2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Tahlillerimi devlette yaptiriyorum. Ozeldeki doktor cok iyi ama hastane pahali. Gereksiz harcama yapmak istemiyorum.
Aa cok mantiklii ozeldeki doktor kabul ederse ben de dusunebilirim bunu... dediginz gibi gerçekten özelde çok para alıyorlar test için gereksz yere:KK43:

Benimde tahminim o yöndeydi. yani en azından doktorun odasında ultrason cihazı yok ondan mı acaba bilmiyorum. Belkide semt polikliniği olduğu içindir
Canım tam teşekküllü olmayan yerlerde öyle olur ama yine de ultrason ci
Valla bana soylemedi bende sormadım pekte merak etmiyorum yoksa araştır araştır bi hal oluyorum kafama takıyorum
bana da söylememişti ben sormuştum canım. Anormal bi durum olsa söylerdi zaten böyle şeyleri kafalardan çıkarıyoruz tadını çıkarmaya bakıyoruz :21:

Merhaba arkadaşlar . bende bugun 6+0 ım . bugun gideceğim doktora ilk defa. inş kese ve inşş kalp atısını bıle duyarım .
ama su an cok fazla belim agrıyor acıyor. hamilelikle alakalı değildir diye düşünüyorum ama yinede bi size sorayım deıdm
Canım kalp atışını duydun mu? Ben de 6+4 te gidecem erken mi diye düşünüyordum

@Hb0216 Strongmom_ Strongmom_ kızlar bulnatiniz ve kusmaniz cok ise mutlaka serum taktirin vucudunuz susuz kalmasin tamam bulantinizi engellemez ama susuz kalan vucutta bir sure sonra atesiniz cikmaya baslar bebek icin tehlikeli olur ihmal etmeyin doktor kontrolu altında kalin Rabbim yardımcınız olsun Insallah en kısa surede gecer bulantilariniz
Haklısın canım gerçekten yaşamayan bilmezmiş
kubra5505 kubra5505
36
İstanbul
Sat 16.04.2018
Doğum 21.01.2019
İkinci bebek

Bulantilar cok zor. Insaallah en kisa surede biter bulantin
Sağol canım hayırlısıyla İnşâAllah
Strongmom_ Strongmom_ merhaba canım burda da buluştuk adını görünce sevindim.Diğer arkadaşlarda gelse buraya.
Ay canım benim hoşgeldin aynen gelseler❤️

Kızlar benimde bugün 5+4 hiç ağrım falan kalmadı sanki göğüslerim eskisi kadar ağrılı değil midem hiç bulanmadı zaten kaşık ağrımda çok çok nadir oluyor bisey mi öldü çok merak ediyorum. S yarın kalp atışı için gidecektik çok korkuyorum bisey oldu diye
Ayy Allah korusun. Ben de yarın 5+4 oluyorm benmde ağrım azaldı çok hafif bugun mide bulantısı geçirdim akşama kadar. Korkma ya regl haftamız geçince kendine geldi vücut artık çok ağrı olmaz. Bir de 5+4 kalp atışı için çok erken bence haftaya gidin daha çok küçük kalbi bile yeni oluşuyor

Canım yaaa üzülme üzülürsen daha olumsuz olur herşey. Dua et iğnelerin faydası olsun yeterki. Bende 10 gün önce gittiğimde sata göre geriydi. Hatta çok küçük dedi bende anlamadm. Olabiliyo demekki böyle şeyler sen içini ferah tut ve kendine çok dikkat et sürekli dinlen:KK200:
İnşallah canım inşallah zor buldum çabuk kaybedicem diye çok korkuyorum,kısmetten öteye geçilmez ama yinede yıpranıyo insan :KK43: bi rahatlayamadım ki

Pembepanterr Pembepanterr bence üzülme yavasta olsa kalbi atıyor benim hir arkadaşım vardi onunda boyle ilk haftalarda kalp atimi yavas denmişti bir hafta sonra toparlamıştı sen kan sulandiricida kullaniyordurdun ilaclarini ihmal etme onu saati saatine kullanman gerekiyor aksatma progestanida kullan dinlen insallah toparlayacak minik savaşçı birde tavsiyem bu arada baska bir doktora gitmen bazen usg kalibrasyonlarindan ötürü böyle sacmaliklar olabiliyor
Ben duyamadım ama atıyomuş çok az :KK43: inşallah dediğin gibi olur canım valla herşeye de çok dikkat ediyorum,üzülmemek elde değil ama olacak varsa oluyo zaten :KK43:

X