2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
oooo ne güzel kalabalık ailee
sağlıkla gelsin minik üyeniz. ilk üçün ismi uyumlu buna da isim düşündünüz müü :)

Saol allah razı olsun canım ❤ supriz oldu hepimize rabbimden gelene amenna dedik evet kiz olursa hep diyordum kızlara uygun RANA HIFA koyardım herhalde diye .eğer kiz olursa hazır ama oğlana belirsiz ben mirza ismini çok seviyorum eşim fatih diyor hayırlısı bakalım ne olucak.senin kacinci bebişin rabbim hepimizin yavrularını sag sağlim kucaklarimiza almayı nasip etsin

Kızlar ben de dün 6+2de bebeği gördüm. Kalp atışını da duydum.
Kalbi ekranda yanıp sönüyordu resmen..
Video ya aldık o anı. Unutmayın siz de alın. İlerde güzel hatıralar olacak bunlar...
Canim seninle günlerimiz aynı karından mi baktı bide kese boyutun kaç acaba doktorun soyledimi Allah kucağına almayı nasip etsin

Kızlar az önce kahve akintim geldi bu haftada hala bebek yerlesmiyordur değilmi progestan kullanıyorum dr. Gitsemmi panikledim hiç olmamıştı daha once kist ten dolayı olabilirmi ki

Ne kadar güzel isabet etmiş gerçekten en güzel yıldönümü hediyesi :) sanki keseyi bebeği görmeden gerçek hamile değilmişim gibi geliyor. İçeride bir sorun olmasında sorun değil beklerim ben :)

Kızlar az önce kahve akintim geldi bu haftada hala bebek yerlesmiyordur değilmi progestan kullanıyorum dr. Gitsemmi panikledim hiç olmamıştı daha once kist ten dolayı olabilirmi ki
Sakin ol git canım bi gözük için rahat etsin korkma sakın kırmızı olmadıktan sonra korkma demişti dru ki benim kırmızı gelmişti kesildi iğne vurabilirler gecmiş olsun

Sakin ol git canım bi gözük için rahat etsin korkma sakın kırmızı olmadıktan sonra korkma demişti dru ki benim kırmızı gelmişti kesildi iğne vurabilirler gecmiş olsun
Eşim gece çalışıyor şimdi ona söyleyip onuda endiselendirmek istemiyorum napsam sabahı beklesemmi hemen progestan içtim uzanıyorum inşallah gelmez devamı

Eşim gece çalışıyor şimdi ona söyleyip onuda endiselendirmek istemiyorum napsam sabahı beklesemmi hemen progestan içtim uzanıyorum inşallah gelmez devamı
Sen bilirsin canım içini ferah tut eşinden baska seni dra götürebilcek biri olsaydı iyiydi nolur nolmaz iğnesini yapardı kese durumuna bakardı

Sen bilirsin canım içini ferah tut eşinden baska seni dra götürebilcek biri olsaydı iyiydi nolur nolmaz iğnesini yapardı kese durumuna bakardı
Sabah gidebilirim babamda şehir dışında çalışıyor birşey olmaması için dua edicem sabaha kadar

Sabah gidebilirim babamda şehir dışında çalışıyor birşey olmaması için dua edicem sabaha kadar
Kahvrengiyse korkma canım bu arada progestani keske agizdan degilde vajinal alsaydin daha etkiliydi bugun cokmu hareket ettin benim kizimda ben iki kez yaşadım biri ilk haftalarda 6-7 hafta gibi digeri biraz daha ileri bir haftaydi ilaclarini kullan dizlerinin altina minder koy uzan eger artarsa kirmiziya donmeye baslarsa sabahi bekleme Allah im korusun bebisini

Evet hareketliydim bugün arkadaşımla çocukları parka götürdük yürüyüş felan yapmıştık belimde ağrımaya başladı kırmızıya dönerse beklemem komşudan rica minnet isterim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…