• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Ben çıktım şimdi dr dan haftasıyla uyumlu dedi fakat kanama alanı halen devam ediyor 20dkdan fazla ayakta kalmayacaksın düşük tehlikesi devam ediyor dedi 15 güne randevu verdi
3 günde bir iğnem var yat dinlen dedi hayırlısı

Evet canım malatyalıyım istanbul doğma büyüme ama memleketine aşık olanlardanım
benim babamda malatyalı canım Tuncelide görev yaparken gider gelirken memleketi görmek nasip oldu gerçekten aşık olanacak kadar var

Ben çıktım şimdi dr dan haftasıyla uyumlu dedi fakat kanama alanı halen devam ediyor 20dkdan fazla ayakta kalmayacaksın düşük tehlikesi devam ediyor dedi 15 güne randevu verdi
3 günde bir iğnem var yat dinlen dedi hayırlısı
Rabbim korusun esirgesin morali yüksek tutup dr dediğini yapacaksın canım

canim gecen sene tup bebekle hamile kaldim ve hic biri bana sezeryan demedi bende kendimi normal.doguma odakladim ve normal.dogum yaptim hamd olsun 3gunde de ayaga kalktim simdi normal hamile kaldim bakalim bu nasil.olcak kendini normal.dogum.gibi sartla ters bi durum.olmadigi surece sezeryana almazlar insallah :)
Saol canım cevabın için çok rahatladım şu an ne bilim ilk tüp bebek diyince direk sezaryen demesi hiç hoşuma gitmedi son ana kadar ters giden bir şey olmadığı sürece normal olabilir diye düşünüyorum bi aksilik olur bi şey olur orası ayrı ne bilim hemen sezaryen demesi hiç hoş değil

Bebeğimi gördüm çok şükür ❤❤
Sat a göre 6+4 usg ye göre 5.5 mm 6+2 çıktı kalbi atıyor gördük ama dinlemedik daha çok küçük diye Allah ima çok şükürler olsun mucizesini bize yaşattığı icin
kalp atışlarınıda duyan/ görenler arkadaşları görünce çok seviniyorum inşallah yarın bende görürüm
maşallah maşallah kuzuya annesi haklısın rabbime binlerce şükür

KIZLAR 1 BUCUK SAAT ÇALIŞMANIN SONUNDA LİSTEYİ BİTİRDİM :)

LİSTEMİZ1. SAYFADA KONTROL EDERSENİZ YAZMADIKLARIMIZ VARSA YAZALIM VE EKSİK BİLGİSİ OLAN ARKADAŞLAR TEKRAR ETİKET YAPARSANIZ DÜZELTELİM
Canım ben yazmamışim
Sat 8 Nisan
Yaş 28
İstanbul
Birinci bebik
Beklenen doğum tarihi 13.01.2019
Eline sağlık :))

Saol canım cevabın için çok rahatladım şu an ne bilim ilk tüp bebek diyince direk sezaryen demesi hiç hoşuma gitmedi son ana kadar ters giden bir şey olmadığı sürece normal olabilir diye düşünüyorum bi aksilik olur bi şey olur orası ayrı ne bilim hemen sezaryen demesi hiç hoş değil

aynen csnim benim.en yakin arkadasim.bm normal.gebe kaldi dogumhanede acilma ilerlemedi sezeryan oldu :) tup bebek sezeryan iliskisi diye bisey yok Rabbim nasil uygun gorurse sag salim.kucagimiza alalimda.sen ilaclarini aksatma ben 4 aya kadar estrofem.crinone jel clexane aplikobal filan kullanmistm sende kullaniyomusun

Back
X