2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
İnşallah dediğin gibi olur canım yaa zaten yıllardır olmadı tüp bebekle kavuştum derken yine risk :KK43:
Cok iyi anliyorum canim seni...bende ilk kez hamile kaliyorum dogal yolla.yeni tedaviye baslicaktim. Cok buyuk surpriz oldu bana..bende 2 senedir tup bebekle ugrssiyodum..hamilede kaldim 3 kez ama kotu sonlanmisti.. Allah bidaha yasatmasin.
Bol su ic. Yat dinlen.insallah toparlar bebegin..

Bugün doktora gittim,4+2 deyim.beta hcg iki günde 527 den 1145 e yükselmiş.doktor hicbir sorun yok,cumartesi gel keseyi görelim dedi.cok mutluyum.rabbime şükürler olsun :-) ama içim içimi yiyor ya kese olmazsa ya kalp atisi olmazsa ya düşük olursa diye kafayı yiyecem.nasil önüne geçerim bu düşüncelerin :-( ilk hamileligim ve 32 yaşındayım.sorun çıkacak diye çok korkuyorum.
Olumlu yönde düşün çoğunuzun kaybı var İnşallah hep beraber doğuma gideceğiz

İnşallahh canım inşallahhh ama çok olumlu konuşmadı doktor :KK43: Rabbimden ümit kesilmez
Canım korkma forumda kaç kişiye 2 hafta geriden geliyor diyen doktorlar oldu her şey yoluna girdi. İyi beslen magnezyum potasyum içerikli yiyecekler ye. Araştır bebeğin kalp oluşumu için hangi besinler tüketilir. Sen sağlıklı olursan o da sağlıklı olur. Endişeni anlıyorum ama olumlu düşünmek bebekleri de olumlu etkiliyor

Pek yolunda değil canım :KK43: gelişmesi ve kalp atışları zayıfmış riskli dedi 2 hafta geriden geliyo okadar moralim bozuldu ki anlatamam :KK43:
Canım öyle olumsuz duygulara kapılma sen Dr dediklerini yap moralini yüksek tut allahin izniyle güzel haberler alırız senden

X