- 10 Şubat 2009
- 5.290
- 2.102
- 36
Sizde durumlar nedir canım
Cumartesi kesemizi gorduk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sizde durumlar nedir canım
Ilk zamanlar olcumlerde hata olabiliyo .insallah ondandir.inancini yitirme..Pek yolunda değil canım gelişmesi ve kalp atışları zayıfmış riskli dedi 2 hafta geriden geliyo okadar moralim bozuldu ki anlatamam
Ayni tarihlerdeyiz cnmAmin canim.. 6+0 . Vajinal bakiyo dr...daha once 1 kimyasal 2 dusugum.var 9 ve 10.haftalarda..riskli gebelik olarak degerlendiriliyorum...haftaya yine kontrolum var.
Darisi tum bekleyenlere..devamindada sorunsuz insallah gecer.Ayni tarihlerdeyiz cnm
Canım bende haberler çok iyi değil bebeğin gelişmesi ve kalp atışları çok yavaşmış riskli dedi iğne verdi bakalım herşey nasip kısmet , ultrasonda da 2 hafta geriden geliyo 6 hafta görünüyomuşBenimde salı günü hayırlı haberlerle inşallah bizede haber
Bu sefer sağlıkla kucağına alacaksın inşallah canımAmin canim.. 6+0 . Vajinal bakiyo dr...daha once 1 kimyasal 2 dusugum.var 9 ve 10.haftalarda..riskli gebelik olarak degerlendiriliyorum...haftaya yine kontrolum var.
Ay insallah..korkularim azaliyo ama gecmiyo.. riskli donemleri atlatsak.Bu sefer sağlıkla kucağına alacaksın inşallah canım
cycas merhaba senide ad olarak hatırladım.@kanaryamm merhaba canım burda da buluştuk adını görünce sevindim.Diğer arkadaşlarda gelse buraya.
Gözün aydın canım kaçıncı haftandasın?Kızlar bende simdi geldim doktordan. Kese ve yolk gorduk ama kalp atısı ıcın daha kucuk haftaya pazartesi bakalım dedi ama su an iyi hersey dedi:) sukur allahımm
Hayırlı olsun inşallah kalp atışınıda duyarsın. beta hcg değerin en son kaçtı.Kızlar bende simdi geldim doktordan. Kese ve yolk gorduk ama kalp atısı ıcın daha kucuk haftaya pazartesi bakalım dedi ama su an iyi hersey dedi:) sukur allahımm
Canım yaaa üzülme üzülürsen daha olumsuz olur herşey. Dua et iğnelerin faydası olsun yeterki. Bende 10 gün önce gittiğimde sata göre geriydi. Hatta çok küçük dedi bende anlamadm. Olabiliyo demekki böyle şeyler sen içini ferah tut ve kendine çok dikkat et sürekli dinlenCanım sorma yaa şimdi geldim kontrolden gelişimi çok yavaş dedi sat hesabına göre 8 haftalık ama ultrasonda 6 haftalık çıktı biz kalp atışını duyamadık atıyomuş ama az atıyomuş kısacası riskli dedi iğne verdi 4 tane bu arada gece kanamam oldu benim off cidden çok mutsuz ve üzgünüm
Evet canım bende memorial sayfasından buraya terfi ettim sürpriz bir gebelikle cok şükür darısı geride kalan arkadaşların başına ❤cycas merhaba senide ad olarak hatırladım.
İnşallah aradaki farkı kapatır canım umutsuz olma bak kalbi atıyormus inşallah riski en kısa sürede ortadan kalkarCanım sorma yaa şimdi geldim kontrolden gelişimi çok yavaş dedi sat hesabına göre 8 haftalık ama ultrasonda 6 haftalık çıktı biz kalp atışını duyamadık atıyomuş ama az atıyomuş kısacası riskli dedi iğne verdi 4 tane bu arada gece kanamam oldu benim off cidden çok mutsuz ve üzgünüm
Aynen canım senin kaç haftalıkİşin yorucu değilse git canım stresin azalır kafan dağılır biraz. Dikkat et çok kalkmamaya çalış. Sürekli evde durmak da sıkıyo bi yerden sonra çok düşünüyosun tabi boş durdukça kuruyosun.
Canım senin kaç haftalık tıBenimde 10 a 10 kala:)))
Canm sat a göre 8 ama 10 gün önce dr 5 haftalık dediCanım senin kaç haftalık tı
Aynı şekilde bende. Amin.Evet canım bende memorial sayfasından buraya terfi ettim sürpriz bir gebelikle cok şükür darısı geride kalan arkadaşların başına ❤