- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
Merhaba canım bende 5+4 um Dr beni 30 Mayıs'ta kalp atışı için çağırdıKızlar bende şuan 5+2 yim nezaman kalp atışı için gitmeliyim .duyamam diye gitmek bile istemiyorum
özel sektör cnm malesef kendı ısım degılCanım kendi işin mi? Bugün resmi tatil değil mi neden işe gittin?
Kızlar benimde boğazım ağrıyor. Tek taraflı. Nane limon, limonlu çay, zencefilli çay,meyve filan geçirmeye çalışıyorum. Tavsiyeleriniz var mı kızlar?
Bana geç çağırmış seni ben ozamana kadar dayanama ki :)Merhaba canım bende 5+4 um Dr beni 30 Mayıs'ta kalp atışı için çağırdı
İnşallah tez zamanda biter canım benim oğlumda 5-7 haftalar arası olmustuTeşekkür ederim canım uzanıyorum dünden beri eşim süpürdü evi felan hiç birseye kalkmamaya calisiyorum evet ayakta durdukca geliyor doktorumda dedi korkulacak birsey yokmus rengi acik olmadikca
Tam 7 haftalık olacağım o zamanaBana geç çağırmış seni ben ozamana kadar dayanama ki :)
Aynen bencede okadar beklemene gerek yoktur heralde .Hayırlı haberler alırsın inşalalhTam 7 haftalık olacağım o zamana
Evet bizede geç geldi ben bu cuma başka bir Dr Dr gidebilirim 6+2 de
Bana geç çağırmış seni ben ozamana kadar dayanama ki :)
Bulantın falan varmı canım .bende sadece bas dönmesi ve göğüs ağrısı varTam 7 haftalık olacağım o zamana
Evet bizede geç geldi ben bu cuma başka bir Dr Dr gidebilirim 6+2 de
Canım bulantı arada var ama ben grip oldum ondanda olmuş olabilir yatakta dönerken sabah başımın döndüğünü hissettim göğüs hassasiyeti devamlı değil ara oluyorBulantın falan varmı canım .bende sadece bas dönmesi ve göğüs ağrısı var
Bende bundan korkuyorum o yüzden 6+2 de gitsem mi gitmesem mi diyorumDayanmaya çalış bence. Gidip de duyamazsan daha çok stres oluyosun. Ben dün gittim karından duyamayınca sabahı zor ettim. Bugün duyamasak muhatemelen yarın yine yollara düşecektim çok gereksiz erken gitmek. Dediğimi yap yaptığımı yapma.
İyiyim ama uyuyana kadar çok sık olmasa da devam etti. Çok şükür şuan sadece uyukluyorum halsizim her zamanki gibi :)Aç karnına aldığın için olmuştur tüh çok üzüldüm şimdi nasılsın
Canım gittin mi DrGunaydin kizlar cok heyeceanliyim yarin doktora gdcem
Canım merak ettim Dr gittin miBendee :))
Canım solgarin D vitamini var onu Dr sor derimBugun dr un istedigi testleri yaptirdim..demir b11 d vitamini hepsi cok dusuk
Canım hamileliğin ilk ayında yapılan tahlilleri yaptırdın mi sen neler oluyor ondaCanım solgarin D vitamini var onu Dr sor derim
Decavit ilaçta folic asit hepsi var onuda sor ben aylardır kullaniyorum
Ceviz ye bir tanem
Yaptırdım tüm kan testi demir kan sayımı vitaminler d ve b12 vitaminleri hepatit testleri filan vardıCanım hamileliğin ilk ayında yapılan tahlilleri yaptırdın mi sen neler oluyor onda
Hım bende pazartesi yapicam canım bi sıkıntı çıkmaz inşallahYaptırdım tüm kan testi demir kan sayımı vitaminler d ve b12 vitaminleri hepatit testleri filan vardı
TSH bakilmamis pazartesi ona baktiracagim
Ben 6+3 de bebeği bile görmedimBiz 6+1'de karından duyduk.