2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282

Doğru söylüyorsun hep tedirginlikte iyi değil illaki hep pimpirikleneceğiz bizde

gözün aydın canım kalp atışını duymuşsun gözün aydın.
benim kızkardeşim iki kere tüp bebekle hamile kaldı ikisinide normal doğum ile doğurdu
Saol canım cevabın için bunu duyduğum iyi oldu ya bende biraz araştırdım normal doğum yapanlar var ama doktorlar niye hemen sezaryen diyor anlamıyorum yani

BENDE DE ANKSİYETE VAR SANIRIM BENDE ONDAN ÇOK TELAŞLIYIM

Peki canim.bu nasıl.anlasiliyor hic duymadım ne virüsü bu yani herhangi bir test yapmak gerekiyormu
Normalde vajinal siğiller baya yayılıyormuş ve çok sıkıntıymış ama bazı türleri hiç siğil yapmayabiliyor da. 120ye yakın tipi var. Bendeki kanser için en yüksek siğil yapmayan riskte ama bir ara 2 tane siğil fark ettim. Doktorlar yakmak lazım falan derken geçti. Özelde 2 doktora gittim kimse hpv ya da kanser riski demedi. Devlet hastanesinde bilgilendirdiler. Ketem'e yolladı doktorum beni. Ücretsiz bütün testleri yapıyorlar. Aşısı da varmış ama benim için çok geç tabi. Eşimde hicbir belirti olmadığı için bilmiyordu, evlenmeden asi olma şansımı kaçırdım. Rahim ağzı kanseri aşısı dedikleri hpv aşısı oluyor. Kız çocuklarına yapılıyormuş dış ulkelerde.

Inşallah, çok teşekkür ederim.

Benim ilk cocugum tup bebekti canim ama doktorum kendisi cok panik olmasina ragmen daha ilk kontrolden sezaryen demedi duruma göre bakariz dedi nitekim oyle oldu benim cimcime ters durdugu icin sezaryen olmak durumunda kaldım ama böyle bir durum olmadaydi bana bırakmıştı kafana göre seninle ayni duygulari paylasan bit doktor bulursun insallah
Senindemi ikinci çocuğun bilmiyordum brn memorialde yazarken sen cok yazmiyordun ondan kaçırmışım sanirim canim

canim gecen sene tup bebekle hamile kaldim ve hic biri bana sezeryan demedi bende kendimi normal.doguma odakladim ve normal.dogum yaptim hamd olsun 3gunde de ayaga kalktim simdi normal hamile kaldim bakalim bu nasil.olcak kendini normal.dogum.gibi sartla ters bi durum.olmadigi surece sezeryana almazlar insallah :)

aa bende orda tedavi gördüm martta transferim oldu aka kimyasal ile sonuçlandı
sonrasında doğal yoldan gebe kaldım dr Remzi ABALI idi senin dr kim
çok iyi bir klinik her anlamda drumdan allah razı olsun
Benim güvenç karlıkaya doktorum.son dondurulmuşlarımdı artık hatta olmazsa merkezi değiştirmeyi düşünüyordum.güvenç beyde 4. Transferimde pozitif gördük.şükürler olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…