- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
hoşgeldin arkadaşım hayırlı olsun bende 40 yaşındayımSamsun, yaş 39, sat 14 Nisan 2018,tahmini doğum tarihi:19.01.2019
merhaba aramıza hoşgeldiniz arkadaşım
bende 5+0da keseyi gördüm. kalp atışı için dr 7. haftaya çağırdı
Benim tüp bebek 2 hafta sonraya verdiler randevu .beklemek zor olacak
evet ilk bebeğim, tüp bebek, senin?hoşgeldin arkadaşım hayırlı olsun bende 40 yaşındayım
ilk bebeğinmi olacak
Benim tüp bebek 2 hafta sonraya verdiler randevu .beklemek zor olacak
Yaa ben korktum şimdi göbekten clexan vuruan arkadaşlarım sizlerde bir damla kanama oluyor mu ?yanlış mı yaptım acaba? Damara falan mı yaptım
çok sevindim canım bizim yaşlarda gebeleri görmek ne mutlu maşallahevet ilk bebeğim, tüp bebek, senin?
hımm anladım canım, ben yine de kendimce tutmanın daha doğru olduğunu düşünüyorum ilerde sağlığımıza kavuşuncadünkü hoca yıllardır yanlıs bılınenı duzelteyım dıye acıkladı ona nazarn konstum kuzum ben de oyle bılıyordum yoksa asıl mealını okudu bılerek bır kelımesı degıstırılmıs otuc terkedılmesın dye aslında o fıtreyle halloluyormus. cnku arapcasnı soyleyerek acıkladı ve hakverdm bn de yanı
hay maşallahçok zayıfsın ye sen birşey olmaz ben oğluma 68 kg ile gebe kaldım 95 kg ile doğum yaptım
bunda 84 kg ile başladım allah sonumu hayır etsin :))
maşallah sanaBendd 5+4 turp gibiyim :) hicbiseyim yok.
hımm anladım canım, ben yine de kendimce tutmanın daha doğru olduğunu düşünüyorum ilerde sağlığımıza kavuşunca
hay maşallahbiraz dikkat etmek gerek tabi, yoksa Doğum zor olabilir. Önceki sezeryan mı normal mi?? Ben de 16 kg almıştım öncekinde
maşallah sanaaynıyız. Ama ben salı günü gittiğimde 4+5 dedi keseye, geç döllenme galiba 1 hafta felan. Şimdi 5+ 1 olduk bgn. Ama sat a göre 6 bitti. Ben hangisini dikkate alıcam ki bende hafif hafif sabah diş fırçalarken bulantı başladı, bide ilk kez dün gece kasıklarım çok ağrıdı, çamaşır sepeti kaldırmaktan ya da oğlumu taşımaktan olabilir, geceleri tuvalete kaldırıyorum. 16 kg.. yapmayım diyorum ama olmuyor, ilk çocuktaki gibi olmuyormuş hiç
7 haftaligiz bugun tam cnm. Amin, herkesin dualari kabul olsun ins.dualarımız seninle ve benim gibi tüm kalp atışını bekleyenlerin başına :) kaçıncı haftandasın canım
Amin cnm Allah hepimizin yüzünü guldursun ins.Ayy hadi insallah allah yardimciniz olsun darisiduymayan arkadaslara daha bnde duymadimm
Amin cnm insallahhayırlı haberlerini alalım inşallah
7.haftadayim ve basladi :/ koku hassasiyeti ve istah kesintisi basladi. Henuz kusmadim ama öğürtu oluyor bos bos :/benim midem bulantım henüz yok 5+4 bugün. genelde 7.haftada başlar dyorlar. sizlerde ne zaman başladı.
Geçmiş olsun cnm pozitif olalım ki herşey pozitif olsun inşşşAnladim canim cok gecmis olsun..bizimse sebepsiz olmadigi soylendi..dogal yolla hamile.kalamadigm icin tup bebek yaptik. 1 kimyasal 2 dusuk yasadim.baya arastirildim...hatta simdi tekrar tedaviye baslicaktim..dogal yolla ilk kez hamile kaldim...en son romatolojiye gidiyordum ana testim pozitif cikmisti 1:320 . Bende kendi kendime onu arstirriken senin dedigin gibi yazilar okudum.bende bekarken tubekloz gecirmistim.orada kullandigim ilaclar bu testin poz.cikmasini saglarmis.....neyse harici testlerde yapildi..bisey cikmadi..tek basina ana testinn pozitif olmasi bir sey ifade etmez dediler..
Benimde 1 genimde homozigot var ondan dolayi aynen senin gbi onlem amacli igne kullaniyorum.. gerci son dusuktede kullandim ama maaelesef kaybettm.
Amin hayirlisiyla 29 mayista gidecegim insallah duyarimAmin cnm Allah hepimizin yüzünü guldursun ins.
sezeryan canım ilki 27 kg aldım fil yavrusu gibiydim yoo filde değil sherkin karısı prenses fiona gibiydimhımm anladım canım, ben yine de kendimce tutmanın daha doğru olduğunu düşünüyorum ilerde sağlığımıza kavuşunca
hay maşallahbiraz dikkat etmek gerek tabi, yoksa Doğum zor olabilir. Önceki sezeryan mı normal mi?? Ben de 16 kg almıştım öncekinde
maşallah sanaaynıyız. Ama ben salı günü gittiğimde 4+5 dedi keseye, geç döllenme galiba 1 hafta felan. Şimdi 5+ 1 olduk bgn. Ama sat a göre 6 bitti. Ben hangisini dikkate alıcam ki bende hafif hafif sabah diş fırçalarken bulantı başladı, bide ilk kez dün gece kasıklarım çok ağrıdı, çamaşır sepeti kaldırmaktan ya da oğlumu taşımaktan olabilir, geceleri tuvalete kaldırıyorum. 16 kg.. yapmayım diyorum ama olmuyor, ilk çocuktaki gibi olmuyormuş hiç