2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Kizlar kahvalti yaptiktan sonra midem bulanmaya basladi. Bide grip hali gozlerim yaniyor ates cikiyor burnumdan

BENDE DE ANKSİYETE VAR SANIRIM BENDE ONDAN ÇOK TELAŞLIYIM

Öyleyse bile mantığını her zaman önde tutmaya çalış. Yoksa hayat geçmiyor böyle. Doktoruma böyle telaş yaptığımı söyledim, bana "bu bi hastalık. Senin buradan çıkınca eve giderken kaza yapmayacağının bi garantisi var mı?" dedi. Valla çok mantıklı geldi. Her an her şey olabilir. Hayat bu. Bunu bilerek yaşamalı ve şu anki durumumuzun keyfini sürmeliyiz :)

Hayirli ugurlu olsun canim ya. Cok sevindim. Ben haftaya giderim kalp atisina

canım benim 1 haftayı geçti daha iki gündür iyiyim rabbim güç versin

Benim 4 yada 5.gun gecmiyor. Oğlanın gribi atesiyle 10 gundur uyuyamiyorum resmen. Oglusu anaokuluna götürdüm bugun. Dinlendim dicem ama midem fena.. isim ne bu arada. Unutmayim diye. Ben hikmet. Hiko hikoş diyebilursin :)))

Evet canım bende crinone jel bide claxane kullanıyorum bunlarıda 12. Haftaya kadar devam dedi bende kullanıyorum inşallah sağ salim kucağımıza da alırız bebişlerimizi

Kizlar kahvalti yaptiktan sonra midem bulanmaya basladi. Bide grip hali gozlerim yaniyor ates cikiyor burnumdan
Canim Bende aynılarını yaşadım grip oldum 2gunde geçti atese de dr ateşin çıkmıyordur ateş basiyodur bu normal ateşin 37.5 Geçerse parol tablet kullan başka hiç bir ilaç kullanma nane limon zencefil iç dedi

Evet canım ikinci.

negüzel ben yıllar oldu memleketime gitmiyorum bu yıl gidicektin hepberaber ama bebiş var dr izin verirse gideceğim köyüne sizler nerede yasıyorsunuz
Ben İstanbul da yaşıyorum en son 6 sene önce gitmiştim Malatya ya ben de bu sene istiyordum eşimi götürmeyi ama bir sene daha bekleyeceğiz sanırım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…