• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Günaydın :)
Benim gebeliğimin 4. haftasında falan benden peçeteye silince çok çok açık renkli pembe akıntı geldi, ardından gün içinde kahverengi akıntı gibi oldu ama miktarı çok azdı. Doktorumu aradım; "muhtemelen yerleşme kanamasıdır ama biz gene de tedbiri elden bırakmayalım" dedi ve progestan jel verdi. Yaklaşık 3 haftadır da kullanıyorum. Bir daha ne kanamam oldu ne de kahverengi akıntım.. Doktorum 8. haftaya kadar kullandıracak.
BENİMDE 5.HAFTAMIN SONUNDA AYNI KAHVERENGİ AKINTIM OLDU. BANADA HAPINI VERDİ. ŞUAN BENİMDE KANAMAM YOK AMA TEDİRGİNİM İSTER İSTEMEZ.

BENİMDE 5.HAFTAMIN SONUNDA AYNI KAHVERENGİ AKINTIM OLDU. BANADA HAPINI VERDİ. ŞUAN BENİMDE KANAMAM YOK AMA TEDİRGİNİM İSTER İSTEMEZ.
canım kahveringi lekelenme çoğu kadında oluyor benim oğlumda 5-7 haftalarda olmuştu
bunda da hep olacakmı diye en ufak akıntıda lavabodayım

aa tekirdağdamısın canım bende tekirdağdayım burda hangi dr gidiyorsun
Benim tüp bebek olduğundan hanüz burada doktora görünmedim.istanbulda bir arkadaşımın tavsiyesiyle prof.Engin Orala gittim öğrendiğimde ancak 2 hafta sonraya verdi kontrolu.bende dayanamıyorum artık keseyi en azından göreyim diye çorludan bir doktora randevu aldım yarın için.5+3 inşallah karından ultrason ile görünür yoksa vajinal istemiyorum.

Kızlar günaydın ya bir şey merak ediyorum bana yardımcı olur musunuz benim ilk gebeliğim bu tüp bebekle oldu dün doktora gittim çok şükür kalp atışını da duydum tüp bebek olduğunu söyleyince doğum tarihi 6 Ocak ama 22 aralıktan sonra sezaryenle alırız dedi ve ben normal doğum istiyordum tüp bebekte olsa aranızda tüp bebek yaptıranlar da var bana yardımcı olur musunuz sizin doktorlar ne dedi siz bu konu da ne düşünüyorsunuz

Benim tüp bebek olduğundan hanüz burada doktora görünmedim.istanbulda bir arkadaşımın tavsiyesiyle prof.Engin Orala gittim öğrendiğimde ancak 2 hafta sonraya verdi kontrolu.bende dayanamıyorum artık keseyi en azından göreyim diye çorludan bir doktora randevu aldım yarın için.5+3 inşallah karından ultrason ile görünür yoksa vajinal istemiyorum.
ben dr konusunda o kadar kararsızım ki filiz erdoğana gideceğim yarın ondan önce bende çorluda bir dr gittim ama içime sinmedi
Tekirdağda merkezdemisin çorluda mı

Kızlar günaydın ya bir şey merak ediyorum bana yardımcı olur musunuz benim ilk gebeliğim bu tüp bebekle oldu dün doktora gittim çok şükür kalp atışını da duydum tüp bebek olduğunu söyleyince doğum tarihi 6 Ocak ama 22 aralıktan sonra sezaryenle alırız dedi ve ben normal doğum istiyordum tüp bebekte olsa aranızda tüp bebek yaptıranlar da var bana yardımcı olur musunuz sizin doktorlar ne dedi siz bu konu da ne düşünüyorsunuz
Banada aynısını söylemişti doktorum.tüp bebek olduğu için sezeryan yaparız demişti ama ,her doktorun görüşü değişik olabilir.

gözün aydın canım kalp atışını duymuşsun gözün aydın.
benim kızkardeşim iki kere tüp bebekle hamile kaldı ikisinide normal doğum ile doğurdu

ben dr konusunda o kadar kararsızım ki filiz erdoğana gideceğim yarın ondan önce bende çorluda bir dr gittim ama içime sinmedi
Tekirdağda merkezdemisin çorluda mı
Ben çorludayım canım.bende burdaki doktora gitmeyeceğim sadece bir kereye mahsus kese için gideceğim.doğum falan istanbuldaki doktorumu düşünüyorum

Tüp bebek olup çok normal doğum yapan var benimde tüp bebek bu ikinci olacak inşallah ama benim ilki sezeryan oldu bir de tüp bebekte riske de atmak istemiyor doktorlar zor bir tedavi sonucu elde edildiği için genelde sezeryandan yana oluyorlar bildiğim kadarıyla.

Kızlar dr a gittin. Kalp atışını duyduk çok şükür. Bebiş 7mm dedi daha küçük. 6+2 dedi yani geriden mi geliyo dedim. Dr olabilir belki geç dollenmedr dedi.
aayy çok sevindim bak boşuna stres yapmışsın
vajinal mi baktı canım. gözün aydın allah tamamına erdirsin sağlıkla

Kızlar dr a gittin. Kalp atışını duyduk çok şükür. Bebiş 7mm dedi daha küçük. 6+2 dedi yani geriden mi geliyo dedim. Dr olabilir belki geç dollenmedr dedi.

GÖZÜN AYDIN CANIM DARISI BAŞIMIZA SAT HANGİ TARİHTİ SENİN

Akıntının rengi kahverengiyse korkma, bekleyen kan. Kırmızı olursa sıkıntı olabilir ama ona rağmen bile bebeğini kucağına alan çok anne var.
Ben de senin gibiydim, bende bir de anksiyete var; buraya korkarak başlık açmıştım :) Ama hepsi geldi geçti.. 4-5-6 hatta 8. haftaya kadar doktorlar kanama görülebilir diyorlar kese yerleştiği için. Aslında gereksiz telaşlanmışım diyorum kendime hep :)

Ben çorludayım canım.bende burdaki doktora gitmeyeceğim sadece bir kereye mahsus kese için gideceğim.doğum falan istanbuldaki doktorumu düşünüyorum
hangi merkezde tüp bebek tedavisi oldun canım,
ben merkezdeyim arkadaşım. bilemiyorum içine sinen dr bulana kadar sanırım bir iki dr daha deneyeceğim

Al bendende bukadar canım.akşam 2.30 da uyandım düşün düşün uyuyamıyorum.çok korkuyorum bende de tok belirti hiç :dua:

Arkadaşlar ne bulantı ne göğüs hassasiyeti hiçbirşey yok bu normal mi insan korkuyor

Kızlar rahat olun; herkes bulantı vs yaşayacak diye bir şey yok :) Hem ne güzel işte yaşamıyorsanız, şanslısınız. Ben sadece 5 gün kadar bulantı yaşadım, sonra birden kesildi.. Bunlara bakarak gebeliğin bittiğini vs bilemezsiniz :)

Tüp bebek olup çok normal doğum yapan var benimde tüp bebek bu ikinci olacak inşallah ama benim ilki sezeryan oldu bir de tüp bebekte riske de atmak istemiyor doktorlar zor bir tedavi sonucu elde edildiği için genelde sezeryandan yana oluyorlar bildiğim kadarıyla.
Saol canım cevabım için artık başka doktora tekrar gideceğim bu doktorun böyle demesinden hiç hoşlanmadım zor bir süreç geçirdik ama normalde olabilir diye düşünüyorum

Back
X