Canım benim kimyasal gebelik çıktı inşallah senin ki sağlıkla ilerlerMrb az once bende hcg ile ilgili konu acmistim bnmde iki gün kala 16.16 cikti cok dusuk geldi bana ama ebe ve dr normal dediler size bisey dediler mi
Aa üzüldüm canım Allah tekrar nasip etsin en kisa zamanda insallahCanım benim kimyasal gebelik çıktı inşallah senin ki sağlıkla ilerler
Hayırlı olsun inşallah sağlıkla gelsin miniğimizevet ilk bebeğim, tüp bebek, senin?
canim.benim ilkimde tup bebekti dogum yaptim.kizama sukur.buda Rabbimin hediyesi kendiliginden oldu.tup bebekte benide ilk kontrole iki hafta sonra cagirmislardi kese ve bebek birlikte gorunmustu Rabbim saglikla kucagimiza almayi nasip etsin
Arkadaslar benim sol kasigimda gün icerisinde böyle ince ince sızı oluyor sizde de oluyor mu? Sızı yoksa bile orada bir hassasiyet var hissediyorum yani sagda boyle bir sıkıntı yok...30 mayistan sonra kalp atisi için gidecegim ama fazla pimpirikliyim galiba imkan olsa eve usg cihazı alıp her gün bakacagim o derece
Kızlar benimde 5+6 olmuş keseyi gördük 9 mm. Kalp atışları için 30 mayıs dedi şimdiden sabırsızlanıyorum insallah hepimiz sağlıklı bir hamilelik geçiririz
Kızlar akşam imom ( folikasit omega3) kapsülü içmeyi unutmuşum. Sabah işe giderken attım ağzıma az bişe de su içtim. 45 dk sonra mide bulantısıyla başladı o geçti kramplar başladı 4 saattir mahvoldum daha yeni yeni azaldı. Sakın benim yaptığım gibi yapmayın. Sabah uyku sersemi boşluğuma geldi
selam kızlar benim gebeliğim kimyasal çıktı bugün adet kanamam tamamen başladı değer düşmeye başladı ocak annesi olamayacağım maalesef RABBİM sizin bebeklerinize sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin banada bol dua edin olurmu tekrardan hamile kalayım hepiniz sağlıcakla kalın
İnşallh doğum yaptığım günleride görürüm
7 tüp bebek sonrası hala inanamıyorumçok şükür
BENİM OĞLUMDA 02 KASIM DOĞUMLU SENİNLE AYNI DÜŞÜNÜYORUM AĞIRLIĞIMIZ YAZA GELMİŞTİ OĞLUŞLARDA
Mrb arkadaşlar 31 yasindayim benimde sat 18 Nisan dogum 24 ocak görünüyor 3.gebeligim adete 3 gun kala testte pozitif cikti 2 gun kala kanda beta 16.16 cikti saglik ocagindaki dr ve ebe normal dediler bana cok dusuk geldi p.tesi bi daha gidicem bakalim Allah hepimize saglikli sihhatli hayirli dogumlar nasip etsin
Kızlar ben de dün 6+2de bebeği gördüm. Kalp atışını da duydum.
Kalbi ekranda yanıp sönüyordu resmen..
Video ya aldık o anı. Unutmayın siz de alın. İlerde güzel hatıralar olacak bunlar...
Bende bugün dr kontrolüne gittim çok şükür kalp atışını gördüm mercimegimin 0.35 cm :)))
Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin insallah kızlar
Sukurler olsun bebisimi gorduk kalp atisini da duyduk ❤ 7+3 cikti ultrasonda. Sat a gore tam 7 aslinda.1.14 cm mercimegim :) Darisi basiniza ins.
Kese güzeldi bebeğide gördük hatta haftasından büyük cıktı 5+5 ken ultrasonda 6+2 cıktı ama kist vardı omu bisey oldu acaba
Sag ol cnm. Ilk bebegimi tam 11 haftalikken kaybettigim icin hic oh diyemeyecekmisim gibi geliyor gerci. En azindan ilk 12 hafta bitene kadar. Allah bir daha acilar yasatmasin.Maşallah şahane bir haber bu
Beklemek cok zor evet ama sonunda degiyor :) herkes guzel haberlerle donsun ins grupta.Gözün aydın :) Zaman geçmiyor sanki darısı bize olsun inşallah