2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
B Bonibonlukek @kanaryamm kızlar bulnatiniz ve kusmaniz cok ise mutlaka serum taktirin vucudunuz susuz kalmasin tamam bulantinizi engellemez ama susuz kalan vucutta bir sure sonra atesiniz cikmaya baslar bebek icin tehlikeli olur ihmal etmeyin doktor kontrolu altında kalin Rabbim yardımcınız olsun Insallah en kısa surede gecer bulantilariniz

hak
Tuzli ayran deneyim bari hmn migdem bos suan insallah yine aynisi olmaz

serumdan sonra kendine gelince guzelce karnini doyur bugun bisey yememissindir sabahta yataktan kalkmadan basucunda beyaz leblebi bulundur atistir Allah sifa versin suan ayni durumdayiz

B Bonibonlukek @kanaryamm kızlar bulnatiniz ve kusmaniz cok ise mutlaka serum taktirin vucudunuz susuz kalmasin tamam bulantinizi engellemez ama susuz kalan vucutta bir sure sonra atesiniz cikmaya baslar bebek icin tehlikeli olur ihmal etmeyin doktor kontrolu altında kalin Rabbim yardımcınız olsun Insallah en kısa surede gecer bulantilariniz

canim haklisin burda zaten bulantiyla gidince 1 litrelik.serum.takiyolar icinde bulanti ilacida.oluyor sabaha kadar idare ediyordu beni

Pembepanterr Pembepanterr canım çok merak ettim seni ıns herşey yolundadır :dua:
Canım sorma yaa şimdi geldim kontrolden gelişimi çok yavaş dedi sat hesabına göre 8 haftalık ama ultrasonda 6 haftalık çıktı :KK43: biz kalp atışını duyamadık atıyomuş ama az atıyomuş kısacası riskli dedi iğne verdi 4 tane bu arada gece kanamam oldu benim off cidden çok mutsuz ve üzgünüm

Tebrik ederim canım inşallah kucağına aldığın günleride görürsün.kaç haftalıksın tam olarak ?
Amin canim.. 6+0 . Vajinal bakiyo dr...daha once 1 kimyasal 2 dusugum.var 9 ve 10.haftalarda..riskli gebelik olarak degerlendiriliyorum...haftaya yine kontrolum var.

X