittin. Kalp atışını duyduk çok şükür. Bebiş 7mm dedi daha küçük. 6+2 dedi yani geriden mi geliyo dedim. Dr olabilir belki geç dollenmedr dedi.
Rabbim korusun esirgesin morali yüksek tutup dr dediğini yapacaksın canımBen çıktım şimdi dr dan haftasıyla uyumlu dedi fakat kanama alanı halen devam ediyor 20dkdan fazla ayakta kalmayacaksın düşük tehlikesi devam ediyor dedi 15 güne randevu verdi
3 günde bir iğnem var yat dinlen dedi hayırlısı
benim babamda malatyalı canım Tuncelide görev yaparken gider gelirken memleketi görmek nasip oldu gerçekten aşık olanacak kadar var
Canm 20 mm de karından mi gorunduGordum canim..cok minikti zorlamadik.) Yanip sonuyodu pit pit![]()
Saol canım cevabın için çok rahatladım şu an ne bilim ilk tüp bebek diyince direk sezaryen demesi hiç hoşuma gitmedi son ana kadar ters giden bir şey olmadığı sürece normal olabilir diye düşünüyorum bi aksilik olur bi şey olur orası ayrı ne bilim hemen sezaryen demesi hiç hoş değilcanim gecen sene tup bebekle hamile kaldim ve hic biri bana sezeryan demedi bende kendimi normal.doguma odakladim ve normal.dogum yaptim hamd olsun 3gunde de ayaga kalktim simdi normal hamile kaldim bakalim bu nasil.olcak kendini normal.dogum.gibi sartla ters bi durum.olmadigi surece sezeryana almazlar insallah :)
Hayir canim.vajinal..Canm 20 mm de karından mi gorundu
Benimde 6+1 de kesem 20 mm di karından bakti göremedi de cnm ondan sordum gözün aydın Allah kucağına almayı nasip etsinHayir canim.vajinal..
Amin canim hepimize...karindan gec gorunuyor ya ..Benimde 6+1 de kesem 20 mm di karından bakti göremedi de cnm ondan sordum gözün aydın Allah kucağına almayı nasip etsin![]()
biz keseyi gördük cnm cumartesi,2 hafta daha beklerim doktor içinsat tarihleri 9 nisan olan kızlar:) sizde durumlar nasıl kalp atışlarını duyanlarınız varm @Kahsenedosko
supurgelicadi @bebekaycali
kalp atışlarınıda duyan/ görenler arkadaşları görünce çok seviniyorum inşallah yarın bende görürümBebeğimi gördüm çok şükür ❤❤
Sat a göre 6+4 usg ye göre 5.5 mm 6+2 çıktı kalbi atıyor gördük ama dinlemedik daha çok küçük diye Allah ima çok şükürler olsun mucizesini bize yaşattığı icin
MasallahhhhBebeğimi gördüm çok şükür ❤❤
Sat a göre 6+4 usg ye göre 5.5 mm 6+2 çıktı kalbi atıyor gördük ama dinlemedik daha çok küçük diye Allah ima çok şükürler olsun mucizesini bize yaşattığı icin
Canım ben yazmamışimKIZLAR 1 BUCUK SAAT ÇALIŞMANIN SONUNDA LİSTEYİ BİTİRDİM :)
LİSTEMİZ1. SAYFADA KONTROL EDERSENİZ YAZMADIKLARIMIZ VARSA YAZALIM VE EKSİK BİLGİSİ OLAN ARKADAŞLAR TEKRAR ETİKET YAPARSANIZ DÜZELTELİM
Saol canım cevabın için çok rahatladım şu an ne bilim ilk tüp bebek diyince direk sezaryen demesi hiç hoşuma gitmedi son ana kadar ters giden bir şey olmadığı sürece normal olabilir diye düşünüyorum bi aksilik olur bi şey olur orası ayrı ne bilim hemen sezaryen demesi hiç hoş değil
biz keseyi gördük cnm cumartesi,2 hafta daha beklerim doktor için
NASIL SABREDİYOSUN CANIM :)biz keseyi gördük cnm cumartesi,2 hafta daha beklerim doktor için
Benimle aynı şeyleri yaşayanları forumda okudum hep kürtaj olmuşlarDr a bakma boşver olmadı başka dr a gt
Kızlar bende 5+2Seninle aynı canım haftalarımız.bugün bende 5+3.nasıl gidiyor senin?bende göğüs ağrısı var sadece.
canım bilirim oraların sıcağını zor benimde memleket mersin
ama klimayı açma derim arkadaşım sen ilacı iç rahatla derim