• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
benim bugün 4+6 vee 3324 . cuma eşimin doğum günü beraber gitsek keseyi görebilir miyiz ? karından mı görüldü cnm senin kese o değerlerde
Canım rahat görürsünüz gittiniz mi görmeye
Hayırlı haberlerini bekliyoruz benim vajinal bakıldı sende vajinal görebilirsin

Ayy Allah korusun. Ben de yarın 5+4 oluyorm benmde ağrım azaldı çok hafif bugun mide bulantısı geçirdim akşama kadar. Korkma ya regl haftamız geçince kendine geldi vücut artık çok ağrı olmaz. Bir de 5+4 kalp atışı için çok erken bence haftaya gidin daha çok küçük kalbi bile yeni oluşuyor
Öyle tabi de merak ediyorum kesin haftaya yine çağıracak ama yinede gitmek istiyorum .s

Sağol canım 2100 benimde ama ben iki stres yaşamayım diye bekliyorum daha kese ve kalp atışı birlikte olsun diye. Haziran başı gitsem kalp atışını da duyarmıyım üstten acaba.
Ben yarin 6+4 oluyorum doktora gidecegim haber veririm sanada karindan gözüküp gozukmedigini haziranin basimda kac hafta olacaksin 7. Haftayi doldurdugumuzda rahat görünüyormuş ama ben biraz sabirsizim :)

Merhaba arkadaslar ben 2 gun once ogrendim gebeligimi ,sat 23 nisan nasip olursa bu 2. Cocugum olacak 2 gun once betahcg 215 ti bugun yeniledik 448 olmus , bikac gun sonra tekrarliycam ama kasik ve bel agrim oluyor sizlerde var mi? Ogluma hamileyken olmamisti boyle bisey

Ben yarin 6+4 oluyorum doktora gidecegim haber veririm sanada karindan gözüküp gozukmedigini haziranin basimda kac hafta olacaksin 7. Haftayi doldurdugumuzda rahat görünüyormuş ama ben biraz sabirsizim :)
Ayyy çok sağol canım tmm.Haziran başında 6+5 olacağım inşallah. Seninkide şimdiden hayırlı olsun inşallah güzelce sağlıklıca duyarsın.

Ayyy çok mutlu oldum pıt pıt görmüşsün maşallah maşallah darısı başımıza
Gözün aydın canım
Canım merhaba :KK25: Sen kalp atışını duymaya gittiğinde karından mı vajinal mi baktıracaksın? Karından duyulur mu ki acaba:KK64: Ben karından duymak istiyorum. Cumartesiydi randevum, durdum duramadım cumaya aldım randevuyu :rolleyes: Cuma 6+2 olacak. Önce senin güzel haberlerini bekliyorum, cuma da ben gideceğim :KK73:

Canım merhaba :KK25: Sen kalp atışını duymaya gittiğinde karından mı vajinal mi baktıracaksın? Karından duyulur mu ki acaba:KK64: Ben karından duymak istiyorum. Cumartesiydi randevum, durdum duramadım cumaya aldım randevuyu :rolleyes: Cuma 6+2 olacak. Önce senin güzel haberlerini bekliyorum, cuma da ben gideceğim :KK73:
Merhaba canim Önce karından isteyeceğim olmazsa vajinal baktiracagim ben burda okuduklarımdan sonra vajinal baktırnak sıkıntılı mi diye dusunmeye basladum cogu kişi karından görmek istiyor nette okudum vajinal baktırmanin düşük yaptığına ilişkin hiç veri yokmuş ben mi yanlış yapıyorum

Merhaba canim Önce karından isteyeceğim olmazsa vajinal baktiracagim ben burda okuduklarımdan sonra vajinal baktırnak sıkıntılı mi diye dusunmeye basladum cogu kişi karından görmek istiyor nette okudum vajinal baktırmanin düşük yaptığına ilişkin hiç veri yokmuş ben mi yanlış yapıyorum
Aslında vajinal baktırmanın bir zararı yok. Olsa zaten doktorlar bakmazdı diye düşünüyorum. Onlar da bebekleri tehlikeye atacak bir şey yapmazlardı. Ama nedense karından baktırsam daha bir içime sinecek

Pek yolunda değil canım :KK43: gelişmesi ve kalp atışları zayıfmış riskli dedi 2 hafta geriden geliyo okadar moralim bozuldu ki anlatamam :KK43:
Canım başka bir doktora görün acele etme inşallah iyi olucak hiç stres yapma iyi olucak bebeğim de bol bol dinlen bol bol dua et ya varis oku Meryem suresini oku

Back
X