• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Canım bende Hpv16 var malesef. Eşlerden kapılan bir virüs. Erkek taşıyıcı, kadında rahim ağzı kanseri yapıyor, belki duymuşsundur da. Oncu kanser hücrelerim var su an. Bu virüsle normal doğum yapılamıyor. Bebeğin 3 ay içinde-Allah korusun- ölme ihtimali çok yüksek eğer doğum kanalına girerse. Sezeryanda da bulaşma ihtimali varmış ama çok çok düşük olduğu için kafaya takip kendimi korkutmamaya çalışıyorum :)
Canım o dediğin siğil virüsü değil mi? Benim arkadasımın eşinden de arkadasıma bulaşmıştı. Doğumu sezeryan oldu korkma sakın sorunsuz sağlıklı bir doğum gerçekleşti inşallah senin de öyle olacak.

Günaydın kızlar
Ne karın bölgemde herhangi bir kramp
Ne kasıklarımda dolgunluk
Ne bulantı

Hiçbirşey yok.korkmaya başladım :KK61:
Korkma korkma benimde hicbiseyim yok ama bak bebisi gordum :) olmasin daha iyi..bu sabah biraz bulantim var gibi..o da cok rahatsiz etmiyo.sabah hemen tuzlu limonlu salata yedim .bastirdi herhalde.

Korkma korkma benimde hicbiseyim yok ama bak bebisi gordum :) olmasin daha iyi..bu sabah biraz bulantim var gibi..o da cok rahatsiz etmiyo.sabah hemen tuzlu limonlu salata yedim .bastirdi herhalde.
Çok korkuyorum elimde değil.sanki kasıklarımdaki gerginlik bile gitti yumuşadı.zaten hiç ağrım olmamıştı hala da yok.bir tek göğüslerim acıyor.dayanamayıp en azından kese görmeye gideyim diyorum.5+3 kese görünür değil mi .

Çok korkuyorum elimde değil.sanki kasıklarımdaki gerginlik bile gitti yumuşadı.zaten hiç ağrım olmamıştı hala da yok.bir tek göğüslerim acıyor.dayanamayıp en azından kese görmeye gideyim diyorum.5+3 kese görünür değil mi .
Gorunur buyuk ihtimal..5+0 da gormustum ben 6 mm di.. dun 6+0 da 20 mm olmustu.

Gorunur buyuk ihtimal..5+0 da gormustum ben 6 mm di.. dun 6+0 da 20 mm olmustu.
Cnm sen kalp atışını duymuş muydun ??? Benim de 5+0 da kesem 6. 60 mm idi. Doktor 6+0 da çağırdı kalp atışı için ama erken diye düşünüyorum. Şimdi gitsem duymazsam tedirgin olurum diye düşünüyorum. Sence ???

Cnm sen kalp atışını duymuş muydun ??? Benim de 5+0 da kesem 6. 60 mm idi. Doktor 6+0 da çağırdı kalp atışı için ama erken diye düşünüyorum. Şimdi gitsem duymazsam tedirgin olurum diye düşünüyorum. Sence ???
Ben gordum kalp atisini..ama dinlemedik zorlamadik yani..bence bikac gun daha sabret..oyle git..benim dusuklerim oldugu icin her hafta basi gidiyorum takipteyiz yani canim..

Ben gordum kalp atisini..ama dinlemedik zorlamadik yani..bence bikac gun daha sabret..oyle git..benim dusuklerim oldugu icin her hafta basi gidiyorum takipteyiz yani canim..
Benim de 4 yıl içinde 2 kaybım var maalesef. Tedirginim hep. Hmm ben 6+3 de gideyim inş dayanabilirim...

Canım rahat görürsünüz gittiniz mi görmeye
Hayırlı haberlerini bekliyoruz benim vajinal bakıldı sende vajinal görebilirsin
gitmedim. oğlumda değer düzgün katlamıyor düşük olacak, sonra kese bozuldu vb. çok kötü şeyler söyleyip ilk heyecanımı mahfetmişlerdi ki oğlum sağlıklı olarak doğdu. onun için bunda gidince kalbini duymak niyetindeyim biraz daha bekleyeceğim

Günaydınlar hanımlar
benim bu gece uykumda arabamız çalınmıştı ona kovalamaktan yorgun uyandım

Back
X